fbpx

PILATES OG YOGA ONLINE

OPBYG STYRKE OG SMIDIGHED HJEMME HOS DIG SELV

Jeg har meldt mig ind i TROMBORG PLUS, fordi jeg vil slippe for muskelsmerter fx i lænden, ryg og nakke. Fordelen ved at undervisningen ligger online er at den er fleksibel på tidspunkt – jeg kan afspille den, når den er uploadet og det passer mig.

– Birgitte, 45-54 år, region Sydjylland

TROMBORGs online-ikon

Ingen opsigelsesvarsel. Når dit medlemskab opsiges fortsætter din adgang, indtil betalingsperioden udløber og abonnementet fornys ikke yderligere herefter.

TROMBORGs online-ikon

OVER 150 TRÆNINGSVIDEOER Konkrete anvisninger til både begyndere og øvede. Filmenes varighed: Fra 15 til 60. minutter. Du vælger selv, alt efter hvor meget tid, du har.

Jeg er medlem af TROMBORG PLUS, fordi jeg gennem pilates og yoga opbygger styrke, smidighed, ro i sindet og holder mig smertefri. Fordelen ved at undervisningen foregår online er, at jeg kan gøre det når det passer mig, love it

– Tina, 45-54 år, region Nordjylland

TROMBORGs online-ikon

MED TROMBORG PLUS ER DET NEMT AT TRÆNE, NÅR DET PASSER DIG

Ingen opsigelsesvarsel. Når dit medlemskab opsiges fortsætter din adgang, indtil betalingsperioden udløber og abonnementet fornys ikke yderligere herefter.

Siden 2020

Om TROMBORG PLUS

TROMBORG PLUS – pilates og yoga online. 

På TROMBORG PLUS kan du vælge mellem flere end 150 træningsvideoer på 5-60 minutter, og træne både pilates og yoga hjemme hos dig selv. Programmerne løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet. Guidede afspændinger mindsker stress og giver fornyet energi.

Undervisningen foregår på dansk, og vores dygtige pilates- og yogainstruktører supplerer løbende med nye videoer. Du vælger dem, der passer til din hverdag; et fleksibelt tilbud, som du kan bruge, NÅR du vil og HVOR du vil. Måske nyder du at træne helt for dig selv, men hvis du søger fællesskab, er det også muligt, da du kan få adgang til en lukket Facebook-gruppe, der holder dig opdateret og motiveret. 

For nogle er TROMBORG PLUS et supplement til træning og undervisning i studio. For andre en mulighed for at deltage, selvom de ikke bor i lokalområdet.

Pilates og yoga undervisning online. Træn hjemme på stuegulvet, når det passer dig.