fbpx

Kender du typen?

Vi har alle mødt dem, men hvilken type er du selv som pilates-instruktør?
Måske kan du se lidt af dig selv i dem alle…

 

Varighed: 2:43

 

Den professionelle

Hun er den instruktør, der gør, at du elsker pilates, og hendes udførsel af øvelserne tryllebinder dig. Hun har altid et varmt og ægte smil på læben, selv når I laver de mest krævende øvelser, hvor dine mavemuskler skriger! Hun er helt igennem skøn, og hun ønsker, at hendes elever finder ro, fred og glæde gennem øvelserne Derfor opfordrer hun dig til at lytte til din krop mere end til noget andet.

Sundheds-freaken

Sundheds-freaken er super fit. Hun dyrker Crossfit eller styrketræning, men elsker også at dyrke pilates, fordi hun oplever, at kombinationen skaber balance. Du følger hende sandsynligvis på Instagram, fordi hun slår de sødeste billeder op af sig selv, hvor hun laver morgenøvelser – uden makeup og med en grøn smoothie i hånden. Hun fokuserer på at øge din kropsbevidsthed, fordi det giver dig bedre træningsresultater, uanset hvilken form for træning, du dyrker.

LÆS OGSÅ: 11 spørgsmål du skal stille dig selv, inden du tilmelder dig en pilates-uddannelse

Den begejstrede

Du har aldrig mødt en person, der er mere begejstret for at undervise i pilates end denne instruktør. Hun er velplejet og velklædt. Det er ikke ualmindeligt, at hun dukker op i det lækreste træningstøj. Hun åbner mange hjerter med sin undervisning, fordi hun ønsker, at hendes elever skal føle kærlighed til sig selv. Hendes begejstring får dig altid i godt humør, og derfor vil du helst ikke undvære et eneste træningspas med hende.

Den omsorgsfulde

Hun taler med en rolig stemme, der gør, at du føler dig tryg. Hun sender opmuntrende blikke, og retter dig på en fin måde, så du altid føler dig godt tilpas – også selvom du misforstod øvelsen totalt, og lavede noget helt andet end resten af holdet. Når I kommer til afspændingen går hun rundt med øjenpuder til alle. Hun skaber en hyggelig stemning, der gør, at man har lyst til at blive lidt længere.

Den nørdede

Der er ret stor chance for, at hun er leder af stedet, hun er der meget. Hun er super seriøs omkring sin undervisning, og hun kan være efter dig på den hårde måde, men det kommer som regel fra et sted med kærlighed. Du er dybt koncentreret og nærværende, når hun underviser; der er en tilstedeværelse omkring hende, der gør, at du ønsker at være på hendes hold, når du føler dig udfordret i hverdagen, eller når du søger et helle helt for dig selv.

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til at blive pilates-instruktør


Kan du genkende dig selv og din pilates-instruktør? Fortæl mig, om du kan genkende sig selv eller din instruktør i en eller flere af de fem pilates-instruktør-typer. Indsæt din kommentar her under blogindlægget. 

Fortæl mig også gerne, hvis du synes, jeg har glemt en type. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.


Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg