fbpx

Drømmer du også om at skifte karriere – helt eller delvist?

SKIFTE KARRIERE | Måske er du en af dem, der går og overvejer, om du skal arbejde med noget andet, end det du gør i dag. Eller måske går du og drømmer om blot at ændre på dit nuværende arbejdsliv.

Lad mig slå to ting fast med det samme:

  1. Du er bestemt ikke alene
  2. Det kan sagtens lade sig gøre

De fleste tager min pilates-uddannelse for at bruge den som afsæt til et karriereskift.

Samtidig vil de gøre noget godt for sig selv.

Ligesom jeg gjorde, længes mine elever efter at komme i kontakt med deres krop igen. Hvis de ønsker at undervise i pilates ved siden af deres faste job, kan det også nemt lade sig gøre.

Måske drømmer du også om at have mere FRIHED.

FRIHED til selv at planlægge din tid. FRIHED til at gøre det du brænder for. Og FRIHED til at gøre en forskel for dig selv og for andre.

Det er helt sikkert også en mulighed.

Det er de mange deltagere på pilates-uddannelsen et godt eksempel på. De har valgt at investere tid, energi og penge i en uddannelse, som giver dem muligheden for at skifte karriere – helt eller delvist.

LÆS OGSÅ: Sådan følger du din mavefornemmelse

Nye døre åbner sig

Det at blive pilates-instruktør er en proces, der starter med, at du mærker et ønske om, at der skal ske noget andet. Til at begynde med, kan det være, at du skubber tanken til side. Men efterhånden bliver tanken mere påtrængende, og du får lyst til at undersøge den nærmere.

Næste del af processen er, at du begynder at undersøge, hvad der ligger bag dit ønske om at skifte karriere. Er ønsket opstået, fordi du vil væk fra noget, eller fordi du vel hen imod noget?

Væk fra eller hen imod

Nogle af deltagerne på pilates-uddannelsen har valgt at blive pilates-instruktør, fordi de har været ramt af stress, og der vil de aldrig hen igen. Andre vælger at undervise i pilates, fordi de vil have mere tid til fordybelse og nærvær.

Mange muligheder

Motivationen til at tilmelde sig pilates-uddannelsen er forskellig. Det samme gælder den løbebane, som deltagerne skaber før, under og efter uddannelsen. De tager den samme uddannelse. Men de bruger den forskelligt.

Nogle vælger at undervise og holde foredrag, indenfor et felt, som de ved meget om. Andre vælger at starte som selvstændig pilates-instruktør, og  at udbyde hold og enetimer i eget regi. Og andre igen vælger at undervise nogle få hold om ugen i det lokale fitnesscenter, på en aftenskole eller klinik.

Hvad drømmer du om?

Jeg håber du er blevet inspireret til at kigge nærmere på din drøm om at skifte karriere – helt eller delvist. I næste afsnit bygger vi videre på tankegangen fra dette afsnit og ser på, hvordan du kan bruge dine personlige styrker som springbræt.

LÆS OGSÅ: Nå dine mål, selvom du har travlt

INDTIL DA anbefaler jeg, at du brainstormer på, hvordan din fremtidige karriere skal se ud. Hvor mange timer, vil du arbejde? Vil du være ansat eller selvstændig? Eller vil du måske have et deltidsjob, som du supplerer med (verdens bedste) bi-job som pilates-instruktør? Hvad vil du væk fra? Hvad vil du hen imod?

Du altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp til dit karriereskift.


SKØNT DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme!  >>Tilmeld dig mit nyhedsbrev her<< , så får du samtidig adgang til minikurset Sådan underviser du andre i pilates, selv om du ikke er instruktør (endnu): 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme.

Kærligst
Bente <3


Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg