fbpx

3 grunde til at blive pilatesinstruktør

Det er utrolig givende at være pilatesinstruktør, fordi du hjælper dine deltagere med at få mere overskud i deres hverdag. Pilates foregår altid i et afstressende miljø, og som pilatesinstruktør oplever du også selv fornemmelsen af at gå ind i dig selv. Mange oplever, at det ligefrem virker afstressende at undervise andre i pilates.

Her får du tre grunde til, at du skal blive pilatesinstruktør. Del gerne dine grunde i kommentarfeltet. Der er masser af dem. 😀

3 grunde til at blive pilatesinstruktør

1. Et arbejde som gør dig glad (og andre)

En af de vigtigste grunde til at vælge et arbejde er, at du er glad for det. Hvis du bliver glad, når du dyrker pilates, er du helt sikkert en potentiel pilates instruktør.

En af hovedårsagerne til, at du bliver glad, er, at du kan se, hvor meget deltagerne får ud af at følge din undervisning.

LÆS OGSÅ: Alle kan blive pilates-instruktør

2. Vær med til at promovere en sundere livsstil

Vi kender alle sammen til de mange livsstilsproblemer, som har ramt hele den vestlige verden. Stress, rygproblemer osv. Det er ikke, fordi pilates fjerner alle livsstilsproblemer, men det er med til at promovere en sundere livsstil, hvor der er fokus på en stærk krop.  Her tænkes på hele kroppen. Dvs. både kroppen og hovedet. Afstressning er en vigtig del af pilates, og derfor får deltagere masser ud af dyrke det.

Jeg arbejder ud fra en mission om, at så mange danskere som muligt, skal have muligheden for at opleve pilates’ gode indvirkning på krop og sind. Jeg ved nemlig at rigtig mange kan blive fri for dårligdomme som rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilates bliver en naturlig del af deres hverdag. Det er så lidt, der skal til. Pilates-træning én gang om ugen, kan gøre underværker for mange.

3. Du elsker at undervise

Det allervigtigste er selvfølgelig, at du elsker at undervise andre. Du kan lide at dele din viden med andre og gøre en forskel for dem omkring dig.

Du må meget gerne dele flere gode grunde. Jeg vil gerne høre din grund til, at du overvejer at blive, eller allerede er pilates-instruktør. Læs også mere om Pilates uddannelsen hvis du går med en pilatesinstruktør i maven.

LÆS OGSÅ:  Der er brug for gode pilates-instruktører


Skønt du læser med

Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig mig nyhedsbrev<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3

HUSK Hvert eneste like, hver eneste kommentar i kommentarfeltet modtages med kyshånd. Det giver nemlig mig mulighed for at lære dig bedre at kende, så jeg kan gøre indlæggene her på bloggen endnu mere relevante for dig og resten af PILATES-REVOLOUTIONEN.

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg