fbpx

Pas på dig selv! Test dig selv og se, om du passer godt på dig selv – og HVAD du kan gøre, hvis du har behov for at gøre mere

PAS PÅ DIG SELV Mennesker, der passer godt på sig selv, har mere overskud, energi og glæde, hvilket betyder, at de er mere for familien, mere for deres arbejde, og de lever længere.

Her kan du tjekke, om du hører til den del af befolkningen, som passer godt på sig selv. Du skal besvare hvert spørgsmål nedenfor med enten “sandt” eller “falsk” – “sandt” hvis det i mindste eller nogen grad er sandt for dig og “falsk”, hvis det ikke er særlig sandt eller slet ikke sandt for dig.

Sandt eller falsk?

  1. Jeg dyrker regelmæssig motion, der øger min styrke og smidighed
  2. Jeg spiser en sund og nærende kost, der smager mig godt.
  3. Jeg sørger for at arbejde med kroppen, så ikke alting foregår i hovedet.
  4. Når jeg er stresset, tager jeg dybe indåndinger, indtil jeg igen er afslappet.
  5. Jeg giver mig fred og ro ved en gang imellem at trække stikket ud og ikke lade mig forstyrre.
  6. Jeg sover godt, og har nogle gode åndedrætsøvelser, der giver mig ro og velbehag, så jeg nemt kan falde i søvn.
  7. Jeg elsker at fordybe mig i ting, og lade mig opsluge af nuet.
  8. Jeg gør en forskel for andre (vidste du at forksning viser, at det der gør os mest lykkelige er at gøre en forskel for andre?).
  9. Jeg lever det liv, som jeg gerne vil leve.
  10. Jeg oplever fordybelse og nærvær og oplever kroppens styrke indefra og ud.

Dit resultat

Hvis du svarede “falsk” oftere end “sandt” passer du ikke godt nok på dig selv, Du vil i så fald have gavn af at få nogle redskaber, der hjælper dig til at leve et liv, hvor du er bedre ved dig selv. Tænk på sikkerhedsinstrukserne i et fly før det letter. “Hvis kabinetrykket falder, så falder der iltmasker ned. Hvis man rejser sammen med andre, så skal man først give sig selv maske på, og derefter de andre.”

LÆS OGSÅ: Få ydre og indre styrke med pilates

Få redskaber til at at være god ved dig selv

At tage pilates-uddannelsen betyder mange ting. På den ene side er det en stor gave til dig selv, da den giver adgang til en hel værktøjskasse, der gør det muligt for dig at opleve kroppen arbejde indefra, et rigt indre liv og dyb værdsættelse af alt det kroppen kan, og den oplevelse af nuet, der opstår. På den anden side giver pilates-uddannelsen dig også mulighed for at give en stor gave til andre som pilates-instruktør.

LÆS OGSÅ: Jeg bliver aldrig træt af pilates


 

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >> Tilmeld dig mit nyhedsbrev her <<, så du kan få gratis adgang til mit mini-kursus med 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme leveret direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

HUSK Hvert eneste like, hver eneste kommentar i kommentarfeltet modtages med kyshånd. Det giver nemlig mig mulighed for at lære dig bedre at kende, så jeg kan gøre indlæggene her på bloggen endnu mere relevante for dig og resten af PILATES-REVOLOUTIONEN.

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg