fbpx

REFORMER UDDANNELSE JYLLAND

BLIV EN TROVÆRIDG PILATES INSTRUKTØR​

SOLID FAGLIGHED

Når uddannelsen er i orden, føler du dig mere sikker. Sådan er det også med pilates.

TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden.

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktører møder i din hverdag.

TROMBORG s uddannelses ikon

SMÅ HOLD OG INDIVIDUEL SUPERVISION

Du får et indgående kendskab til pilates-metoden, så du kender detaljerne og får alt med.
Du får også sikkerhed for, at du selv udfører øvelserne rigtigt.

Du lærer TROMBORG’s
unikke formidlingsmetode,
UUBMUS.Den sikrer, at dine deltagere forstår dig og får optimalt udbytte af øvelserne.

Systematisk indhold

Du får:

Du får også:

Næste reformer uddannelse afholdes:

Modul 1

fredag 19. januar 2024, kl. 10-15
lørdag 20. januar 2024, kl. 11-16

Modul 2

fredag 8. og 15. marts 2024
kl. 10-15

Modul 3

fredag 18. april. og 25. april 2024
kl. 10-15

Certificering

fredag 24. maj
kl. 10-12

TILMELD DIG REFORMER-UDDANNELSEN I JYLLAND

1 måned inden uddannelsen starter får du adgang til “En vigtig introduktion med pilates matwork”

På introforløbet, som foregår online,  lærer du fundamentet i pilates-metoden. Udover de fem grundprincipper, får du et godt indblik i de matwork-øvelser, der er basis for reformerøvelser. Du  styrker din forståelse af pilates-metoden og sikrer dine deltageres optimale udbytte af øvelserne.

Næste uddannelse starter 12. januar 2024

Små hold:  max 5 deltagere på uddannelsen. 

Sådan foregår pilates-uddannelsen

Uddannelsen er opbygget i moduler, så du har god tid til at arbejde, med det vi gennemgår på uddannelsen og høste dine erfaringer, inden vi bygger mere på.

Du har god tid til at opleve, hvordan øvelserne føles, når de udføres med viden om og opmærksomhed på detaljerne i øvelserne. Du mærker, at din krop på kort tid bliver stærkere og mere smidig. Samtidig lærer du at undervise andre i pilates, så du kan hjælpe dem til at blive fri for f.eks. rygproblemer, stress og andre skavanker.

På uddannelsen lærer jeg dig nogle metoder, der gør din undervisning nem at forstå og enkel at følge for dine deltagere. Metoderne går du hjem og træner på dine egne hold, inden vi mødes et par måneder senere på det næste modul. Bare rolig. Du skal ikke være nervøs for at oprette dit eget hold. Jeg hjælper dig, og det bliver en både god og tryg oplevelse.

Uddannelsens opbygning

Introforløbet “En vigtig introduktion med pilates matwork” foregår online. På introforløbet får du adgang til miniforløbet “De fem grundprincipper i pilates”, som varer 65 minutter. Herefter får du adgang til “Pilates for begyndere” som er et 6 ugers onlineforløb, du kan tage samtidig med at du deltagere på reformer-uddannelsen. På forløbet får du en grundig introduktion til de matwork-øvelser, der er basis for reformerøvelserne.

Du lærer at undervise begyndere, og kommer godt fra start som pilates reformer-instruktør. Fx. lærer du, hvordan du giver god introduktion til reformeren og sikrer høj sikkerhed ifm. træning på reformer.

Allerede efter det første modul vil du være i stand til at starte hold for begyndere eller et øvehold, så du her kan praktisere dine nye evner og udvikle dig selv som instruktør.

Du lærer at undervise  letøvede, og du får lavpraktisk undervisning i, hvornår og hvordan du øger intensitet og sværhedsgrad til dine deltagere – når de hver især er klar til det. Også kaldet differentieret undervisning.

Vi mennesker er forskellige, derfor vil du også opleve, at deltagerne ikke samtidigt er klar til næste step. 

 

Her lærer du at undervise i de mere avancerede øvelser.

Du lærer selv at sammensætte træningsprogrammer, der virker.  På uddannelsen lærer et stort repertoire, som du vil kunne anvende i mange år frem. På modul 3 for du overblikket over, hvordan øvelserne hænger sammen og den fulde forståelse af pilates-metodens opbygning.

TROMBORG pilates-uddannelsen afsluttes med en certificerende prøve. Prøven består dels af en skriftlig del, hvor du skal besvare nogle spørgsmål og en praktisk del, hvor du skal undervise i nogle øvelser, som du har haft god tid til at forberede på forhånd.

 

Det praktiske

Det første du får adgang til er introforløbet  “En vigtig introduktion med pilates matwork”, som indeholder miniforløbet “De fem grundprincipper i pilates” og “Pilates for begyndere”.

Miniforløbet varer 65 minutter og “Pilates for begyndere” er et 6 ugers onlineforløb, som du skal afsætte ca. 45 minutter til 1-2 gange om ugen.

Uddannelsen består af 3 moduler a’ 6 timers varighed, som afholdes i intervaller, så du har god tid til at arbejde, med det vi gennemgår på uddannelsen og høste dine erfaringer, inden vi bygger mere på.

Den nye viden skal lagre sig i hoved og krop, og det gør den f.eks. ved at du øver dig i at undervise andre og selv træner i reformeren.

Mellem modulerne skal du selv træne pilates. Det kan foregå på holdtræning eller personlig træning. Du skal også øve dig i at undervise andre i pilates på reformeren. På den måde implementerer du det, du lærer på uddannelsen og høster dine erfaringer.

Adgangskrav til den certificerende prøve:

  • Gennemførsel af alle 3 undervisningsmoduler
  • 20 timer, hvor du selv har trænet pilates (holdtræning eller personlig træning .)
  • 20 timer, hvor du har øvet dig i at undervise andre i pilates på reformeren.
 
Hvis du mangler et sted at selvtræne og øve dig i at undervise har vi tider i studiet, som er forbeholdt deltagere på reformer uddannelsen. Tiderne udlejes på rimelige vilkår.
 
Uddannelsen afholdes:
TROMBORG pilates- og yogastudio
Nygade 1C, 1. sal
8600 Silkeborg
TROMBORG s uddannelses ikon

FÅ METODEN BAG STYRKE, SMIDIGHED OG BALANCE

TROMBORG s uddannelses ikon

BYGGER PÅ MANGE ÅRS ERFARING

Du opbygger kompetencer til at sammensætte trænings-programmer, der virker, så du kan variere din undervisning og skabe udvikling

TILMELD DIG REFORMER-UDDANNELSEN I JYLLAND

1 måned inden uddannelsen starter får du adgang til “En vigtig introduktion med pilates matwork”

På introforløbet, som foregår online,  lærer du fundamentet i pilates-metoden. Udover de fem grundprincipper, får du et godt indblik i de matwork-øvelser, der er basis for reformerøvelser. Du  styrker din forståelse af pilates-metoden og sikrer dine deltageres optimale udbytte af øvelserne.

Næste uddannelse starter 12. januar 2024

Små hold:  max 5 deltagere på uddannelsen. 

Siden 2011

Om uddannelsen

TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden. Efter en årrække med fysiske martwork uddannelser lanceredes en online udgave med det samme indhold. Fleksibiliteten tiltrækker flere nye instruktører, og de færdiguddannede er i fuld gang med at undervise.

I 2019 afholdt TROMBORG pilates- og yogastudio den første reformeruddannelse i samarbejde med eksterne undervisere. I 2023 lancerer vi den første reformer-uddannelse i eget regi. Det gør vi for at sikre det indhold og den kvalitet, der opfylder behovet på det danske marked.

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktør møder i din hverdag.

Og så har hun været med til at bringe pilates til Danmark. Hun tog nemlig sin pilatesinstruktør-uddannelse på engelsk og oversatte undervisningen til dansk både sprogligt og formidlingsmæssigt.

”I USA foregår pilates-undervisning primært som eneundervisning og på helt små hold. Men i Danmark er vi vant til aftenskoler, studier og fitnesscentre. Her er holdene større hold, og det kræver en anden måde at undervise på, derfor har jeg udviklet TROMBORGs unikke formidlingsmetode, UUBMUS. Den sikrer, at dine deltagere forstår dig og får optimalt udbytte af øvelserne” forklarer Bente Tromborg. UUBMUS-metoden er også en del af pensummet på reformer-uddannelsen.

Pilates-uddannelsen er for dig, som gerne vil være instruktør. Men den er også brugbar, hvis du som medlem vil dykke endnu længere ned i pilates-verdenen.