fbpx

Derfor går andre til pilates – 5 gode grunde

DERFOR PILATES | De seneste år er pilates blevet en af vores foretrukne body-mind-træningsformer. Men hvorfor er pilates så populær blandt os danskere? Det kan du se mere om her i indlægget.

Jeg spurgte deltagerne på mine hold og på pilates-uddannelsen

Hvad er det, du godt kan li’ ved pilates?
Hvorfor har du valgt at gå til pilates?

I dagens indlæg deler jeg de fem typsiske grunde til, at andre vælger at gå til pilates:

Grund nr. #1. Pilates holder mig fri for rygproblemer
Nogle af deltagerne havde rygproblemer, og blev anbefalet at gå til pilates af deres fysioterapeut eller læge. Og andre læste om, at pilates er god til at lindre eller fjerne rygproblemer. Flere af deltagerne nævner, at de ved at dyrke pilates bare én gang om ugen, kan holde rygproblemerne for døren.

Grund nr. #2. Pilates holder mig fri for stress
Andre deltagere fortæller, at deres hverdag er lige hektisk nok, at de har brug for et helle. Et rum, hvor de kan lukke alt andet ude. Tømme sindet for forstyrrende tanker og skabe ro og overblik. Være tilstede i nuet.

Grund nr. #3. Pilates gør mig bedre til min øvrige sport
At få mere kropsbevidsthed og dermed blive skarpere til en andens sportsgren, er også en grund til at gå til at nogle vælger at gå pilates. Det er ikke kun eliteudøvere, der har et behov for det. Det kan f.eks. også være zumbadeltagere, der får bedre fat i musklerne, og dermed får endnu bedre resultater – eller færre skader – når de overfører pilates-principperne til deres øvrige træning.

Grund nr. #4. Jeg forebygger med pilates
En anden gruppe har valgt at gå til pilates, fordi de gerne vil sikre, at de bevarer et godt helbred, så de ikke er afhængige af en massør, læge eller smertestillende piller. De vil ha’ det godt, og derfor vælger de at gøre noget, der sørger for, at de kan blive ved med at ha’ det godt.

Grund nr. #5. Jeg nyder det sociale samvær om pilates
Det sociale samvær er en femte god grund til at gå til pilates. Vi mennesker er flokdyr. Det gælder også indenfor pilates. Vi kan godt lide at være sammen med andre, samtidig med, at vi gør noget godt for os selv.

Derfor pilates – instruktørernes svar

Jeg spurgte også deltagerne på pilates-uddannelsen Hvad er det, der har gjort, at du har valgt at investere i pilates-uddannelsen? Hvad er det, der gør, at du vil undervise i pilates? Svaret fra deltagerne på pilates-uddannelsen ligger i samme boldgade som ovenfor.

Typisk har deltagerne selv haft gode resulater og gode oplevelser med pilates, og den mulighed vil de gerne gi’ videre andre. De har også et ønske om at styrke deres eget helbred OG hjælpe andre til det samme.


TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >>Tilmeld dig bloggen her<<, så du kan få gratis adgang til min  video OG få spændende indhold fra bloggen sendt direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

HUSK Hvert eneste like, hver eneste kommentar i kommentarfeltet modtages med kyshånd. Det giver nemlig mig mulighed for at lære dig bedre at kende, så jeg kan gøre indlæggene her på bloggen endnu mere relevante for dig og resten af PILATES-REVOLOUTIONEN.


Minikursus

Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme

Når du tilmelder dig minikurset, tilmelder du dig samtidig pilates tips og tricks i din indbakke. 100% spamfri og nem at afmelde sig.

DIN TUR: Dyrker du pilates? Hvad er det ved pilates, DU godt kan lide? Del gerne med os andre her i kommentarfeltet

Rigtig god fornøjelse

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg