fbpx

REFERENCER

HØR, HVAD ANDRE SIGER OM PILATES-UDDANNELSEN

PILATES ER EN PERSONLIG TRÆNINGSFORM
 – MED MANGE POSITIVE EFFEKTER

Fordelene ved at dyrke pilates er mange. Du styrker både store og små muskler i kroppen, øger din kropsbevidsthed, forbedrer din kropsholdning og meget mere.

Pilates er også en personlig træningsform. Du er måske startet, fordi du ønsker at genoptræne din krop på en effektiv og skånsom måde? Eller måske har du behov for at træne din evne til at være til stede i nuet? Motivationen er individuel, og derfor kan der være forskel på, hvor man mærker den største forskel, når man dyrker pilates.

Tidligere kursister på pilates-uddannelse fortæller her, hvad deres største udbytte af pilates og pilates-uddannelsen er:

Anja fortæller: “På uddannelsen får man en dybere bevidsthed om pilates. Man finder ud af, hvorfor man gør som man gør, og får nogle gode redskaber, som man kan bruge i sin hverdag. Det vil jeg gerne give videre til andre.”

Tina fortæller: ”Jeg kan godt lide den grundighed og kvalitet, der ligger i uddannelsen, at der er mulighed for at gå i dybden med de enkelte øvelser, og at det er nemt at tage hjem og bruge direkte.”

Camilla: Jeg er blevet stærkere
Camilla fortæller: ”Jeg er blevet stærkere, langt stærkere. Alle kan dyrke pilates. Både mænd og kvinder. Pilates er en pause i hverdagen og skaber god bevidsthed og harmoni i hele kroppen. Det vil jeg gerne give videre til andre.”

”Pilates for mig er ro og tid til fordybelse i øvelserne. Man går derfra med god energi og følelsen af, at det måtte godt lige vare 5 minutter længere.”

”Jeg manglede en hobby, hvor jeg kunne bruge min krop. Pilates er blevet en livsstil for mig. Pilates kan give mig en god start på dagen, og en pause senere på dagen.”

GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED HJEMME HOS DIG SELV

Hvis du tilmelder dig uddannelsen online nu, kan du være i gang med pilates-uddannelsens intro-forløb d. 1. i næste måned.

Uddannelsens første modul får du adgang til 2 uger senere. 

Henriette: Træningsform for alle

Henriette fortæller: ”Jeg vil gerne vise andre, at pilates er en træningsform for alle – også folk med skavanker. Uddannelsen er opbygget, så man kommer i gang med at undervise.”

Mette: Lige til at gå til

Mette fortæller: ”Jeg kan godt lide, at pilates-uddannelsen er så håndgribelig og jordnær. Man får konkrete værktøjer med det samme, både i form af øvelser og programmer, og også selve formidlingsdelen og PR. Det er lige til at gå til.”

Mayda: At undervise gør mig glad


”Pilates gør, at jeg arbejder med noget, der gør mig glad. Pilates-uddannelsen har været god både socialt, fysisk og psykisk. Vi vokser med opgaven.”

Nina: Oplevelsen vil jeg give videre

”Jeg elsker nørderiet i pilates. Forståelsen af kroppen. Jeg har fået fast træning ind i mit liv, og skabt balance i livet – både fysisk og psykisk. Det vil jeg gerne give videre til andre.”

Stine Nancke

”En af deltagerne på mit øvehold blev fri for rygproblemer, og jeg har selv fået en bedre holdning, mere ro og mere overskud. Det er superdejligt at mærke sig selv på den måde.”

Gitte Lauridsen

”Selvom jeg har gået til pilates før, har det været noget helt andet at tagen uddannelsen, fordi der på uddannelsen har været tid til at nørde med øvelserne.”

Jannie Høgh Blond

”På uddannelsen har vi tid og plads til at gå i dybden med øvelserne, og jeg har fået nogle gode værktøjer – både til at komme godt i gang og videre.”

Connie Larsen

”Uddannelsen har givet mig lyst til at formidle øvelserne på en sikker måde, og jeg ved, at jeg kan. Jeg har lært at sætte tempoet ned og fordybe mig.”

GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED HJEMME HOS DIG SELV

Hvis du tilmelder dig uddannelsen online nu, kan du være i gang med pilates-uddannelsens intro-forløb d. 1. i næste måned.

Uddannelsens første modul får du adgang til 2 uger senere. 

Lisette: Alle kan være med

Lisette: ”Pilates kan bruges af alle – også hvis man allerede dyrker zumba, biking eller andet. Pilates er et godt supplement, fordi man får trænet sin kropskerne. På pilates-uddannelsen kan jeg rigtig godt li’ de mange muligheder, vi har for at få hjælp – også mellem modulerne.”

Danielle: Nu tror jeg på, jeg kan

Sigrid fortæller: ”Jeg kan godt li’ den indre ro, og at jeg kommer i kontakt med mig selv. Pilates-uddannelsen har givet mig troen på mig selv tilbage. Jeg har også fået en meget bedre holdning og styrke. God og grundig gennemgang af øvelserne.”

Sigrid: Jeg var nysgerrig

Danielle fortæller: ”Pilates er en træningsform, der giver en rigtig god styrke. Derudover skal man koncentrere sig, og derfor er man hele tiden i nu’et. Om pilates-uddannelsen: “Jeg har fået troen på, at jeg er klar til at undervise i pilates!”