fbpx

Motivationen for at dyrke pilates er individuel. Nogle begynder at dyrke pilates, fordi de ønsker at genoptræne deres krop på en effektiv og skånsom måde. Andre har behov for at blive bedre til at være til stede i nuet. Motivationen for at blive pilates-instruktør er også individuel.

Her får du 5 gode grunde til at blive pilates-instruktør:

1. Du ønsker at få mere bevægelse i din hverdag
Er du træt af at være lænket til et skrivebord 9-17? Når du underviser i pilates, får du mere bevægelse og variation ind i din hverdag. Du behøver ikke at være begrænset af snærende bånd, der siger at du skal være på kontoret fra morgen til aften. I stedet kan du arbejde flere forskellige steder. Du kan også vælge at kombinere dit faste job (nu på nedsat tid) med ugentlig holdundervisning i det omfang, der passer til dig.

2. Du vil hjælpe andre
Pilates er en fantastisk måde at komme i form på, og mange mennesker begynder at gå til pilates, fordi de ønsker at styrke deres helbred. Når du som instruktør ser dine deltagere udvikler sig, bliver bedre, fri for stress, rygproblemer og andre skavanker vil du opleve en inderlig glæde på deres vegne og vide, at du gør en positiv forskel for andre.

3. Du elsker Pilates
Kan du forestille dig at gå på arbejde, og gøre de ting du elsker? Hvis du elsker pilates, hvorfor så ikke gøre det til din karriere – helt eller delvist? Man siger, at når man elsker sit arbejde, vil det ikke føles som arbejde, og det er præcist sådan jeg har det, når jeg underviser i pilates. Uanset om det er på mine hold eller på min uddannelse. Når du bliver instruktør, vil pilates fylde i din hverdag. På den gode måde.

LÆS OGSÅ: 11 uddannelses-spørgsmål du skal stille, inden du tilmelder dig en pilates-uddannelse

4. Du ønsker at undervise, men også at lære mere
Sandheden er, at mange deltagere på de ugentlige hold kun lige rører overfladen af pilates-metodens filosofi. Der er en langt dybere mening bag læren i Pilates, og som underviser, kommer du i dybden. Du studerer filosofien for at forstå Pilates bedre. På den måde bliver du en endnu bedre underviser, og du har også selv stort udbytte en den dybere forståelse af pilates-metoden.

5. Du ønsker selv at bestemme din arbejdstid
En af de ting, der tiltaler mange, når de bliver pilates-instruktører er det faktum, at de selv kan fastlægge deres tid, i hvert fald i et vist omfang. Du er stadig nød til at møde op i fitness centret, aftenskolen eller på klinikken for at undervise dine hold. Men du bestemmer i stor udstrækning selv, hvornår din undervisning skal foregå. Hvis du begynder for dig selv, og udbyder hold og personlig træning i eget regi planlægger du din tid helt selv. Og hvis du ønsker det, f.eks. fordi du vil have mere tid til at gøre andre ting (f.eks. være mere sammen med din familie) kan du gøre din pilates-undervisning til din levevej.

Hvis nogle af eller alle disse grunde lyder godt for dig, så klik ind og læs mere om pilates-uddannelsen. Og husk: Hvis du er i tvivl om du og pilates-uddannelsen er et match, eller hvis du er i tvivl om jeg er den rigtige til at uddanne dig, så tilbyder jeg en gratis afklarende samtale, som foregår via skype eller telefon.

LÆS OGSÅ: Alle kan blive pilates-instruktør

TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >>Tilmeld dig bloggen her<<, så du kan få gratis adgang til min  video OG få spændende indhold fra bloggen sendt direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

HUSK Hvert eneste like, hver eneste kommentar i kommentarfeltet modtages med kyshånd. Det giver nemlig mig mulighed for at lære dig bedre at kende, så jeg kan gøre indlæggene her på bloggen endnu mere relevante for dig og resten af PILATES-REVOLOUTIONEN.

DIN TUR: Hvilken af de fem grunde til at blive pilates-instruktør kan du bedst identificere dig med? Eller har du en helt sjette? Skriv og del med os andre her i kommentarfeltet.

Rigtig god fornøjelse

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg