fbpx

Du skal møde Lisette.
Hun har det rigtig godt.
Nu.

(Men sådan har det ikke været hele tiden)

Da jeg mødte Lisette første gang, havde hun lige fået en diskusprolaps – og kort tid efter en delvis overrevet sene i den ene skulder. Hendes læge anbefalede hende på det kraftigste at finde sig et andet job, da han mente, at hendes krop simpelthen ikke kunne klare alle de træningshold, hun underviste.

Men Lisette brænder for at undervise.
Og nu anbefalede lægen hende at stoppe med det.
Forestil dig lige, hvordan det må have været…

Da jeg spurgte hende, hvordan det går nu, og en glad Lisette fortalte mig:
– I dag har jeg godt 20 hold, om ugen, en blanding af bike, stram-op, Zumba, cirkeltræning og 5 pilateshold. Min diskusprolaps mærker jeg intet til

Er det ikke vildt?

Lisette er en af de mange skønne, forandringsvillige og lærenemme deltagere, jeg har haft på min pilates-uddannelse. Hun har skabt de mest fantastiske resultater. Med sin krop – og ikke mindst med sit sind.

Og som underviser gør hun noget godt for andre og sig selv – samtidig.

Undervejs har hun haft både aha-oplevelser og konkrete resultater:

– Jeg har fundet, og tør udleve min mere rolige, stille og meditative side som underviser. Jeg er som person meget sprælsk, grinende og livlig, og jeg elsker liv og glade dage på mine hold.

Jeg havde derfor ikke helt indset, hvor meget jeg ville komme til at nyde at undervise i et stille og roligt tempo og miljø. Jeg får endda stor ros for mine guidede afspændinger.

Lisette har ikke alene fundet sin rolige, stille og meditative side som underviser. Hun mærker intet til sin diskusprolaps. Og hun tilføjer:

    • Nu kan jeg passe bedre på mig selv, og dermed holde længere som underviser.
    • Jeg kan selv udvikle mig, blive stærkere.
    • Jeg kan supplere med nye øvelser, og variere med diverse redskaber i én uendelighed, og det bliver aldrig kedeligt!

Listen er længere endnu. For der er også så meget, man ikke kan se og beskrive med ord.

LÆS OGSÅ: Hvilken type pilates-instruktør er du, selvom du slet ikke undervise i pilates (endnu)

Vil du også have det godt?

Drømmer du også om (ligesom Lisette) at finde andre sider af dig selv gennem Pilates?

– så har du muligheden nu, for tilmeldingen til næste forløb på TROMBORG pilates-uddannelsen er åben.

Uddannelsen foregår på små hold, så der er god tid til hver enkelt deltager. (De første pladser ER snuppet).

Jeg bliver ALDRIG træt af at se deltagere folde sig ud og vokse på den måde, som Lisette fortæller om her.

ALDRIG træt af at høre, hvordan deltagernes liv forandrer sig og høre udtalelser som ”jeg kan passe bedre på mig selv, og dermed gøre det jeg brænder for.

At høre Lisette fortælle, at hun nu selv kan udvikle sig og blive stærkere. At hun kan supplere med nye øvelser, og variere med diverse redskaber i én uendelighed – og at det aldrig bliver kedeligt! Dét er intet mindre end vidunderligt, synes jeg.

Det er fantastisk for Lisette og for dem omkring hende, at hun har fået det så godt igen. Det er fantastisk for Lisette, at hun kan gøre det, hun brænder for.

Min pilates-uddannelse (for de, der vil gøre noget godt for andre og sig selv – samtidigt) er skræddersyet til at skabe netop disse resultater.
Skabt til at få dig derhen, hvor du har det godt i krop og sind.

Og jeg e.l.s.k.e.r at arbejde på denne måde.

Pilates-uddannelsen er ikke bare en uddannelse, hvor du lærer en række fantastiske øvelser. Det er også en uddannelse med personlig udvikling, der transformerer.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du blive certificeret pilates-instruktør

Et par ord mere fra Lisette:

Jeg spurgte Lisette, hvad hun syntes var allermest fantastisk ved pilates-uddannelsen (udover selvfølgelig, at hun har fået sit gode helbred tilbage, og kan gøre det hun brænder for).

Hertil svarede hun:

– Jeg er som person nysgerrig, og jeg kan godt lide at tilegne mig ny viden. Samtidig hader jeg også ikke at vide alt!! Det giver mig store indvendige konflikter, og jeg har i disse situationer let ved at stresse mig selv og miste fokus!

Men med din baggrund og rolige og humoristiske evner, samt evner til at rumme sådan et holds forskellighed, får du hurtigt én til at føle sig tryg, og jeg følte mig stort set under hele uddannelsen ovenpå, og ikke dum og uvidende, og jeg fik stillet min nysgerrighed, fik ny viden og indsigt!

Jeg vil helt klart anbefale TROMBORG pilates-uddannelsen til dem, der ønsker sig en solid baggrund som pilatesinstruktør, hvor man af sine deltagere vil få at vide, at det er det rigtige pilates!


SKØNT DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig mit nyhedsbrev her<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3


Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg