fbpx

Få papir på dine evner. En certificering som pilates-instruktør er en blåstempling af dig og dine kompetencer, som du kan bruge fremover. På den måde ved alle, at du har investeret både tid, energi og andre ressourcer i at nå ind til selve kernen af pilates-metoden.

Certificeringen kan du bruge overfor dine deltagere, og så kan du selvfølgelig skrive den på dit CV, og derved står du stærkt, hvis du skal søge job som Pilates-instruktør.

TROMBORG pilates-uddannelsen afsluttes med en certificerende prøve.

LÆS OGSÅ: Der er brug for gode pilates-instruktører

Selve prøven til certificeret pilates-instruktør

Prøven består dels af en skriftlig del, hvor du skal besvare nogle spørgsmål og en praktisk del, hvor du skal undervise i nogle øvelser, som du har haft god tid til at forberede på forhånd.

Prøven fokuserer på dit kendskab til øvelserne, din evne til at formidle øvelserne og sammensætte øvelser i et program, der virker. Herunder at sammensætte en hel sæson, så dit hold konstant er i udvikling.

En blåstempling der giver flere deltagere

Indtil videre har alle, som har gået op til certificering bestået begge del-prøver. Når du forhåbentlig også består prøven, modtager du et bevis, der bekræfter, at du er certificeret TROMBORG pilates-instruktør. Et bevis, der åbner døre, når du ønsker flere hold.

Min erfaring er, at dem som har taget mit uddannelse, og afslutter med at certificere sig til pilates-instruktør, har nemt ved at få job som pilates-instruktør. Det er også nemt for dem at fylde deres hold med glade og tilfredse deltagere – igen og igen.

LÆS OGSÅ:  Lisette: Nu kan jeg gøre, det jeg brænder for


TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Min mission med pilates-uddannelsen er at give, så mange danskere som muligt, chancen for at opleve pilates-metodens velgørende virkning på krop og sjæl. Jeg ved nemlig, at rigtig mange danskere kan blive fri for rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilates bliver en naturlig del af deres hverdag. Det er så lidt der skal til! Pilates-træning én gang om ugen kan gøre underværker for mange!

Gennem mine blogindlæg lærer du mig bedre at kende, og på den måde kan du finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >> Tilmeld dig mit nyhedsbrev her <<, så du kan få gratis adgang til mit mini-kursus med 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme leveret direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

HUSK Hvert eneste like, hver eneste kommentar i kommentarfeltet modtages med kyshånd. Det giver nemlig mig mulighed for at lære dig bedre at kende, så jeg kan gøre indlæggene her på bloggen endnu mere relevante for dig og resten af PILATES-REVOLOUTIONEN.

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg