fbpx

PILATES FOR MÆND | Hvis du følger min blog, er du allerede klar over de mange positive egenskaber, som pilates giver begge køn.

Især mænd har en tendens til at tro, at de kun får muskler, hvis de pumper jern i det lokale center. Det er vigtigt at huske på, at pilates blev skabt af en mand, som var tidligere bokser. Det er nok en af grundene til, at der er gang i pilates, og at det virkelig styrker hele kroppen.

Jeg har tidligere skrevet om, at mænd bør gå til pilates.  Jeg har også givet mænd gode råd til, hvad de skal tænke over, når de går til pilates, det kan du læse mere om her .

En fleksibel krop er en sund krop

Alt for mange mænd har ondt i ryggen. Der kan være mange grunde til, at de har ondt i ryggen, men det hjælper i hvert fald ikke, at de i mange år ikke har lyttet til deres krop.

Ryggen har brug for, at man bruger den. Hvis du ikke kan nå dine tæer, er det helt klart tid til, at du tager til pilates. For alle kan få en mere fleksibel krop.

Når din krop bliver mere fleksibel, vil du også opleve, at mange af dine rygproblemer forsvinder. Dette gælder både for mænd og kvinder.

LÆS OGSÅ: Pilates-uddannelsen motiverer dig på Facebook

Pilates er hårdt

Hvis du leder efter en motionsform, som er hård for hele din krop, er pilates det helt rigtige for dig. Der er ikke mange motionsformer, hvor du bruger din krop så meget som ved pilates.

Ikke fordi pilates er hårdere fysisk end andre motionsformer, men fordi du skal bruge hele kroppen og dit sind. Fokus på åndedrættet gør, at du skal koncentere dig på en helt anden måde, end du er vant til.

Mange mænd styrketræner kun, og her vil de opleve, at deres krop stadig er svag på mange punkter. Det skyldes, at deres krop ikke er særlig fleksibel. Derfor er det virkelig godt for mænd, hvis de kombinerer pilates med vægtløftning.

LÆS OGSÅ: Jeg bliver aldrig træt af pilates


SKØNT DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig mit nyhedsbrev her<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3


Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg