fbpx

Er du ny indenfor pilates og har du svært ved at gennemskue, hvordan du kommer godt i gang med pilates? Så har jeg lavet denne guide til dig.

Følger du guiden, er du sikker på at komme godt i gang med pilates – og snart vil pilates-træningen være en naturlig – og uundværlig – del af din hverdag. En hverdag, der er fri for rygproblemer, stress og andre skavanker,

3 trin, der får dig godt i gang med pilates

Trin nr. 1
Vær tålmodig

De første par gange til pilates kan være lidt forvirrende, især fordi vi bruger åndedrættet til at guide os gennem øvelserne. Derfor kan det være en god idé, at du tager din tålmodighed med, når du starter på pilates. Så lover jeg, at efterhånden som tingene falder på plads, ligger de gode aha-oplevelser som perler på en snor – også for dig.

Lad mig forklare:


Varighed: 2:40

Trin nr. 2
Vælg det rigtige pilates-hold

Der er stor forskel på pilates-hold. Nogle hold er store, andre hold er små. Nogle hold er for alle, andre hold er skræddersyet til udvalgte målgrupper. I denne video får du mine 3 tips til, hvordan du vælger det pilates-hold, der er rigtigt for dig! Valgt ud fra dig og dine behov.

Se med her:


Varighed: 4.15

Kan du se, hvad jeg mener?

Trin nr. 3
Spot den gode pilates-instruktør

Pilates er ikke et registreret varemærke. For dig betyder det, at du kan risikere at møde en pilates-instruktør, der ikke har en pilates-uddannelse, men underviser ud fra en dvd hun har set eller en bog hun har læst. Forestil dig hvad det betyder for dig?

– – – – – – –

Vil du have det hele med?

►  Hvis du vil have det hele med, skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER 

Nu er det din tur

Så er det din tur til at dele. Hvilke af de her tips vil du bruge først? Er der noget som du synes jeg mangler? Skriv en kommentar her under – og stil hellere end gerne spørgsmål om pilates.

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg