fbpx

Jeg bliver aldrig træt af pilates

Den anden dag, da jeg var færdig med at træne pilates, blev jeg pludselig ramt af en vidunderlige følelse af, at mit liv er fantastisk.

Det er en følelse, som jeg ofte har efter, at jeg har dyrket pilates. Det fik mig til at tænke på, hvor glad jeg egentlig er for at dyrke pilates. Jeg kan se, at mine holddeltagere har det på samme måde som mig. Derfor kommer de også hele tiden tilbage for at dyrke pilates.

Bliver overrasket gang på gang

Selvom jeg har dyrket pilates i mange år, bliver jeg altid overrasket over, hvordan jeg altid har det efter en god omgang træning.

Jeg er helt afslappet i kroppen, samtidig med at jeg kan mærke, at kroppen virkelig har trænet. Jeg har brugt alle mine muskler, og alligevel er jeg helt afslappet. Det er en fantastisk følelse.

Det er en følelse, som jeg aldrig bliver træt af, og jeg ville ønske, at alle kunne få den følelse.

Det er en af de mange årsager til, at jeg ønsker, at alle burde prøve pilates. Jeg er sikker på, at andre vil få samme glæde som mig.

LÆS OGSÅ: Mænd bør gå til pilates

Ro i kroppen

Jeg snakkede med nogen af mine holddeltagere om, hvordan de har det efter pilates. Alle reagerede på den samme måde. “Vi har det fantastisk,” “Jeg har mere overskud,” osv.

Det er den form for reaktion, som ingen nogensinde kan blive træt af, og det er da også grunden til, at jeg elsker at træne i pilates. For deltagere får masser ud af det. Præcis på samme måde, som jeg får meget ud af det.

Alligevel kan jeg godt blive overrasket over, hvor godt jeg egentlig får det af pilates. Det giver mig en kolossal ro i kroppen, som jeg aldrig har fundet med nogen af de mange andre træningsformer, som jeg har prøvet.

Plads til alle

Hvis du har lyst til at prøve en træningsform, som giver dig overskud både til træning og i din hverdag, er jeg helt sikker på, at pilates er noget for dig.

Det eneste, du skal være obs på, er, at du bliver overrasket over, hvor godt det virker selv efter mange års træning. Det er helt vanedannede men på den gode måde.

LÆS OGSÅ: Pilates og yoga er ikke det samme

TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >>Tilmeld dig bloggen her<<, så du kan få gratis adgang til min  video OG få spændende indhold fra bloggen sendt direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

HUSK Hvert eneste like, hver eneste kommentar i kommentarfeltet modtages med kyshånd. Det giver nemlig mig mulighed for at lære dig bedre at kende, så jeg kan gøre indlæggene her på bloggen endnu mere relevante for dig og resten af PILATES-REVOLOUTIONEN.

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg