fbpx
 Del på Facebook

Vi har alle mødt dem, men hvilken type er du selv som pilates-instruktør?
Måske kan du se lidt af dig selv i dem alle…

 

Varighed: 2:43

 

Den professionelle

Hun er den instruktør, der gør, at du elsker pilates, og hendes udførsel af øvelserne tryllebinder dig. Hun har altid et varmt og ægte smil på læben, selv når I laver de mest krævende øvelser, hvor dine mavemuskler skriger! Hun er helt igennem skøn, og hun ønsker, at hendes elever finder ro, fred og glæde gennem øvelserne Derfor opfordrer hun dig til at lytte til din krop mere end til noget andet.

Sundheds-freaken

Sundheds-freaken er super fit. Hun dyrker Crossfit eller styrketræning, men elsker også at dyrke pilates, fordi hun oplever, at kombinationen skaber balance. Du følger hende sandsynligvis på Instagram, fordi hun slår de sødeste billeder op af sig selv, hvor hun laver morgenøvelser – uden makeup og med en grøn smoothie i hånden. Hun fokuserer på at øge din kropsbevidsthed, fordi det giver dig bedre træningsresultater, uanset hvilken form for træning, du dyrker.

LÆS OGSÅ: 11 spørgsmål du skal stille dig selv, inden du tilmelder dig en pilates-uddannelse

Den begejstrede

Du har aldrig mødt en person, der er mere begejstret for at undervise i pilates end denne instruktør. Hun er velplejet og velklædt. Det er ikke ualmindeligt, at hun dukker op i det lækreste træningstøj. Hun åbner mange hjerter med sin undervisning, fordi hun ønsker, at hendes elever skal føle kærlighed til sig selv. Hendes begejstring får dig altid i godt humør, og derfor vil du helst ikke undvære et eneste træningspas med hende.

Den omsorgsfulde

Hun taler med en rolig stemme, der gør, at du føler dig tryg. Hun sender opmuntrende blikke, og retter dig på en fin måde, så du altid føler dig godt tilpas – også selvom du misforstod øvelsen totalt, og lavede noget helt andet end resten af holdet. Når I kommer til afspændingen går hun rundt med øjenpuder til alle. Hun skaber en hyggelig stemning, der gør, at man har lyst til at blive lidt længere.

Den nørdede

Der er ret stor chance for, at hun er leder af stedet, hun er der meget. Hun er super seriøs omkring sin undervisning, og hun kan være efter dig på den hårde måde, men det kommer som regel fra et sted med kærlighed. Du er dybt koncentreret og nærværende, når hun underviser; der er en tilstedeværelse omkring hende, der gør, at du ønsker at være på hendes hold, når du føler dig udfordret i hverdagen, eller når du søger et helle helt for dig selv.

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til at blive pilates-instruktør

DOWNLOAD SUPPLERENDE ØVELSE:

gratis-download-supplerende-oevelse-der-goer-dig-klogere-paa-dig-selv-som-pilates-instruktoer-og-som-menneske

Kan du genkende dig selv og din pilates-instruktør? Fortæl mig, om du kan genkende sig selv eller din instruktør i en eller flere af de fem pilates-instruktør-typer. Indsæt din kommentar her under blogindlægget. Fortæl mig også gerne, hvis du synes, jeg har glemt en type. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.


  "Kender du typen?"

  • Dorte Thomsen

   Jeg må helt sikkert være “Den professionelle” med et touch af “Den omsorgsfulde” 🙂

   • Bente Tromborg

    Vi kan ofte genkende os selv i flere typer, Dorte, så det kan rigtige fint passe, at du er et godt mix ☺

  • Peter Larsen

   Hun, Hun, Hun …. ??? – hvis der stod Han, Han, Han, så ville det runge med anklager om sexisme.

   • Bente Tromborg

    Det kan du have ret i Peter. Men for læsbarhedens skyld har jeg valgt at skrive hun, i stedet for at veksle mellem han og hun.

  • Dinna

   Jeg er helt sikkert den omsorgsfulde pilates instruktør.

   • Bente Tromborg

    Kære Dinna – tak for du deler dine reflektioner. Vi har ofte en type, der præger os mest, men ofte, har vi også lidt af en eller flere af de andre typer. Men ikke altid. Kan du genkende noget hos dig fra andre typer også? // Bente

  • Sandra Skotte

   Jeg må være både den begejstrede og profesionelle. Jeg er ikke uddannet (endnu 😊), men prøver allerede at undevise et par veninder, med den erfaring jeg har (efter en del års pilates), og hvorfor dette, fordi jeg er pjattet med det (det har hjulpet mig både fysisk og mentalt), og det vil jeg gerne give videre samt at finde ud af, om jeg netop kan undervise.

   • Bente Tromborg

    Kære Sandra – jeg vi har ofte flere typer i os, og din kombination er da ret god ☺ Dejligt at høre, at pilates har hjulpet dig både fysisk og mentalt. Et rigtig godt afsæt for at blive god til at undervise i pilates (som er meget mere end en række øvelser). Hvis du vil vide, hvordan du kan blive rigtig god til at undervise i pilates, er du velkommen til at booke en gratis afklarende samtale. Du booker en tid ved at udfylde dette skema: https://bit.ly/2mlJxI1. Jeg glæder mig til at tale med dig, Sandra ☺

  • Pernille Borreskov Hansen

   Jeg er nok den omsorgsfulde og professionelle (uden overhovedet at være professionel)
   Jeg elsker når der er tid til fordybelse i øvelserne så ens hjerne mærker hvad det er der sker i kroppen og at vejrtrækningen bliver en naturlig del af det hele.

   Jeg har gået til yoga og pilates og på knæhold efter en knæ skade. Jeg træner rytter som har brug for at blive rette op og strukket ud, så når de rider kan følge hestens bevægelser med en bedere balance og smidig krop.

   • Bente Tromborg

    Gode reflektioner, Pernille – og en god kombi. Går meget godt i spænd med dit arbejde med ryttere. Giver rigtig god mening synes jeg – også i en evt. kombination med pilates-metoden, fordi du deri finder nogle værktøjer, som du kan bruge som supplement til dit nuværende arbejde med dine deltagere. Sig til, hvis du har brug for /lyst til at vende mulighederne – f.eks. under en gratis afklarende samtalt. Kh. Bente

Indsæt en kommentar

Din e-mail bliver ikke udgivet.