fbpx

Et langt arbejdsliv kan mærkes i kroppen. Også når man har stillesiddende arbejde. Det ved Birgitte noget om. Efter 20 år på en kontorstol begyndte skavankerne at melde sig, fortæller Birgitte. Det var smerterne i nakken, som var de værste, men også svimmelhed og balanceproblemer var pludselig et tilbagevendende problem.

Tid til forandring
Heldigvis var Birgitte ikke i tvivl om, at hun selv kunne skabe en forandring! Hun vidste måske ikke, hvor markant en forskel hun egentlig kunne skabe … men hun var indstillet på, at det var tid til at tage ansvar for sit eget velvære og gøre noget godt for sig selv!

Så hun besluttede at begynde på pilates-uddannelsen.

I dag har Birgitte ikke længere smerter i nakken. Hun er fri for gener – og har genvundet sin styrke i kroppen. Samtidig mærker hun også fordelene ved en højere mental sundhed i form af mere selvtillid, velvære og indre ro. Jeg elsker fornemmelsen af at mærke kroppen, og at det ikke kun er hovedet, der er træt om aftenen.

Trækker stikket til en travl hverdag
Og hvad har så bragt hende hertil? Ja, først og fremmest er det jo Birgittes eget valg om at ville gøre en forskel og skabe en positiv forandring for sig selv! Det kræver mod at investere både tid og penge i noget, som man tror vil gøre godt – uden nogen sikkerhed for, hvad det endelige resultat vil blive.

Derudover skyldes den positive forandring også, at Birgitte har fokuseret på pilates-træningen. Både derhjemme, hvor man som deltager på pilates-uddannelsen træner de nye teknikker, og på weekendmodulerne, hvor vi samles og gennemgår alle øvelser i roligt tempo.

For mig var noget af det bedste ved pilates-uddannelsen, at man i to dage trækker stikket fra den travle hverdag og træder ind i en helt anden verden. Jeg blev fuldstændig grebet og kunne tage glad og inspireret hjem bagefter.

En ny respekt for kroppen
For Birgitte er pilates en helt anden verden end den, hun normal færdes i. Derfor har det også været en udfordring for hende tage uddannelsen. Hun ville jo egentlig bare gerne gøre noget godt for sig selv!

Pilates-uddannelsen har givet mig en ny forståelse og respekt for kroppen. Den skal man passe meget bedre på, end jeg hidtil har gjort, og så er pilates bare en fantastisk måde at gøre det på, afslutter Birgitte.

Har du også ”småskavanker”, som du døjer med i hverdagen? Eller vil du – ligesom Birgitte – tage et aktivt valg og gøre noget godt for dig selv?

Pilates-uddannelsen er for alle – både nybegyndere og øvede. Vil du vide mere om, hvad uddannelsen indeholder, og hvordan du kan bruge uddannelsen til at skabe den forandring, du ønsker, er du velkommen til at booke en afklarende samtale med mig, hvor vi sammen taler om din situation og dine ønsker for udvikling.

Samtalen er helt uden forpligtelser, men jeg har kun et begrænset antal samtaler hver måned, så skynd dig – hvis du også drømmer om at gøre noget godt for dig selv og andre.

BOOK DIN SAMTALE HER

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg

TROMBORG planten symboliserer den positive atmosfære, du kan opleve gennem pilates og yoga i Silkeborg.

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »