TROMBORG PLUS er for dig,
der ønsker fleksibel online træning

Pilates og yoga online

Vores populære 10 dages pilates- og yogachallenge

- foregår online og starter næste gang d. 13. juni 2021

TROMBORG PLUS medlemmer får gratis adgang

Andre betaler 499,- for at få adgang

Med TROMBORG PLUS kan du vælge mellem en række træningsvideoer på 15-60 minutter, og træne både pilates og yoga hjemme hos dig selv. Programmerne løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet.

TROMBORG PLUS er et fleksibelt tilbud med pilates- og yogaundervisning online, som du kan bruge NÅR du vil og HVOR du vil.

Køb medlemskab her

Du får den første uge gratis,
og betaler herefter  99 kr.  hver 4. uge. INGEN binding

Pilates og yoga online

Vores dygtige pilates- og yogainstruktører supplerer løbende med nye videoer. Du vælger dem, der passer til din hverdag. Måske nyder du at træne helt for dig selv, men hvis du søger fællesskab er det også muligt, da du kan få adgang til en lukket Facebook-gruppe, der holder dig opdateret og motiveret.

Hvor lang tid varer træningsprogrammerne?

På TROMBORG PLUS finder du træningsvideoer af 15-60 min. varighed, så du kan vælge de videoer, der passer ind i din hverdag

Hvad virker programmerne for?

Programmerne løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet.

Er der også guidede afspændinger?

Ja, du får også guidede afspændinger, der mindsker stress og giver fornyet energi

Hvem underviser?

Instruktørerne på TROMBORG PLUS er dygtige og veluddannede pilates- og yogainstruktører. Pilates-instruktørerne er alle uddannet på TROMBORG pilates-uddannelsen. Nogen af dem underviser i vores studio i Silkeborg, andre underviser andre steder i Danmark.

Hvad er TROMBORG Talks?

TROMBORG Talks er lavpraktiske anvisninger og tips, der hjælper dig til gode træningsoplevelser. TROMBORG Talks tager ofte afsæt i spørgsmål eller ønsker vi modtager fra medlemmerne. F.eks. ligger der en TROMBORG Talk, hvori vi fortæller om forskellige og ligheden mellem pilates og yoga. En anden TROMBORG Talk giver dig gode råd om, hvad du gør, hvis du har ondt i nakken, og hvordan du kan reducere eller fjerne genen.

Deltager jeg gratis på jeres 10 dages pilates- og yogaforløb, som ellers koster 499 kr.?

Ja. Formålet med vores 10 dages pilates- og yogaforløb er, at du får et kærligt skub til at komme godt i gang med din hjemmetræning eller ekstra motivation til at gøre noget godt for dig selv med et fokuseret og velgørende træningsforløb. Forløbet afholdes flere gange om året.

Ikke-medlemmer betaler 499,- for at få adgang, men når du er medlem af TROMBORG Plus får du gratis adgang til forløbet.

Hvor lang tid binder jeg mig for?

Alt er uden binding. Der er ingen opsigelsesperiode, så du kan komme ud igen, lige så nemt, som du kommer ind.

Hvordan melder jeg mig ud igen?

Det kan du gøre via det link du finder i de mails, du modtager, hver gang du betaler dit kontingent. Klik på “Se din ordre” og vælg herefter “Stop fornyelse”. Eller du kan afmelde dig ved at sende en mail til os, eller ved at bruge Læg-besked-funktionen, som du finder på hjemmesiden i nederste højre hjørne.  • Du får den første uge gratis. Der er ingen oprettelsesgebyr eller binding
  • START-HER-guiden hjælper dig godt i gang
  • Medlemsfordele. TROMBORG Talks med tips til gode træningsoplevelser. Og 10 dages pilates- og yogaforløb, som afholdes flere gange årligt - med kærlige skub til at vedligeholde din hjemmetræning

Få adgang til det hele nu >>

Den første uge er gratis, herefter 99,- hver 4. uge
- INGEN binding -


Det siger nogle af medlemmerne:

Fri for muskelsmerter fx i lænden, ryg og nakke

Jeg har meldt mig ind i TROMBORG PLUS, fordi jeg vil slippe for muskelsmerter fx i lænden, ryg og nakke. Fordelen ved at undervisningen ligger online er at den er fleksibel på tidspunkt - jeg kan afspille den, når den er uploadet og det passer mig.

- Birgitte, kvinde i alderen 45-54 år, region Sydjylland

En vej til indre ro

Jeg har meldt mig ind i TROMBORG PLUS, for at have adgang til en vej til indre ro. Jeg ønsker at være mere levende, smidig, stærk og have en smertefri ryg, især. Når jeg træner på egen hånd, er der en tendens til at hvile- og nærværs sekvenserne bliver for korte, men når jeg følger videoerne, er det SÅ godt for mig.

- Karen, kvinde i alderen 55-64 år, region Midtjylland

Opbygger styrke, smidighed

Jeg er medlem af TROMBORG PLUS, fordi jeg gennem pilates og yoga opbygger styrke, smidighed, ro i sindet og holder mig smertefri. Fordelen ved at undervisningen foregår online er, at jeg kan gøre det når det passer mig, love it

- Tina, kvinde i alderen 45-54 år, region Nordjylland

Bliv medlem i dag

Den første uge er gratis, herefter 99 kr. hver 4. uge
- INGEN binding -