fbpx

PERSONLIGE STYRKER | At skifte karriere helt elle delvist kan for mange være en stor mundfuld og virke uoverskueligt – og måske ligefrem farligt. For hvem er du, når du ikke arbejder, hvor du arbejder nu? Hvad med økonomien? Og hvad med trygheden? Du ved, hvad du har.

Måske har du prøvet at være utilfreds med dit arbejde, men alligevel blev du i det. Hvorfor? Var det fordi, du fik ændret på dine arbejdsopgaver? Eller fik du justeret din arbejdstid? Eller var det fordi, du ikke turde foretage et skift?

Mange gange kan en tilpasning af det nuværende job være løsningen. Andre gange er det en total omvæltning, der skal til. Èn ting er sikker. Frygten må ikke tage beslutningen for dig. Ignorerer du dine behov, kan det gøre dig syg. Og det er intet job værd.

Det perfekte match

Et karriereskift skal ikke foregå overnight. Giv dig tid til at vælge rigtigt, og til at planlægge det perfekte karriereskift. Start f.eks. med at reflektere over følgende spørgsmål, og skriv dine svar ned over nogle dage, så du kan fjerne og tilføje. Efterhånden som brikkerne falder på plads for dig, tegner der sig et klart billede.

  • Hvordan ser den perfekte arbejdsdag ud for dig?
  • Hvordan kommer dine personlige styrker bedst i spil?
  • Hvilke opgaver elsker du at lave?
  • Hvor mange timer vil du arbejde?
  • Hvor mange steder vil du arbejde

Mine personlige styrker – hva’for noget?

Det er ikke ualmindeligt, at man i sådan en fase får tider, hvor man stirrer sig blind på sine svagheder og mangler. Det kan især vi kvinder have en tendens til. Hvis det sker, er der heldigvis hurtig hjælp at hente.

Der findes mange personlighedstests på nettet. Flere af dem er ret grundige, og kan give dig et godt billede af, hvem du er som person, og hvilke styrker du har.

Spørg også dit netværk. Spørg 10 personer, der kender dig fra forskellige relationer. Det behøver ikke kun være de, der er tættest på Søg også længere ud i dit netværk.

Bed dem om at beskrive dig, som de ser dig. Hvilke værdier oplever de, at du står for? Hvilke opgaver, synes de, du er god til at løse? Hvad ser de som dine styrker.

Folk vil gerne hjælpe. Og når du sammenholder de 10 svar, vil du se, der tegner sig et tydeligt mønster af  dine styrker, dine værdier og dit bidrag.

Pilates-instruktøren før pilates-uddannelsen

Det der f.eks. kendetegner en pilates-instruktør er, at hun vil styrke sit helbred. Hun har (måske) haft en periode, hvor hun har tilsidesat sig selv, for at hjælpe andre.

På et tidspunkt stopper hun op.

Hun mærker kroppen ikke kan, hvad den har kunnet. Eller hovedet kan være fyldt til bristepunktet. Hun kigger på sine børn, som er blevet ældre, og tænker: “Nu skal der være tid til mig”.

Hun drømmer om en hverdag, hvor hun nemt kan komme op af sofaen. Hvor ryggen ikke værker, og stressen ikke banker på døren. En hverdag, hvor hun er glad. Har energi. Er i flow.

Hun vil gøre noget godt for sig selv OG dele rejsen med andre, der vil det samme.

Inden hun fik børn, var hun god til at pleje sig selv. Hun elskede det. Men hendes egne behov gled i baggrunden til fordel for hverdagens mange pligter og gøremål.

Hun vil tilbage. Tilbage til glæden, energien og den velfungerende krop. Hun vil have det godt på alle måder!

På nuværende tidspunkt ved hun ikke, om hun vil skifte karriere helt eller delvist. Men hun ved, hun vil styrke sit helbred OG hun vil gøre en forskel for andre som pilates-instruktør. Hun tilmelder sig min pilates-uddannelse.

LÆS OGSÅ: Drømmer du også om at skifte karriere – helt eller delvis?

Pilates-instruktøren efter pilates-uddannelsen

Pilates-uddannelsen giver hende ikke kun et indgående kendskab til de velgørende øvelser. Hun udvikler sig også personligt. Hun er kommer ind til sig selv. Der hvor hun kan mærke sine behov, sin passion og sine styrker.

Hun bliver afklaret på, hvad hun vil.

Hendes personlige styrker er bl.a.: Empati, omsorg, nysgerrighed, glæde, nydelse, vedholdenhed og handling

Hun har styrket sit helbred OG hun gør en positiv forskel for andre som pilates-instruktør. Om hun har skiftet karriere helt eller delvist melder historien ikke noget om. Hun har begge muligheder.

LÆS OGSÅ: Nå dine mål – selvom du har travlt


SKØNT DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig mit nyhedsbrev her<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3


Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg