fbpx

Alle kan blive pilates instruktør

Det er ikke, fordi det er let at blive pilates instruktør, at jeg skriver i overskriften, at alle kan blive det. Men hvis du arbejder seriøst, så kan du sagtens blive en god pilates-instruktør.

På min Pilates-uddannelse kan alle deltage uanset startniveau. Du behøver ikke engang have prøvet pilates tidligere, men du skal være nysgerrig på at lære nye øvelserne korrekt.

Du kommer godt i gang

På uddannelsen lærer du, hvordan du udfører øvelser korrekt, og hvordan du formidler metoden videre til andre.

For at gøre det lettere for dig, underviser jeg dig i Ready2Use træningsprogrammer. Fordelen ved disse træningsprogrammer er, at du ikke skal tænke over, hvordan du sammensætter et godt træningsprogram – i stedet kan du koncentrere dig om at blive god til at undervise.

Som pilates instruktør er det selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvordan du udfører øvelserne korrekt. Derfor har du på uddannelsen god tid til at opleve, hvordan øvelserne føles, når de udføres med viden om og opmærksomhed på detaljerne i øvelserne. Du mærker, at din krop på kort tid bliver stærkere og mere smidig. Samtidig lærer du at undervise andre i pilates, så du kan hjælpe dem til at blive fri for f.eks. rygproblemer, stress og andre skavanker..

Første gang du skal undervise andre i pilates, kan virke en smule uoverskuelig, og det er også grunden til, at du på uddannelsen prøver at undervise dine medkursister, og også prøver at blive undervist af dem. Det hjælper dig til at blive tryg ved at starte som pilates instruktør.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du blive pilates-instruktør

Du får også en hemmelighed

På TROMBORG pilates-uddannelsen får du også at vide, hvordan du kan fylde dine pilateshold igen og igen. Jeg har selv fyldt masser af hold, og på uddannelsen afslører jeg min hemmelighed, som hjælper dig med at fylde dine hold som pilates instruktør.

Hvis du har lyst til at blive pilates instruktør på en aftenskole, et fitnesscenter eller klinik, er du meget velkommen på TROMBORG pilates-uddannelsen.

Du kan læse mere om pilates-uddannelsen her, hvor du også kan tilmelde dig.

LÆS OGSÅ: Hvilken type pilates-instruktør er du, selvom du slet ikke underviser i pilates (endnu)


TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Min mission er at give, så mange danskere som muligt, chancen for at opleve pilates’ gode indvirkning på krop og sind. Jeg ved nemlig, at rigtig mange danskere kan blive fri for rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilates bliver en naturlig del af deres hverdag. Det er så lidt der skal til! Pilates-træning én gang om ugen kan gøre underværker for mange!

Gennem mine blogindlæg lærer du mig bedre at kende, og på den måde kan du finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >> Tilmeld dig mit nyhedsbrev her <<, så du kan få gratis adgang til mit mini-kursus med 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme leveret direkte til din indbakke.

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

Flere indlæg