BLIV PILATES-INSTRUKTØR OG FÅ VERDENS BEDSTE BI-JOB

Hør, hvad andre siger om pilates-uddannelsen

LÆS MERE OG TILMELD DIG NU

PILATES ER EN PERSONLIG TRÆNINGSFORM
– MED MANGE POSITIVE EFFEKTER

Fordelene ved at dyrke pilates er mange. Du styrker både store og små muskler i kroppen, øger din kropsbevidsthed, forbedrer din kropsholdning og meget mere.

Pilates er også en personlig træningsform. Du er måske startet, fordi du ønsker at genoptræne din krop på en effektiv og skånsom måde? Eller måske har du behov for at træne din evne til at være til stede i nuet? Motivationen er individuel, og derfor kan der være forskel på, hvor man mærker den største forskel, når man dyrker pilates.

Tidligere kursister på pilates-uddannelse fortæller her, hvad deres største udbytte af pilates og pilates-uddannelsen er:


Udtalelser fra glade deltagere

Lisette: Alle kan være med

Lisette: ”Pilates kan bruges af alle – også hvis man allerede dyrker zumba, biking eller andet. Pilates er et godt supplement, fordi man får trænet sin kropskerne. På pilates-uddannelsen kan jeg rigtig godt li' de mange muligheder, vi har for at få hjælp - også mellem modulerne.”

Klik her, og læs om uddannelsen

Magnus: Pilates gør mig nærværende

Magnus: ”Når jeg laver pilates, er jeg til stede i nuet. Jeg tænker ikke på noget som helst andet! På pilates-uddannelsen har vi glæde af, at Bente selv ved, hvordan det er at være nybegynder. Jeg føler mig simpelthen taget i hånden.”

Læs mere og tilmeld dig uddannelsen her

Danielle: Nu tror jeg på, jeg kan

Danielle fortæller: ”Pilates er en træningsform, der giver en rigtig god styrke. Derudover skal man koncentrere sig, og derfor er man hele tiden i nu'et. Om pilates-uddannelsen: "Jeg har fået troen på, at jeg er klar til at undervise i pilates!”

Book din plads på uddannelsen her

Sigrid: Jeg var nysgerrig

Sigrid fortæller: ”Jeg kan godt li’ den indre ro, og at jeg kommer i kontakt med mig selv. Pilates-uddannelsen har givet mig troen på mig selv tilbage. Jeg har også fået en meget bedre holdning og styrke. God og grundig gennemgang af øvelserne. ”

KLIK HER, og bliv en del af pilates-uddannelsen

2007

Etableringsår

60

timers undervisning

12

deltagere max på holdet

10

måneders varighed

2

uddannelser om året

Kamilla: Jeg har rykket mig meget

Kamilla: Jeg kan godt li’, at man har fokus på åndedrættet og arbejder i dybden. Jeg vil gerne gi' andre den oplevelse af pilates, som jeg har: nemlig  at det er rigtig dejligt, og at det er super effektivt. Jeg er også glad for, at vi på pilates-uddannelsen har tid mellem modulerne, så vi får værktøjerne afprøvet.”

KLIK HER, og book din plads på uddannelsen

Rebecca og Rikke: Ro og kvalitet

Rebecca og Rikke: ”Vi kan godt li’, at træningen har gode resultater på både den indre og ydre styrke. Undervisningen på uddannelsen er meget grundig. Bente er lidt af en pilates-nørd, og det kommer os deltagere til gode.”

KLIK HER, og tilmeld dig i dag

Udtalelser fra endnu flere glade deltagere

”Jeg kan godt li’, at pilates-uddannelsen er delt op i moduler. På modulerne lærer vi en hel masse, og bagefter har vi tid til at øve os og reflektere over det, vi har lært, inden vi bygger mere på. På den måde er der hele tiden udvikling.”

Julie Ramskov
Julie Ramskov Tidligere deltager

”Jeg kan godt li’, at vi arbejder så meget med øvelserne på uddannelsen, og at vi får lov til at undervise vores medkursister. Det giver os et forspring i forhold til, vi skal ud og undervise i pilates.”

Mette Møller
Mette Møller Tidligere deltager

”Bente er rigtig dygtig til at undervise i alt det, der også ligger uden om selve pilates-træningen. Bente kan komme med tusind input til, hvordan man får fyldt holdene, hvordan man planlægger en sæson, og får et godt flow.”

Pernille Palme
Pernille Palme Tidligere deltager

”Jeg kan især godt li’,  at jeg ikke længere har ondt i ryggen! Og så kan jeg godt li’, at jeg kan gå fra hjerne til krop. Pilates-uddannelsen har været afgørende for, at jeg er kommet i gang med at undervise. Jeg har forstået metoden, og kan formidle den videre.”

Louise Brandstrup
Louise Brandstrup Tidligere deltager

”Jeg kan mærke på mig selv, at pilates virker. Det er rigtig god træning. Styrke, smidighed, kropsbevidsthed, stabilitet - alsammen noget, vi kan bruge i hverdagen.”

Ann Bett kirkebæk
Ann Bett kirkebæk Tidligere deltager

”For mig er pilates ro, smidighed, styrke, mindfulness, og det vil jeg gerne gi' videre til andre. Pilates-uddannelsen har givet mig en helt anden indgangsvinkel til rigtig mange øvelser.”

Lene Mahler
Lene Mahler Tidligere deltager

”Jeg kan rigtig godt li’, at man dykker ned i kroppen, og at man kan arbejde med musklerne på en effektiv måde. Jeg kan også godt li’, at man får ro i sindet. Pilates-uddannelsen har motiveret mig til at gøre tingene på min måde.”

Aylin Ünal
Aylin Ünal Tidligere deltager

”Jeg kan mærke den forandring, pilates har gjort for min krop. Og så har jeg fået ro i hovedet og overskud, som jeg har brug for i min hverdag. På uddannelsen er jeg også selv blevet skarpere til at lave pilates-øvelserne.”

Charlotte Fnug Munksgaard
Charlotte Fnug Munksgaard Tidligere deltager

”Jeg kan godt li’, at pilates er afstressende og roligt, og man lærer at bruge kroppen på en hel anden måde, end jeg er vant til. Jeg kan også godt li’, at man kan nå at øve sig mellem modulerne. Jeg ville ikke kunne undervise, uden at tage uddannelsen.”

Heidi Vestergaard Hansen
Heidi Vestergaard Hansen Tidligere deltager

”Jeg er glad for fornemmelsen af at gå ind i sig selv, og det virker afstressende for mig selv at undervise andre i pilates. Bente, som underviser på uddannelsen brænder for sit fag, og det er meget afsmittende.”

Elisabeth Langvad
Elisabeth Langvad Tidligere deltager

Der er ingen grund til at vente længere

Kontaktoplysninger

TROMBORG pilates-uddannelsen
V. Bente Tromborg
Holbækvej 1
7400 Herning

Tlf. 2685 1863
bente@pilates-uddannelsen.dk

CVR 25642430

Uddannelsen afholdes:

 

TROMBORG
pilates- og yogastudio
Nygade 1C
8600 Silkeborg