fbpx

Pilates er meget mere end en god motion, hvor du får en pæn figur. Det er en helkropstræningsform, hvor du styrker hele din krop. Her tænker jeg også på dit sind, og derfor oplever du en dejlig ro i din krop, når du begynder at dyrke pilates.

Jeg synes ikke, at man kan sige, hvad der er det vigtigste ved pilates. For både det psykiske og fysiske er vigtigt. Det er langt lettere at have overskud i sin dagligdag, når du dyrker pilates regelmæssigt.

Det er også grunden til, at jeg på Pilates-uddannelsens Facebook side motiverer til et godt liv. Et sundt liv er det, som pilates handler om.

Hvis du vil motiveres, er du velkommen til at være med.

Få et skud motivation

Jeg har mødt mange, som efter en periode har opgivet deres træning. Det skyldes, at når vi føler os stresset over dagligdagens opgaver, kan det virke som den rigtige løsning at skære sin træning væk. Vi mangler motivationen til at fortsætte med at træne.

Det er ikke en god idé at skære din træning væk, da den er med til at give dig ekstra overskud i din dagligdag. Men jeg ved godt, at du nogen gange har brug for motivation til at fortsætte med din træning.

Derfor kommer jeg hele tiden med masser af motivation for dig på Facebook. Hvordan du skal huske at leve dit liv og nyde de små ting.

Hvis du stopper op og nyder de små ting i livet, får du et langt bedre liv.

LÆS OGSÅ: Jeg bliver aldrig træt af pilates

Gode råd og glade brugere

Jeg bliver altid glad, når nogen skriver til mig på Facebook, og hvis du leder efter svar på et spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig derinde.

Der er ikke noget bedre end at have glade Facebook brugere, som sætter pris på det, som jeg laver.

Så længe folk ønsker det, bliver jeg ved med at motivere gennem Pilates-uddannelsens Facebook side. Jeg inviterer dig med i et fantastisk motivationsnetværk, hvor fokus er på pilates og livet generelt. Du tilmelder dig her.

Ja, på samme måde som pilates handler om meget mere end træning, handler min Facebook side også om meget mere end pilates.

LÆS OGSÅ: Pilates og yoga er ikke det samme

Jeg glæder mig til at motivere dig.

– – – – – – –

Vil du have det hele med?

►  Hvis du vil have det hele med, skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg