fbpx

Online pilates-uddannelse – bliv instruktør

Fysioterapeuten Karen Østergaard Weeke blev den allerførste instruktør med en online pilates-uddannelse fra TROMBORG.

TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 uddannet pilates-instruktører til danske fitness-centre, aftenskoler og studier. I mange år foregik undervisning og certificering som almindelig hold-undervisning, men nu kan uddannelsen tages online. Fysioterapeut Karen Østergaard Weeke fra Svendborg blev den første pilates-instruktør, som er uddannet hjemme hos sig selv.

”For mig var det perfekt at tage pilates-uddannelsen online, fordi jeg har job og tre små børn. Jeg er gået til og fra, som jeg havde tid og overskud til. Det gav stor fleksibilitet, at jeg kunne følge undervisningen, når det passede mig,” forklarer Karen og uddyber:

”Det er en genial måde at gøre det på, og jeg har ikke haft noget at sætte en finger på. Undervisningen består af små korte videoer, og det er en fordel. For jeg har bare set det antal, som mit hoved kunne rumme, og bagefter kunne jeg slukke. Det gav tid til at lade den nye viden sætte sig.”

 

Den online pilates-uddannelse kom forrygende fra start

Bente Tromborg er stifter af pilates-uddannelsen. Som tidligere underviser på fitnesscentre og aftenskoler, samt studio-ejer gennem mange år, ved hun, hvordan instruktørerne skal klædes på fagligt. Alligevel var hun spændt på den første certificering, hvor deltagerne testes både skriftligt og praktisk.

”Uddannelsen er præcis så god, som jeg havde drømt om. Måske endda bedre, fordi deltagerne kan bruge mere tid på at fordybe sig. Det viste sig nemlig, at Karens skriftlige test var endnu bedre, end når jeg afholder uddannelsen fysisk. Og hendes praktiske prøve sad også lige i skabet,” siger Bente Tromborg, og fortsætter begejstret:

”Karen gjorde det så flot, og havde forstået materialet og metoden klokkerent. Hun sørgede for, at den online pilates-uddannelse kom forrygende fra start.” 

Klar til hverdagen som pilates-instruktør

Karen dyrkede pilates, inden hun begyndte på instruktøruddannelsen. 

”Efter tre fødsler kunne jeg se, at det gjorde noget godt for min krop. Nu hvor jeg har taget uddannelsen, står alle fordelene ved pilates endnu mere klart for mig,” siger hun og fortæller, at hendes plan med pilates-uddannelsen er at udbyde pilates-hold i sin egen fysioterapi-klinik. 

Hun er nu certificeret pilates-instruktør, men bibeholder kontakten til faglighed og kolleger hos TROMBORG. Som nyuddannet er hun i tre måneder gratis medlem af pilates-instruktørernes medlemsklub, hvorefter hun beslutter, om hun vil fortsætte der. Hun får adgang til online master classes og inviteres 1-2 gange årligt til fysiske events i Silkeborg, hvis hun har lyst til at deltage. Livet som uddannet pilates-instruktør er med andre ord i fuld gang.

Bliv online pilates-instruktør hos TROMBORG

Når uddannelsen er i orden, føler du dig mere sikker. Sådan er det også med pilates.
På den online pilates-instruktør-uddannelse får du indgående kendskab til pilates-metoden og sikkerhed for, at du selv udfører øvelserne rigtigt.

Uddannelsen er for dig, der vil undervise hos de danske fitnesscentre, aftenskoler, studier og klinikker – eller starte dit eget.

TROMBORG pilates matwork uddannelsen er online, og du kan starte d. 1. i hver måned. Uddannelsen varer 8 måneder.

Læs mere her

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg