fbpx

Nå dine mål – selvom du har travlt

NÅ DINE MÅL | Drømmer du om at skabe en positiv forandring og udvikle dig som menneske, er du først og fremmest nød til at træffe et valg. Det kan være svært. Og det er der flere grunde til.

Når vi har svært ved at beslutte os, skyldes det ofte, at vi ved, hvad vi har, men vi ved ikke, hvad vi får. Så det handler om frygten for det ukendte. Det nemmeste vil være, at blive i det vi kender, for det føles trygt – også selvom det ikke nødvendigvis er det bedste for os.

Mange af os er også bange for at vælge forkert. Dels fordi vi er bange for fiasko, og dels fordi vi er bange for at gå glip af noget andet. Et tilvalg af noget er samtidig et fravalg af noget andet.

Overlader du beslutningen til andre?

Har du tænkt over, at når du ikke træffer en beslutning, lader du omstændighederne eller andre mennesker bestemme, hvordan dit liv skal udforme sig. Derfor er det ikke ualmindeligt at flere af os føler os magtesløse. Livet kører jo bare afsted. Den ene dag tager den anden. Tiden flyver. Og er vi heldige lever vi et liv i mellemtilfredshed.

LÆS OGSÅ: Sådan følger du din mavefornemmelse

Lider du af hensynsbetændelse?

Mange kvinder tager beslutninger med afsæt i hensynet til alle andre omkring sig. De siger mand, børn, familie, kollegaer, venner og veninder først. Og hvis der er tid, energi og andre ressourcer tilbage, tager de hensyn til sig selv. Det tærer på kræfterne ikke at tage hensyn til dig selv, og derfor bliver det svært at være noget for andre, når du sætter dig selv på sidste-pladsen.

Når du vælger at vende rækkefølgen om, og træffer beslutninger ud fra dine drømme, dine ønsker og dine behov virker det modsat. Du får mere glæde og energi og dermed overskud til at være noget for andre.

Hvis du plejer at tage hensyn til andre, før du tager hensyn til dig selv, skal du vende bøtten 180 grader.

Det sker ikke fra den ene dag til den anden, men med et skridt ad gangen, kan det sagtens lade sig gøre at nå dine mål.

5 trin til den gode og holdbare forandring:

  • Find ud af den ene ting, der er vigtigst for dig at få ændret lige nu.
  • Når du skal beslutte dig, så tænk over følgende: Hvad ønsker jeg at opnå? Hvorfor? Hvad vil det give mig af tanker og følelser?
  • Hvis du IKKE gør noget, men fortsætter med at være, hvor du er nu. Hvordan vil dit liv så se ud om 1 år? 5 år? 10 år? Hvad vil du føle? Hvad vil det betyde for dig selv? Din partner? Dine børn?
  • Hvis du forestiller dig, at du stod i dit livs efterår og kunne give dig selv et råd i dag, hvad ville dit råd så være?
  • Udarbejd en hvad-hvorfor-hvordan-plan. Forpligt dig mht. tid, ressourcer og ansvar. Gør processen enkel og overkommelig, og målet målbart (- og husk at fejre resultaterne – også dem du opnår løbende under processen)

LÆS OGSÅ: Brug dine personlige styrker som et springbrætSKØNT DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig mit nyhedsbrev her<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3


Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg