Reformer-uddannelsen

Reformer-uddannelsen er for dig, der vil have et kæmpe øvelsesrepertoire, der spænder fra det terapeutiske arbejde over i det mere fitness prægede, en introduktion til at observere og analysere kropsholdning og bevægelsesmønstre samt en gennemgang af det komplette reformerøvelses-program fra Balanced Body

Afholdes i samarbejde med Den Intelligente Krop og Balanced Body

På reformer-uddannelsen lærer du f.eks., hvordan du kan justere maskinens fjedre undervejs, så det passer til de udfordringer, du giver dine deltagere, og du får et kæmpe øvelsesrepertoire, der spænder fra det terapeutiske arbejde over i det mere fitness prægede.

> Gå direkte til tilmeldingssiden hér

BEMÆRK: Tilmeldingsfrist: 1. august 2021


Uddannelsen er opbygget
i moduler

Uddannelsen er opbygget i moduler, så du har tid nok til at arbejde, med det vi gennemgår på uddannelsen og høste dine erfaringer, inden vi bygger mere på.

Du har god tid til at opleve, hvordan øvelserne føles, når de udføres med viden om og opmærksomhed på detaljerne i øvelserne. Samtidig lærer du at undervise andre i pilates på reformeren, så du kan hjælpe dine deltagere med træning, der har fokus på god bevægelighed, styrke, smidighed, balance og stabilitet.

Du og dine deltagere vil også opleve at træning på reformeren gør det nemmere at koordinere, fordi det er noget af det vi træner, for eksempel når ben og arme skal gøre noget forskelligt samtidigt.

Uddannelsen - modul for modul

Modul 1

På uddannelsens første modul får du en introduktion til sikker brug af reformeren. Du får også en bred vifte af øvelser, der foregår liggende, siddende og stående. Øvelserne, som er målrettet nye deltagere, kan du tage hjem og øve på dine egne deltagere med det samme, og når du selv træner, vil du føle, at du med disse øvelser får arbejdet hele kroppen igennem i et moderat tempo, mens du mærker den indefra.

Det er også her, at vi sikrer os, din forståelse for at anvende Reformeren som det unikke redskab den er. Og at du forstår måden at arbejde med åndedræt og bævelse i Reformeren på. Sammen med at du skal have en indsigt, hvordan god guiding i Reformeren foregår.

Modul 2

På modul 2 bygger vi videre på det fundament, vi sammen skabte med øvelserne og indsigten du fik på det første modul. På modul 2 lærer du f.eks. øvelser der er lidt mere avancerede, og du lærer samtidig flere øvelser, der går endnu mere i dybden med detaljerne.

Det er også her, at vi introducerer det såkaldte ”Jumpboard”.

Modul 3

På modul 3 får du de mere avancerede øvelser, og samtidig bliver der også sat fokus på endnu flere detaljer og dybde i nye øvelser. Vi lægger stor vægt på at forstå alle øvelser på en måde, så du kan anvende det til lige præcis den målgruppe, som du ønsker. På den måde kan du tilgodese dine holddeltageres individuelle behov, tage udgangspunkt i der, hvor de er lige nu, og udvikle dem derfra. Så de føler sig set, hørt og mødt.

På modul 3 arbejder vi også med et lidt større fascia (bindevæv) fokus.

Efter hvert modul skal du aflevere en lille test.

Derudover får du adgang til...


Lukket Facebook-gruppe...

Adgang til en lukket facebook-gruppe, som er forbeholdt dig og de deltagere, du gennemgår uddannelsen sammen med. Jeg er personligt inde i gruppen med jævne mellemrum, og besvarer de spørgsmål, der dukker op. INGEN spørgsmål er dumme, så du skal bare spørge løs. Tidligere deltagere har f.eks. brugt deres gruppe til også at aftale fællestræninger for de, der har tid og lyst. De har søgt og fået sparring og hjælp til deres udfordringer og delt deres aha-oplevelser med ligesindede. Jobopslag er også blevet delt deltagerne imellem.

Bente, jeg har et spørgsmål. Vil du ringe til mig?

Ja, jeg ringer gerne til dig. KLIK HER og book en gratis afklarende samtale, så finder vi en tid

På TROMBORG pilates-uddannelsen får du ...

 • Undervisning i øjenhøjde, som er til at forstå
 • Manual med beskrivelse, detaljer og supplerende video-support manual er på engelsk suppleret med danske noter ved siden af
 • Gennemgang af det komplette reformerøvelses-program fra Balanced Body
 • Flere forskellige øvelser, der gør dig god til at formidle øvelserne, så dine deltagere forstår dig
 • Et kæmpe øvelsesrepertoire, der spænder fra det terapeutiske arbejde over i det mere fitness prægede
 • Hjælp til at du selv udfører øvelserne rigtigt, så du har det godt med at lave dem
 • Evnen til at tage individuelle hensyn til dine holddeltagere
 • Introduktion til at observere og analysere kropsholdning og bevægelsesmønstre
 • Viden om sikkerhed og vedligeholdelse af reformeren
 • Den Intelligente Krops unikke pædagogiske undervisningsteknik, gennem bevægelsesguiding og åndedræt

Du får også ...

 • En træningsform, du kan have glæde af resten af livet
 • Muligheden for at gøre noget godt for dig selv og andre - samtidig

Det praktiske

Den dag, du tilmelder dig og har betalt enten det fulde beløb eller 1. rate, starter forløbet.

Du får med det samme adgang til 3 fordele til dig, der deltager på TROMBORG pilates-uddannelsen.

Blot få minutter senere får du også adgang til en lukket facebook-gruppe, som er forbeholdt dig og de deltagere, du gennemgår uddannelsen sammen med.

Mellem modulerne skal du selv træne Pilates. Det kan foregå på holdtræning, personlig træning eller via video.

Du skal også øve dig i at undervise andre i pilates. På den måde implementerer du det, du lærer på uddannelsen og høster dine erfaringer.

.

Mellem modulerne dukker din underviser, fysioterapeut Lisbeth Bundgaard personligt op i den lukkede Facebook-gruppe, og besvarer de spørgsmål, der dukker op.

Tidligere deltagere har f.eks. også brugt deres gruppe til også at aftale fællestræninger for de, der har tid og lyst. De har søgt og fået sparring og hjælp til deres udfordringer og delt deres aha-oplevelser med ligesindede.

Holdene er små og intime, og det er der en god grund til. Undervisningen er intensiv og hver deltager får stor opmærksomhed. Jeg er ikke interesseret i kæmpestore hold, for der går noget tabt.

For mig handler det om, at hver deltager fanger metoden klokkerent – og det kan jeg kun sikre på små hold.

Sted:

Uddannelsen afholdes:

TROMBORG pilates- og yogastudio
Nygade 1C, 1
8600 Silkeborg

Datoer for undervisningsdagene:

Sådan opfylder du adgangskravene

ANATOMI
For at blive en dygtig Reformer instruktør, kræver det en grundlæggende indsigt og forståelse for anatomien. Derfor anbefaler vi bogen Anatomy of Movement , der vil ruste dit kendskab til anatomi inden uddannelsesstart. Bogen dækker over den anatomi, der undervises ud fra på uddannelsen.

Vi anbefaler også anatomibogen Trail Guide to the Body, 5th Edition, som en fantastisk anatomibog, der er i stand til at gennemgå kroppen på overskuelig vis, men er mere detaljeret end ovenfor nævnte anatomibog.

ERFARING PÅ EGEN KROP
Du skal have personlig og kropslig erfaring med Pilates Matwork og Reformer træning. Sørg for at tage alle de timer du kan, inden uddannelsen starter. Det er igennem egen krop, vi danner grundlaget for, hvordan vi arbejder med andre mennesker. Opsøg personlig træning, holdtræning og suppler evt. med træning efter dvd. Jo mere forskelligt du prøver, desto bedre. Det er muligt at deltage på reformerhold inden uddannelsesstart hos os i Silkeborg.

PRE-PILATES
Det er ikke påkrævet at have en Pilates Matwork uddannelse inden deltagelse på Reformer uddannelsen. Dette er dog en fordel.

Hvis du ikke har en Matwork uddannelse, skal du som minimum have deltaget på Den Intelligente Krops Pre-Pilates kursus. Her lærer du grunprincipperne bag Pilates systemet.

Selvom du måske har undervist i andre bevægelsesformer og træningsmetoder, er det fortsat nødvendigt at gennemgå Pre-Pilates kurset. Dette er for at sikre dig det bedste fundament for forståelse og anvendelse af grundprincipperne bag Pilates, hvorved din uddannelse bliver langt lettere at gennemføre samt bestå.

Din investering udgør ...

Uddannelsen burde være rævedyr, for du får virkelig, virkelig meget med.

Se bare her:

 • 7 kursusdage
 • Mulighed for at gå op til certificerende prøve (eksamensgebyr ikke inkl.)
 • Lukket netværksgruppe
 • Grundig manual og supplerende videosupport
 • Gode jobmuligheder her i studiet og andre steder
 • En træningsform, du kan have glæde af resten af livet
 • Muligheden for at gøre noget godt for dig selv og andre – samtidig
 • Uvuderlige overraskeler

Men prisen er helt dernede, hvor de fleste kan være med. Du kan betaler din plads på uddannelsen i 7 nemme rater af 2.275 kr. i 7 måneder (15.925 kr.) eller i én samlet betaling på 14.500 kr.

(Der er blot 10 pladser på uddannelsen, så vent ikke for længe med at snuppe din plads, hvis du vil med.)

Samtidig er uddannelsen skruet sådan sammen, at du allerede undervejs kan begynde at undervise andre. (Det er faktisk en stor fordel, at du underviser, fordi du på den måde får praktisk erfaring, som du kan inddrage i uddannelsesforløbet).

Som instruktør får du også løn. Derfor kan du allerede efter kort tid dække nogle af dine udgifter til uddannelsen.

Derfor kan det rent faktisk vise sig at være en god investering at snuppe en plads på uddannelsen!

Især når man tænker på alle de andre ting, som uddannelsen også giver dig:

 • Bedre velvære og mere energi
 • Større frihed til at planlægge din egen tid selv
 • Friheden til at gøre mere af det, du brænder for

Mød din underviser

Lisbeth Bundgaard er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Holstebro 2008.

Hun har altid selv været meget aktiv indenfor mange forskellige sportsgrene, og har siden hun var 13 år undervist små og store i gymnastik, aerobic og fitness. I 10. Klasse tog hun en træneruddannelse i svømning på en idrætsefterskole, men en knæskade stoppede hende midlertidig i selv at være så aktiv. Genoptræningen åbnede en hel ny verden for hende, da hun her så sin fremtid - som en fysioterapeut, der kunne leve af at undervise andre.

Siden har skæbnebølgen ført hende i nye og spændende retninger. Blandt andet til Lanzerote, hvor hun mødte Lotte Paarup på et Pilates event og både Lotte og Pilatesbølgen slog benene helt væk under hende. Hun har siden uddannet sig og blevet certificeret hos fysioterapeuterne Lotte Paarup og Hilde Gudding samt Balanced Body i Matwork og Reformer. Lisbeth følger i fodsporene med stor passion for åndedrættet og fødderne og hele det fantastiske samspil imellem knogler, muskler, bindevæv og vores sindstilstand.

Denne passion er også blevet videreudviklet af fagligt dygtige udenlandske inspirationskilder som Franklin Method ved Morten Dithmer, Smartspine ved Marie Jose, Anatomy Trains ved Thomas Myers samt inspirerende kurser og kongresser i både ind- og udland.

  Den uddannelse skal jeg med på - tilmeld mig!

  Populær uddannelse - pladserne sælges efter først til mølle princippet. Køb din plads i dag.

  Tilmeld dig inden 22. januar 2021

  Tidligere deltagere anbefaler
  reformer-uddannelsen.
  Hør hvorfor...

  Rigtig gode og kompetente undervisere. Super undervisningsmateriale, der er let at anvende i det videre forløb. Sjældent har jeg været på kursus og gået hjem med den gode følelse af at have lært rigtigt meget. Kurset er alle pengene værd!

  - Merethe

  Dejlig, ligetil og yderst kompetent underviser. Afslappet tilgang, afslappet atmosfære samtidig med, at der blev arbejdet godt og grundigt. Man sidder tilbage med følelsen af at have fået en god, grundig, solid uddannelse.

  - Mette

  Instruktørerne var super velforberedte og meget faglig kompetente
  Undervisningsmateriale er overskueligt og super brugbart. Ud over beskrivelser og billeder til øvelserne, kan jeg godt lide de forklaringer, uddybninger og beskrivelser der er bagerst i materialet omkring Pilates principper og fokus.

  - Lone
  Jeg er interesseret, men har brug for en samtale

  Det er helt OK. KLIK PÅ KNAPPEN og book en gratis afklarende samtale.

  Jeg er klar! Send mig direkte til tilmeldingssiden, tak!

  Så snart din tilmelding er registreret får du adgang til 3 fordele til dig, der deltager på reformeruddannelsen