fbpx

PILATES OG YOGA ONLINE-FORLØB

6 DAGE MED INSPIRATION TIL DIN SOMMERTRÆNING

“Smidig og stærk ryg” er et seks dages online-forløb med inspiration til din sommertræning. ‘Smidig og stærk ryg´ er en guldgrube af forskellige pilates- og yogaprogrammer, der giver dig inspiration til din træning hen over sommeren.

Forløbet har fokus på at styrke musklerne i mave, ryg, bækken og hofter. Samtidig får du ro i hovedet – for vi bevæger os fra hovedet ned i kroppen. Forløbet er også for dig, som endnu ikke har prøvet pilates og yoga.

Med dette forløb opbygger du en smidig og stærk ryg, samtidig med at du skaber ro i hovedet

Flexibel onlinetræning med programmer, som løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet

Fordi programmerne ligger online, kan du træne HVOR og NÅR det passer dig. Det betyder også, at hvis du har planer i løbet af de 6 dage, kan du stadig deltage. Du kan nemlig gennemføre forløbet, så det passer ind i dit program.

Alt det praktiske

FORMÅL MED FORLØBET

Vores mål er at hjælpe dig med at gøre det nemt for dig at passe træningen ind i din daglige rutine, så du kan gøre noget godt for din krop og dit sind – og slippe for stivhed i kroppen og træthed i hovedet.

Efter dette forløb vil du føle dig sund, stærk og smidig. Du vil have opbygget en naturlig træningsvane, der gør det nemt for dig at holde dig i god form. Vælger du at følge forløbet som medlem af TROMBORG PLUS, kan du fortsætte de gode vaner i medlemsklubben – så længe du har lyst. For husk, at alt er uden binding. Der er ingen opsigelsesperiode, så du kan komme ud igen, lige så nemt, som du kommer ind.

Pilates og yoga undervisning online. Træn HVOR og NÅR, når det passer dig.