fbpx

PILATES FOR MÆND | Noget af det mest fantastiske ved pilates er, alle kan få noget ud af det uanset startniveau. Pilates er både for personen, som er i kanonform i forvejen og gerne vil blive endnu stærkere og mere smidig. Men det er også for personen, der har svært ved at dyrke andet motion, da det er for hårdt for deres krop.

Den sidste gruppe kan være folk, der har rygproblemer eller knæproblemer. Det er i denne sidste gruppe, at jeg tit oplever mænd, som ikke længere motionerer, da de ikke tror, at de kan pga. deres skavanker.

Til alle disse mænd vil jeg anbefale at dyrke pilates.

De kan få utroligt meget ud af det. Mange slipper endda af med mange af de problemer, som de tidligere har haft. Mange oplever, at deres rygproblemer kom af en inaktiv ryg, da mange har et stillesiddende arbejde, hvor de sidder i forkerte positioner, og det gør ud over ryggen.

Her kommer pilates ind og styrker ryggen.

LÆS OGSÅ: Kom godt i gang med pilates

Alle kan være med

Fordelen ved pilates, og årsagen til at det er godt til at genoptræne eller forebygge skader, er, at det foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Det får ikke kalorierne til at rasle af, men det styrker din krop lige netop de steder, hvor det er vigtigt. Det er det, der gør, at alle kan dyrke det og nyde godt af det.

Pilates er perfekt i kombination med en sund livsstil, og det er også grunden til, at det er utroligt afstressende at dyrke pilates.

Det kræver, at du kan rykke en time eller to ud af kalenderen hver uge. Til gengæld vil du få koblet helt af, samtidig med at du styrker din krop. Har du meget dårlig ryg eller andre skader, skal du bare fortælle det inden til instruktøren. På den måde bliver du guidet bedre igennem øvelserne.

Mit opråb til kvinderne er, at du meget gerne må sende denne artikel videre til de mænd, du kender, som har ondt i ryg eller knæ.

Til de mænd, som læser denne artikel, skal I tage af sted og prøve pilates en gang eller to. Så er jeg sikker på, at I bliver overbevist.

LÆS OGSÅ: Handler du, eller drømmer du bare?

– – – – – – –

Vil du have det hele med?

►  Hvis du vil have det hele med, skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg