fbpx

Der er brug for gode pilatesinstruktører

To gange om året har du mulighed for at starte med at uddanne dig til pilatesinstruktør. Pilates-uddannelsen er for alle, som vil styrke sit helbred OG hjælpe andre til det samme.

Undervisning med dig i fokus

TROMBORG pilates-uddannelsen foregår på små og intime hold, og det er der en god grund til. Undervisningen er intensiv og hver deltager får stor opmærksomhed.

Jeg er ikke interesseret i kæmpestore hold, for der går noget tabt.

For mig handler det om, at hver deltager fanger metoden klokkerent – og det kan jeg ikke sikre på store hold.

Altid brug for gode pilatesinstruktører

Der er tit nogen, der spørger mig, om de er gode nok til at blive pilatesinstruktør. Til det er svaret: Ja, men det kræver, at du arbejder for det.

Der er intet, som står i vejen for, at du bliver en god pilatesinstruktør.

Pilates-uddannelsens formål er at give dig en solid ballast. Du kommer også til at træne ekstra derhjemme for at blive god nok.

Det er intensivt arbejde, men det er også sjovt arbejde.

Når du er færdig med uddannelsen, vil du være klar til at undervise andre. Uddannelsen og dit gode engagement gør, at du bliver en god pilatesinstruktør, og dem er der brug for.

Vil du være en del af fællesskabet på den næste uddannelse?

Hvis du vil vide mere, kan du se, hvad tidligere deltagere har sagt om uddannelsen ved at gå ind på Pilates-uddannelsens Youtube kanal, som du finder her.

Uddannelsen starter i Silkeborg 1 gang om året, og du kan allerede tilmelde dig nu ved at trykke her. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil vide mere om uddannelsen.

>>KLIK HER<<, og læs mere om TROMBORG pilates-uddannelsen.

Jeg glæder mig til at se dig.

SKØNT DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig mit nyhedsbrev<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3


Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg