fbpx

Eva Munk er massør og zoneterapeut – og nu også pilates-instruktør. Hun vil bruge sin nye uddannelse til at tilbyde holdtræning. På den måde gør hun sin egen arbejdsdag mere varieret, og giver klienterne mulighed for ugentlig træning. For det er ikke alle, der får lavet øvelser derhjemme.

”Jeg er refleksterapeut med ansigts- og fodzoneterapi – og så er jeg massør. Det er et hårdt arbejde, så derfor er det godt, at pilates nu kan indgå i mine arbejdsdage,” fortæller Eva Munk fra Hvalsø, der har travlt på sin klinik. Ja, faktisk har hun venteliste, og derfor vil det være en fordel, hvis nogle i stedet vil begynde at gå til holdtræning.

Det kan de nu, for Eva har netop afsluttet den online pilates-instruktøruddannelse hos TROMBORG. Hun er derfor klar til at tilbyde sine klienter, at de kan arbejde med nakke, skuldre og andre skavanker ved at gå til træning i hendes klinik. 

 

Træning kan ses og gøres igen og igen

Men hvordan har det været at tage en online uddannelse, når meget af det, man skal lære, handler om fysiske øvelser?

”Det rigtig gode ved online undervisning er, at man kan se videoerne igen. Jeg har været meget tilfreds med opbygningen, og hver gang glædet mig utrolig til modulerne,” siger Eva, der dog også synes, at hun sommetider manglede det sociale med andre deltagere:

”Det har noget med energi at gøre. Der har været nogle perioder, hvor jeg skulle holde fast i at få undervist og øvet. Det skulle jeg lige have på plads med mig selv, men muligheden for læring er lige så god online, som hvis man mødes fysisk,” siger Eva, der fik indhentet de lidt stille perioder ved at træne ekstra meget hen mod slutningen af forløbet.

”Jeg var god til at træne selv, men kom lidt bagefter med undervisningen undervejs. Så det skulle jeg lige have styr på.”

Hård arbejdsdag kan varieres med holdtræning

Bente Tromborg er leder af pilates-uddannelsen, og hun er ikke bekymret for, at Eva kom bagefter.

”Der vil altid ske uventede ting. Det gør der jo også, når man er færdiguddannet. Kunsten er at holde fast og få det indhentet. Her har det vist sig, at online uddannelse er bedre end fysiske hold, fordi deltagerne kan arbejde, når det passer dem hver især. Da jeg så, at online uddannede giver mere fyldestgørende svar til prøverne, gik det op for mig, at de jo øver mere intensivt, end man kan, når man følger fysisk undervisning. De ser videoerne flere gange, når de har behov for det, så jeg er meget tryg ved online uddannelse,” siger Bente Tromborg.

Hun oplever, at flere klinikejere planlægger ligesom Eva Munk.

”Det er hårdt for fingre, håndled og skuldre at massere og yde andre manuelle behandlinger. Med pilates kan man skabe variation i sin arbejdsdag ved også at tilbyde træning,” forklarer Bente Tromborg, som også hører mange behandlere fortælle om klienter, der kommer retur med den samme skavank igen og igen.

”De får måske ikke lavet de øvelser, de skal lave derhjemme. Ved at tilbyde pilates-undervisning kan man tilbyde klienterne holdtræning, så de kan forlænge varigheden af behandlingens virkning, og måske helt undgå, at skavanken kommer tilbage,” siger Bente Tromborg, og glæder sig over, at endnu en deltager nu kan hænge certifikatet som uddannet pilates-instruktør op på sin klinik: Eva Munk er klar i Hvalsø.

Bliv online pilates-instruktør hos TROMBORG

Når uddannelsen er i orden, føler du dig mere sikker. Sådan er det også med pilates.

På den online pilates-instruktør-uddannelse får du indgående kendskab til pilates-metoden og sikkerhed for, at du selv udfører øvelserne rigtigt.

Uddannelsen er for dig, der vil undervise hos de danske fitnesscentre, aftenskoler, studier og klinikker – eller starte dit eget.  

TROMBORG pilates matwork uddannelsen er online, og du kan begynde d. 1. i hver måned. Uddannelsen varer 8 måneder.

Læs mere her

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg