fbpx

Når vi hjælper andre, skaber vi et bedre samfund. Både for andre og for os selv. Der er mange forskellige måder, som du kan hjælpe andre mennesker på, og jeg er sikker på, at du allerede gør dit.

Som pilates instruktør kan du igennem dit job hjælpe andre mennesker til at få et bedre liv. Jeg oplever, at mange deltagere bliver fri for dårligdomme som f.eks. rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilaes bliver en naturlig del af deres hverdag.

Noget af det, der varmer, er, når man som instruktør oplever, at deltagerne kommer op til dig efter en pilates træning og fortæller dig, at træningen virkelig har gjort en forskel for dem. Der er ingen grænser for, hvor taknemmelige folk er, når du hjælper dem af med at lindre eller fjerne f.eks. deres rygsmerter.

Det er altid dejligt, når andre mennesker sætter pris på det du gør. Det er den slags, som er svært at beskrive med ord. Men jeg tror på, du kan genkende følelsen.

Som pilates-instruktør udvikler du dig også selv – både fagligt og som person, fordi du hele tiden er i kontakt med dem, som du underviser. Du får feedback lige med det samme, og du ved derfor, hvad du kan gøre bedre til næste gang, og hvad der fungerer for dig og deltagerne.

Du er også i høj kurs hos fitnesscentre, aftenskoler og klinikker, da der altid er efterspørgslen efter gode pilates instruktør til at undervise deres medlemmer.

LÆS OGSÅ: Alle kan blive en god pilates-instruktør

Pilates uddannelsen er for alle

Uddannelsen er for alle, som gerne vil være pilates instruktør. Det kræver ikke, at du ved en masse om pilates inden. En læser spurgte på et tidspunkt, om man skulle vide alt om pilates for at kunne deltage på min pilates-uddannelse. Det skal du ikke, da uddannelsen er lavet på den måde, at alle kan lære det, hvis de har den rette indstilling. Du kan læse meget mere om pilates uddannelsen her.

At du kan hjælpe mennesker, til at få et bedre liv ved at vise dem, hvordan de dyrker pilates, er helt klart et stort plus ved at være pilates-instruktør. Jeg ville i hvert fald ikke være foruden at se pilates-udøveres glade ansigter efter en veloverstået træningssession.

LÆS OGSÅ: Lisette: Nu kan jeg gøre, det jeg brænder for


TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Min mission er at give, så mange danskere som muligt, chancen for at opleve pilates' gode indvirkning på krop og sind. Jeg ved nemlig, at rigtig mange danskere kan blive fri for rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilates bliver en naturlig del af deres hverdag. Det er så lidt der skal til! Pilates-træning én gang om ugen kan gøre underværker for mange!

Gennem mine blogindlæg lærer du mig bedre at kende, og på den måde kan du finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

 

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >> Tilmeld dig mit nyhedsbrev her <<, så du kan få gratis adgang til mit mini-kursus med 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme leveret direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg