fbpx

Handler du, eller drømmer du bare?

Drømmer du også om mere tid, mere frihed, flere penge og en sjovere hverdag? Det gør rigtig mange mennesker. Men virkeligheden er, at det vil blive ved med bare at være drømme, med mindre du begynder at gøre noget andet, end du plejer.

Lad mig slå fast med det samme. Formålet med dette indlæg er ikke, at du skal tilmelde dig pilates-uddannelsen. Formålet med dette blog-indlæg, er du skal handle på dine drømme.

Uanset om det er pilates-uddannelsen, eller en uddannelse som coach, blomsterbinder eller noget helt fjerde, der realiserer din drøm. Men for nemheds skyld bruger jeg pilates-uddannelsen som eksempel. Og du er naturligvis velkommen på uddannelsen, hvis den kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Forestil dig, du er kommet tilbage efter en god lang sommerferie. Hverdagen indfinder sig. Du arbejder flere timer, end du har lyst til. Måske er der ikke nok at lave, eller du har nogle opgaver, som dræner dig for energi. Du er træt, når du kommer hjem, og orker ikke meget andet end at lade aftenerne gå – oftest i sofaen.

Hvorfor går du ikke ned i tid?

Kender du de to mest hyppige svar til spørgsmålet om at gå ned i tid? Er du som de fleste, vil du enten svare ”Det har vi ikke råd til” eller ”Det kan man ikke, der hvor jeg arbejder”.

Min påstand: Alt kan lade sig gøre.

Jeg er fuldstændig klar over, at det for nogle er en voldsom påstand. Og måske tænker du også ”Bente, ville I kunne klare jer, hvis du ikke havde pilates?”

Mit svar er: Det ved jeg ikke, måske, måske ikke.

Men nu er tilfældet jo, at jeg har pilates.

Som person, tror jeg på, at når vi ved, hvad vi vil, og ikke mindst HVORFOR vi vil det, så kan vi over tid skabe det liv vi drømmer om. Og jeg har hele mit liv lavet justeringer, når jeg kan mærke, det er tid til forandring. Jeg har sagt et job op, uden at ha’ et andet. Jeg har forhandlet løn og fået mit ønske indfriet, uden at have en anden begrundelse end at “den løn bliver jeg nød til at ha’, for ellers kan jeg simpelthen ikke præstere”.

Det kan være små justeringer

De seneste 3 år, har jeg været kursus-koordinator i en aftenskole, og står for en stor del af markedsføringen. Min arbejdstid var fra starten 32,5 timer pr. uge.

  • For to år siden, fik jeg ændret min arbejdstid, så jeg fik fri kl. 15 i stedet for kl. 16 om torsdagen. Ny ugentlig arbejdstid: 31,5 timer
  • For et år tid siden fik jeg indført, at jeg mødte senere om fredagen, så jeg kunne undervise i ”Fredagsforkælelse med pilates” fordi jeg savnede at ha’ et morgenhold. Ny ugentlig arbejdstid: 30 timer
  • I dag har vi en stillingsannonce i avisen. Vi søger en medarbejder mere, bl.a. fordi jeg har brug for en ugentlig fridag, og samtidig skal vi vækste indenfor nogle af de områder jeg sidder med. Ny ugentlig arbejdstid: knap 25 timer

Nyt argument fra dig kunne være

Jamen, Bente du har også et firma ved siden af! – kunne være dit næste argument. Og ja, det har jeg, og det har alle mulighed for at skabe.

Jeg startede med at undervise i et fitnesscenter få timer om ugen, og har fulgt min passion indenfor undervisning lige siden. Min drivkraft er, at jeg vil beskæftige mig med det, der giver mig god energi, og jeg vil være uafhængig af andre.

Alle kan gøre det samme – eller tilsvarende.

Det behøver ikke være enten-eller.

Det kan være både-og.

Jeg driver pilates-uddannelsen, hvor jeg uddanner nogle af landets bedste pilates-instruktører, så de kan få VERDENS BEDSTE BI-JOB. For nogle af de uddannede instruktører forbliver pilates-undervisningen et vellønet og elsket bi-job. Andre vælger at bygge videre på pilates-uddannelsen, og gøre deres HOBBY TIL EN LEVEVEJ.

Du tænker måske: Jamen, jeg kan ikke undervise i pilates, Bente!

Jeg er fuldstændig klar over, at du ikke kan undervise i pilates med mindre du er uddannet pilates-instruktør. Men så kan du jo starte med at ta’ pilates-uddannelsen, så du kan komme i gang.

Samtidig med, at du starter et nyt kapitel i din karriere, styrker du dit helbred, så du (for)bliver fri for rygproblemer, stress og andre skavanker. Du mærker ind i dig selv – og dermed bliver det nemmere for dig at finde de rigtige svar.

Handling skaber forvandling.

Pøj, pøj med indfrielse af dine drømme!

De bedste hilsner til dig
fra Bente

 

PS Sidst, men ikke mindst vil jeg gerne opfordre dig til at inspirere både mig og de andre læsere: Når du kigger tilbage på din karriere, har du så lavet nogle justeringer, du gerne vil dele med os? Jeg håber, du vil dele historien med os andre.

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg