fbpx

Pilatesinstruktørens rolle er vigtig

Selvom jeg er stor fan af hjemmetræning, anser jeg stadigvæk pilates i et center for den bedste træning.

Især en god pilatesinstruktør gør en kæmpe forskel. Det er også grunden til, at pilatesinstruktøren har en meget vigtig rolle for din træning.

Det kan en god pilatesinstruktør

Den gode pilatesinstruktør er én, som motiverer dig til at møde op gang efter gang.

Hvis du aldrig har lyst til at dyrke pilates, er det tid til at skifte instruktør, for så er der noget galt.

Når du har fundet den helt rigtige, vil du elske at komme til træning. Du lærer hele tiden nye øvelser, og din krop bliver stærkere og mere smidig.

Flere gode pilatesinstruktører

Pilatesinstruktørens vigtige rolle er grunden til, at jeg har skabt pilatesuddannelsen. Jeg vil gerne have, at alle får en god pilatesinstruktør.

For at du kan få det, er det vigtigt, at de lærer en masse om pilates. En ting er, om de kan øvelserne, det lærer de selvfølgelig også. Men det er ligeså vigtigt, at de kan lære fra sig.

LÆS OGSÅ: Der er brug for gode pilates-instruktører

Alle kan blive gode

Jeg er helt overbevidst om, at alle kan blive en god pilatesinstruktør, hvis de gerne vil. Det kræver hårdt arbejde, men hvis man er klar til det, er der ingen grund til, at man ikke bliver dygtig.

Det handler ikke om ens startniveau, for hele ideen med en uddannelse er, at alle bliver bedre. Selv hvis man har dyrket en masse pilates, er der stadigvæk en masse, som man kan lære.

Motivation hele vejen

Allerede i mit uddannelsesforløb går jeg meget op i, at pilates skal være motiverende. Når mine pilatesinstruktører allerede lærer det med det samme, er jeg sikker på, at det også er noget, som de giver videre til deres kommende holddeltagere.

Det er vigtigt, at alle har lyst til at dyrke pilates. Den mest motiverede skal altid være instruktøren, da det giver den bedste oplevelse for alle.

Ja, når du først har prøvet en god pilatesinstruktør, vil du ikke længere nyde din hjemmetræning på samme måde. Det siger lidt om, hvor vigtig pilatesinstruktørens rolle er.

LÆS OGSÅ: Hvilken instruktør-type er du, selv om du slet ikke underviser i pilates (endnu)?


TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Min mission med pilates-uddannelsen er at give, så mange danskere som muligt, chancen for at opleve pilates-metodens velgørende virkning på krop og sjæl. Jeg ved nemlig, at rigtig mange danskere kan blive fri for rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilates-øvelserne bliver en naturlig del af deres hverdag. Det er så lidt der skal til! Pilates-træning bare en gang om ugen gør underværker!

Gennem mine blogindlæg lærer du mig bedre at kende, og på den måde kan du finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >> Tilmeld dig nyhedsbrevet her<< , så du kan få gratis adgang til min  video OG få spændende indhold fra bloggen sendt direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

Minikursus

Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme

Når du tilmelder dig minikurset, tilmelder du dig samtidig pilates tips og tricks i din indbakke. 100% spamfri og nem at afmelde sig.

 

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

Flere indlæg