fbpx

PILATES MATWORK UDDANNELSE

BLIV EN TROVÆRDIG PILATES INSTRUKTØR

100% tilfredshedsgaranti

”Jeg kan godt li’ den indre ro, og at jeg kommer i kontakt med mig selv. Pilates-uddannelsen har givet mig troen på mig selv tilbage. God og grundig gennemgang af øvelserne.”
Sigrid
Tidligere deltager på uddannelsen
”Jeg elsker nørderiet i pilates. Forståelsen af kroppen. Jeg har fået fast træning ind i mit liv, og skabt balance i livet – både fysisk og psykisk. Det vil jeg gerne give videre til andre.”
Nina
Tidligere deltager på uddannelsen
”Jeg kan godt lide, at pilates-uddannelsen er så håndgribelig og jordnær. Man får konkrete værktøjer både i form af øvelser og programmer. Det er lige til at gå til."
Mette
Tidligere deltager på uddannelsen

SOLID FAGLIGHED

Når uddannelsen er i orden, føler du dig mere sikker. Sådan er det også med pilates.

TROMBORG pilates matwork uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden.

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktører møder i din hverdag.

TROMBORG s uddannelses ikon

TAG UDDANNELSEN ONLINE

TAG UDDANNELSEN ONLINE

Du får et indgående kendskab til pilates-metoden, så du kender detaljerne og får alt med.
Du får også sikkerhed for, at du selv udfører øvelserne rigtigt.

Du lærer TROMBORG’s
unikke formidlingsmetode,
UUBMUS.Den sikrer, at dine deltagere forstår dig og får optimalt udbytte af øvelserne.

TROMBORG s uddannelses ikon

FÅ METODEN BAG STYRKE, SMIDIGHED OG BALANCE

TROMBORG s uddannelses ikon

GENNEMTESTET SIDEN 2011

Du opbygger kompetencer til at sammensætte trænings-programmer, der virker, så du kan variere din undervisning og skabe udvikling

Bliv pilates-instruktør – hjemme hos dig selv!
Start d. 1. i næste måned

TROMBORG pilates matwork uddannelsen foregår online, og du kan starte d. 1. i næste måned.

Du får:

Du får også:

”Jeg kan godt lide den grundighed og kvalitet, der ligger i uddannelsen, at der er mulighed for at gå i dybden med de enkelte øvelser, og at det er nemt at bruge direkte.”
Tina
Tidligere deltager på uddannelsen
"På uddannelsen får man en dybere bevidsthed om pilates. Man finder ud af, hvorfor man gør som man gør, og får nogle gode redskaber, som man kan bruge i sin hverdag.”
Anja
Tidligere deltager på uddannelsen
”Alle kan dyrke pilates. Både mænd og kvinder. Pilates er en pause i hverdagen og skaber god bevidsthed og harmoni i hele kroppen. Det vil jeg gerne give videre til andre.”
Camilla
Tidligere deltager på uddannelsen

Sådan foregår pilates matwork uddannelsen

Uddannelsen, som er skræddersyet til dig, der vil undervise hos de danske fitnesscentre, aftenskoler, studier og klinikker, er opbygget i moduler, så du har god tid til at arbejde, med det vi gennemgår på uddannelsen og høste dine erfaringer, inden vi bygger mere på.

Du har god tid til at opleve, hvordan øvelserne føles, når de udføres med viden om og opmærksomhed på detaljerne i øvelserne. Du mærker, at din krop på kort tid bliver stærkere og mere smidig. Samtidig lærer du at undervise andre i pilates, så du kan hjælpe dem til at blive fri for f.eks. rygproblemer, stress og andre skavanker.

På uddannelsen lærer jeg dig nogle metoder, der gør din undervisning nem at forstå og enkel at følge for dine deltagere. Metoderne går du hjem og træner på dine egne hold, inden vi mødes et par måneder senere på det næste modul. Bare rolig. Du skal ikke være nervøs for at oprette dit eget hold. Jeg hjælper dig, og det bliver en både god og tryg oplevelse.

TROMBORG pilates matwork uddannelsen er online, og du kan starte d. 1. i hver måned. Du får herefter løbende adgang til nedenstående moduler. Uddannelsen varer 8 måneder.

100% tilfredshedsgaranti – Min personlige garanti til dig!

Jeg ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb. Derfor yder jeg en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 

For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have

  • udfyldt forventnings-afstemningsskemaet
  • gennemført mini-kurset “De fem grundprincipper”, introforløbet og modul 1
  • udfyldt evalueringsskemaet for modul 1

Allerede efter første modul vil du dog med stor sandsynlighed være glad for din beslutning om at tilmelde dig uddannelsen. Det ved jeg, fordi tidligere deltagere efter modul 1 bl.a. har fortalt:

  • Jeg blev meget klogere på grundprincipperne og opvarmningsøvelserne
  • Jeg sidder med en masse ny læring, og jeg glæder mig til næste modul
  • Jeg har fået så meget med fra modul 1, at jeg allerede nu kan komme i gang med at undervise.
Bliv en dygtig pilates-instruktør gennem vores Tromborg Pilates Uddannelse. Stifteren, Bente Tromborg, deler sin ekspertise og erfaring med dig.

Hvis du følger processen, vil du opleve noget tilsvarende. Så enkelt og simpelt er det faktisk.

Hvis du beslutter dig for, at dit køb alligevel ikke var den rigtige beslutning, skal du max 30 dage efter uddannelsesstart kontakte mig ved at sende en mail til kontakt@pilates-uddannelsen.dk

Har du også disse spørgsmål? Få svarene, så du kan komme videre

Du kan tage uddannelsen uanset alder. Vi har uddannet pilates-instruktører siden 2011. Aldersforskellen mellem den yngste og den ældste deltager er mere end 45 år!

Den yngste deltager, der har taget en TROMBORG pilates- uddannelse, var 17 år, da hun startede, og den ældste har været 63 år. Alle kan deltage, uanset alder.

Uddannelsens afholdes hybrid. Når vi siger, at afholdelsen af uddannelsen er hybrid, betyder det, at uddannelsen kombinerer både online og fysisk undervisning. Dette giver dig fleksibiliteten til at lære, hvor og hvornår det passer dig bedst, samtidig med at du får den vigtige hands-on erfaring.

Hvordan fungerer det i praksis?

Online Undervisning:

Teoridelen af uddannelsen foregår online. Du vil have adgang til videolektioner og onlineforløb, som du kan følge hjemmefra i dit eget tempo.

Fysisk Undervisning:

De praktiske sessioner foregår i vores træningsstudie. Her vil du få en grundig gennemgang af øvelserne, hands-on erfaring med at udføre og undervise i Pilates Reformer-øvelser, og få individuel feedback
Fysiske mødegange er planlagt, så du kan få den nødvendige praktiske erfaring og støtte, samtidig med at du møder og netværker med andre deltagere.

Adgangskrav til den certificerende prøve:

  • Gennemført alle tre moduler i TROMBORG reformeruddannelsen
  • 20 timers selvtræning
  • 20 undervisningslektioner


Selvtræning:

Timer, hvor du selv træner Pilates. Dette kan foregå som holdtræning, personlig træning eller via dvd – alt tæller med. Praktisk erfaring på egen krop og forståelse for rollen som modtager/deltager er afgørende for at udvikle sig til en dygtig Pilates-instruktør. Derfor inkluderer dit uddannelsesforløb et 3-måneders medlemskab med 20 mødegange. Ønsker du flere mødegange, får du under din uddannelse 30% rabat på klippekort med 10 klip.

Undervisningslektioner: Timer, hvor du selv instruerer, er en essentiel del af din rejse mod at blive en dygtig instruktør. Ved at undervise andre integrerer du de ting, vi gennemgår på uddannelsen, og du får mulighed for at øve dig i at formidle øvelserne og træningsmetoden på en klar og forståelig måde. Undervejs vil både du og dine deltagere have spørgsmål, som vil hjælpe med at styrke din forståelse og gøre dig endnu mere sikker og kompetent. Denne proces giver dig værdifuld praksis i at guide og støtte dine fremtidige deltagere.

Det afhænger af din indsats og af, hvor klar du er til at undervise. Mange starter med at undervise allerede efter første modul. Enten til ”under-uddannelses-løn/pris” eller på ”rigtige” pilates-for-begyndere-hold.

Der er en meget stor sandsynlighed for, at du hurtigt begynder at tjene penge, hvis du sætter dig ind i metoden og følger den plan, jeg præsenterer dig for på uddannelsen.

Og du kan trygt regne med, at du får kvalificeret sparring og feedback fra mig undervejs.

Hvis du underviser tre aftenskolehold ugentligt, tjener du din investering hjem på mindre end 12 uger.

 

Du kan nemt finde andre uddannelser og certificeringer, der lærer dig at undervise i pilates.

TROMBORG pilates-uddannelsen er helt unik, fordi uddannelsen kombinerer de populære pilates-øvelser med personlig udvikling og markedsføring, der fylder dine hold med glade og tilfredse deltagere – igen og igen.

Det er også den eneste uddannelse, der lærer dig UUBMUS-metoden, som er TROMBORGs unikke formidlingsmetode. Den sikrer, at dine deltagere forstår dig og får optimalt udbytte af øvelserne.

Med andre ord … TROMBORG pilates-uddannelsen er ikke en uddannelse, der kun fokuserer på at lære dig nogle rigtig gode øvelser.

Det er en uddannelse, der også lærer dig, hvordan du giver dig selv den bedste hverdag som pilates-instruktør, og som viser dig, hvordan du gør noget godt for andre og dig selv – samtidig.

Derudover er uddannelsen målrettet undervisning i fitness center, aftenskole, gymnastikforening, klinik og lign.

Nej, vi slipper dig naturligvis ikke.

Du har adgang til uddannelsens onlineforum efterfølgende, på samme vilkår som alle de andre instruktører, der tidligere har gennemgået uddannelsen.

Du får også individuel feedback undervejs. Jeg har efterhånden stor erfaring med online undervisning og sparring, så denne del fungerer også helt uden problemer.

 

Straks efter tilmelding får du en bekræftelse på din tilmelding.

Herefter starter din uddannelse d. 1. i den følgende måned, hvor du får adgang til TROMBORG pilates matwork uddannelsens intro-forløb. Det varer 14 dage, og her får du smagsprøver på, hvad vi skal arbejde med på uddannelsen.

Uddannelsen består af fire moduler, som du får adgang til med to måneders intervaller. Første modul får du adgang til, når du har gennemført intro-forløbet.

Du har adgang til hvert online undervisningsmodul i ti dage. Derefter lukkes adgangen.

Du behøver derfor ikke at tage undervisningen på en bestemt dag. Men du skal planlægge din tid, så du kan tage den inden for de ti dage, du har adgang til materialet. Herefter forsvinder undervisningen, for den nye viden skal lagre sig i hoved og krop.

Men vi slipper dig naturligvis ikke.

Du har adgang til uddannelsens onlineforum efterfølgende, på samme vilkår som alle de andre instruktører, der tidligere har gennemgået uddannelsen.

Du får også individuel feedback undervejs i din uddannelse. Jeg har efterhånden stor erfaring med online undervisning og sparring, så denne del fungerer helt uden problemer.

Mellem modulerne skal du selv træne pilates. Det kan foregå på holdtræning, personlig træning eller online. Du skal desuden øve dig i at undervise andre i pilates. På den måde implementerer du det, du lærer på uddannelsen og høster dine erfaringer.

Siden 2011

Om uddannelsen

TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden. Efter en årrække med fysiske uddannelser lanceredes en online udgave med det samme indhold. Fleksibiliteten tiltrækker flere nye instruktører, og de færdiguddannede er i fuld gang med at undervise.

Uddannelsen udbydes fremover kun i en online version. Det viser sig nemlig, at deltagerne får rigtig meget ud af at arbejde på denne måde, hvor de kan øve på egen hånd. Det giver samtidig ’kolleger’ fra hele Danmark – ja, faktisk hele verden, da vi har flere danskere, som er med fra andre lande.

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktør møder i din hverdag.

Og så har hun været med til at bringe pilates til Danmark. Hun tog nemlig sin pilatesinstruktør-uddannelse på engelsk og oversatte undervisningen til dansk både sprogligt og formidlingsmæssigt.

”I USA foregår pilates-undervisning primært som eneundervisning og på helt små hold. Men i Danmark er vi vant til aftenskoler, studier og fitnesscentre. Her er holdene større hold, og det kræver en anden måde at undervise på, derfor har jeg udviklet TROMBORGs unikke formidlingsmetode, UUBMUS. Den sikrer, at dine deltagere forstår dig og får optimalt udbytte af øvelserne” forklarer Bente Tromborg.

Pilates-uddannelsen er for dig, som gerne vil være instruktør. 

Men den er også brugbar, hvis du som medlem vil dykke endnu længere ned i pilates-verdenen.