fbpx

Jeg er stolt over alle dem, som jeg har undervist på Pilates-uddannelsen, og som i dag er blevet dygtige pilatesinstruktører. Men jeg må sige, at jeg er meget benovet over Ann Bett, som i dag er pilatesinstruktør.

Som 29-årig fik hun diagnosen osteogenesis imperfecta, som også bliver kaldt glasknogler. Det betyder, at hendes knogler let brækker. Det er en variant at den mere kendte knogleskørhed, som ofte rammer ældre personer.

Det fantastiske ved Ann Bett er, at hun viser alle os andre, hvorfor den rette indstilling har kæmpe betydning for vores liv.

Stærkere krop

Hvis man lider af knogleskørhed eller glasknogler, kan man selvfølgelig ikke træne sine knogler stærkere. Men man kan træne ens muskler. Stærkere muskler gør det lettere for en af bevæge sig i dagligdagen.

Ann Bett er da også sikker på, at pilates hjælper hendes knogler, og det er også en af grundene til, at hun gerne vil undervise andre i pilates.

For når pilates kan hjælpe hende, kan det helt sikkert også gøre en kæmpe forskel for andre. Dårlige knogler eller ej.

Pilates giver livskvalitet

Hvis du tit læser med her på bloggen, ved du allerede godt, at pilates øger ens livskvalitet. Det gælder sådan set for alle, som dyrker pilates.

For folk med knogleskørhed og glasknogler, er det også en kæmpe hjælp. De lærer at bruge deres muskler og derved hele deres krop. Det er faktisk vigtigt for os alle sammen at kunne.

LÆS OGSÅ: Test dig selv – og se, om du passer godt på dig selv

Men det er især vigtigt, hvis man lider af en knoglesygdom, for så er der en række ting, som man ikke kan gøre. Her hjælper pilates på, at man bedre forstår, hvad ens krop er i stand til. Samtidig med at ens muskler gør det lettere at bevæge sig med de svage knogler.

Jeg kan klart anbefale, at du tjekker videoen ud med Ann Bett, hvor hun fortæller om, hvad hun fik ud af pilatesuddannelsen.

Hvis du er interesseret i at hjælpe andre mennesker med at øge fokusset på deres krop, kan jeg anbefale dig at blive pilatesinstruktør.
Læs mere og tilmeld dig uddannelsen her

– – – – – – –

Vil du have det hele med?

►  Hvis du vil have det hele med, skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg