Handels- og medlemsbetingelser

Gældende pr. 18. oktober 2020

Produkter og tjenester udbydes af:

2wellness.dk v/Bente Tromborg
Holbækvej 1
7400 Herning
Danmark

Telefon (+45) 26851863
e-mail bente@pilates-uddannelsen.dk

CVR: 25642430

www.pilates-uddannelsen.dk drives af 2wellness.dk v/Bente Tromborg (herefter 2wellness), og alle aftaler, der indgås på websitet indgås mellem kunden og 2wellness.

Produkter og tjenester bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer.


Den fysiske undervisning foregår:

TROMBORG pilates- og yogastudio
Nygade 1C, 1. sal
8600 Silkeborg


Produkter kan betales med både VISA og Dankort.

Alle priser er i danske kroner. Pilates- og yoga-undervisning er momsfritaget.


Handelsbetingelser for uddannelser, workshops og lign.

Betalingsmåder
At ta’ en pilates-uddannelse er en investering i dig selv, dit helbred og din karriere. En investering, du med garanti får mange gange igen, hvis du committer dig til uddannelsen og følger mine råd. Og jeg vil gerne sikre mig, at alle har råd til uddannelsen. Derfor kan du vælge mellem hele 2 forskellige betalingsmåder:

- Én samlet betaling (billigst)
- Små, nemme rater, der forfalder med 30 dages mellemrum

Tilmelding
Tilmelding og betaling sker online. Foretrækker du at få en faktura tilsendt i stedet, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 26 85 18 63 eller via kontaktformularen, som du finder her.

Tilmeldingsfrist
Jeg har ikke en egentlig tilmeldingsfrist. Men da der kun er 10 pladser på uddannelsen, anbefaler jeg, at du tilmelder dig, så snart du er klar, så du er sikker på at få en plads. Her kan du tilmelde dig online.

Afmelding

- Ved afmelding senest 2 måneder før kursusstart får du 75% af kursusprisen refunderet.
- Ved afmelding senest 1 måned før kursusstart får du 50% af kursusprisen refunderet.
- Ved senere afmelding er der ikke mulighed for refundering.

Afmelding skal ske skriftligt til Bente Tromborg

100% tilfredshedsgaranti – Min personlige garanti til dig!

Jeg ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb. Derfor yder jeg en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have

- udfyldt forventnings-afstemningsskemaet
- gennemført mini-kurset “De fem grundprincipper”, introforløbet og modul 1 udfyldt evalueringsskemaet for
modul 1

Allerede efter første modul vil du dog med stor sandsynlighed være glad for din beslutning om at tilmelde dig uddannelsen. Det ved jeg, fordi tidligere deltagere efter modul 1 bl.a. har fortalt:

- Jeg blev meget klogere på grundprincipperne og opvarmningsøvelserne
- Jeg sidder med en masse ny læring, og jeg glæder mig til næste modul
- Jeg har fået så meget med fra modul 1, at jeg allerede nu kan komme i gang med at undervise

Hvis du følger processen, vil du opleve noget tilsvarende. Så enkelt og simpelt er det faktisk.

Hvis du beslutter dig for, at dit køb alligevel ikke var den rigtige beslutning, skal du max 30 dage efter uddannelsesstart kontakte mig ved at sende en mail til kontakt@pilates-uddannelsen.dk

Sygdom
Undervisningen er intensiv, og det er et problem, hvis du mangler noget. Ved fravær fx pga. sygdom, er du nødsaget til at finde en løsning med underviseren, således der kan indhentes/kompenseres for det som mangler. Det vil ofte være i form af koncentrerede individuelle lektioner med underviseren (kræver ekstra betaling), eller ved forlængelse af adgang til undervisningsmaterialet (administrationsgebyr kan forekomme).

Certificering
Certificat udstedes ved bestået certificerende prøve, som afholdes efter aftale, dog max 1 år efter afsluttet uddannelsesforløb. Certificering skal opdateres en gang om året. Den årlige faglige opdatering opnår du ved at deltage på et eller flere pilates-kurser/workshops af en samlet varighed på min. 4 timer, hos andre pilates-kursus-udbydere, eller TROMBORGs workshops og kurser.

Aflysning:
Der tages forbehold for enkelte ændrede datoer indenfor uddannelsens eller kursets periode, som følge af sygdom blandt underviserne eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning finder vi en ny dato. Der tages forbehold for aflysning af hold, grundet utilstrækkelig tilslutning. I tilfælde af aflysning grundet utilstrækkelig tilslutning får du naturligvis din indbetaling returneret.

Opdatering af kortdata
Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og vælge ”Brugerprofil” – ”Autoriser betalingskort”. Ved kontakt til Bente Tromborg kan kortoplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan 2wellness uden varsel inaktivere/afslutte din deltagelse på uddannelsen.

Rettigheder
Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører 2wellness v/Bente Tromborg. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.


Medlemsbetingelser gældende for TROMBORG pilates- og yogastudio og medlemsklubber

Særligt vedr. pilates på reformer-hold foregår i Toe Sox (kan købes hos os)

Medlemskab
Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan TROMBORG pilates- og yogastudio forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, email, telefonnummer, bankkonto skal meddeles skriftligt til 2wellness.

Varighed/Medlemskab
For medlemskaber gælder, at medlemsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver medlemsperiode. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din tilmelding efter indgåelse af medlemskabet.
Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Studio-medlemskaber betales hver 4. uge

4-ugers-medlemskaber (studio):
Aftalen gælder 4 uger ad gangen. Du kan når som helst opsige dit medlemskab, og der er ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit medlemskab online via din medlemskab- platform, eller ved at sende en mail til kontakt@pilates-uddannelsen.dk Vælger du at opsige pr. mail, skal du blot opsige dit medlemskab senest 5 hverdage før din næste trækning.

For 12-ugers og 12-måneders-medlemskaber (studio):
Kontrakten for 12-ugers og 12-måneders-medlemskaber gælder hhv. 12 uger og 12 måneder adgangen og bliver automatisk fornyet efter afslutningen af ​​den tolv (12) uger/måneders periode, medmindre kunden giver skriftlig (inklusive via e-mail) meddelelse om ikke at forny denne kontrakt mindst to uger før udløbet af aftalen.

Klippekort (studio):
Klippekort med 10 klip har en gyldighed på 6 måneder fra købsdato.

På TROMBORG PLUS kan du købe ’Evighedsadgang’. Det betyder, at du har ubegrænset adgang til det lukkede PLUS-medlemsunivers spækket med videoer, viden og værktøjer.

Hvis TROMBORG PLUS på et tidspunkt lukker ned, får du ret til at downloade alt materiale fra medlemsuniverset. Du vil i så fald få en e-mail med information om, hvordan du rent praktisk gør det. Herunder information om, hvornår du senest skal have hentet materialet. Du vil få et varsel på minimum en måned til at hente materialet.

Bemærk, at materialet til den tid fortsat kun vil være til dit eget brug. Du må således ikke videregive det til andre, da Evighedsadgangen til TROMBORG PLUS også er omfattet af reglerne ved de øvrige PLUS-medlemskaber: Adgangen er personlig og må derfor ikke sælges, udlånes eller foræres væk.

Prisændringer
TROMBORG pilates- og yogastudio forbeholder sig ret til at foretage prisændringer med kort varsel.

Tilmelding
Vi tilbyder medlemskaber, der passer til forskellige budgetter, livsstile og mål. Ved indmelding i TROMBORG pilates- og yogastudio bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Alle medlemskaber giver adgang til træning i vores hyggelige studio, som ligger centralt i Silkeborg.

Afbud, der udløser erstatningsgang
Husk at melde afbud, når du ikke kan deltage. Det er nemt gjort i app´en.
Hvis du gør det senest 12 timer inden træning, kan du få en erstatningsgang. Men faktisk vil vi rigtig gerne have besked, uanset hvad. Derfor er det også ok, hvis du måske først melder fra en times tid før start.

Det er der to grunde til:

  • Der kan være en anden på ventelisten, som sidder og håber på et afbud.
  • Det er rart for holdet at vide, så instruktøren og de andre medlemmer ikke sidder og venter til sidste øjeblik med at komme i gang.

Hvis du melder afbud senest 12 timer før holdstart opnår du muligheden for at få en erstattende mødegang på et af de andre hold i TROMBORG pilates- og yogastudio. Erstatningsgangen kan ikke afholdes efter medlemskabets ophør.

Venteliste
Du kommer automatisk på ventelisten, hvis du booker dig på et allerede fyldt hold. Hvis du går fra at være på ventelisten til en plads på holdet før 1 time før holdstart, giver vi dig besked på den e-mail adresse, som er angivet på din medlemsprofil.

Pladserne på holdet tildeles efter tidspunktet for, hvornår den enkelte har booket sig på ventelisten, dvs. nr. 1 på ventelisten får den første ledige plads osv.

Afbud til personlig træning skal meldes senest kl. 21 aftenen før via telefon eller SMS (til tlf. 2685 1863). Ved for sent afbud eller udeblivelse er det ikke muligt at få den afmeldte lektion godtgjort.

Ændringer i hold m.v.:
TROMBORG pilates- og yogastudio forbeholder sig ret til ændringer i holdplaner, holdtider, instruktører og udbud af hold. Den aktuelle holdplan annonceres på tromborg-pilates-og-yoga-dk.

TROMBORG pilates- og yogastudio kører som udgangspunkt alle hold på holdplanen. Et hold kan dog aflyses, hvis tilmeldingen er 25% eller derunder af max antal deltagere. Aflysning eller ændring af instruktør/holdtype sker senest 1 time før holdets planlagte start.

Ved aflysning af planlagt mødegang(e) underrettes deltagerne via SMS eller mail.

Bero
Du kan sætte dit medlemskab i bero 8 uger om året, minimum 2 uger pr. gang. Klippekort kan ikke sættes i bero.

Værdigenstande
TROMBORG pilates- og yogastudio anbefaler, at genstande af værdi medbringes i selve undervisningslokalet. TROMBORG pilates- og yogastudio bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade.

Ansvar
Al træning sker på eget ansvar. Medlemmet er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos TROMBORG pilates- og yogastudio, ligesom Medlemmet er ansvarlig for at have modtaget nødvendig instruktion for at udføre aktiviteter korrekt og forsvarligt. TROMBORG pilates- og yogastudio bærer ikke ansvaret for eventuelle personskader som følge af manglende overholdelse af foranstående eller ulykker eller andre besøgendes handlinger eller undladelser. Dansk rets almindelige erstatningsregler gælder i øvrigt.

Film- og fotooptagelser
Det er ikke tilladt at benytte TROMBORG pilates- og yogastudio’s lokaler til optagelse af film (levende billeder) og/eller fotos med henblik på kommercielt brug uden en forudgående skriftlig aftale med TROMBORG pilates- og yogastudios indehaver. Det er ikke uden samtykke tilladt at optage film (levende billeder) eller tage fotos af andre i TROMBORG pilates- og yogastudio eller lave opslag heraf på online-media.

Fortrydelsesret
Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

Kvittering
Kvitteringen for købet sendes til den indtastede email-adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Opdatering af kortdata
Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og vælge ”Brugerprofil” – ”Autoriser betalingskort”. Ved kontakt til TROMBORG pilates- og yogastudio kan kortoplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan TROMBORG pilates- og yogastudio uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

Særligt ved køb af online-produkter/medlemskaber: disse er ikke omfattet af fortrydelsesret ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet "Lov om visse forbrugeraftaler paragraf 17, stk. 2 jf. 9 stk. 2a"

Alle online-produkter/medlemskaber er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med 2Wellness.

Online-medlemskaber kan ikke sættes i bero.