fbpx

Derfor skal du blive Pilates-instruktør

Der er mange grunde til at blive Pilates-instruktør, og det er selvfølgelig meget individuelt, hvorfor du gerne vil være det. Svaret på overskriften er faktisk meget simpel. Du skal blive Pilates instruktør, hvis du gerne vil undervise i Pilates.

Det eneste, det kræver, er, at du har masser af gåpåmod, og at du er klar til at lære. Pilates-uddannelsens grundforløb er skræddersyet til dig, som gerne vil undervise i Pilates.

Uddannelsen er for alle, som gerne vil lære andre, hvordan de kan få en stærkere krop med Pilates. Se mere om uddannelsen her.

Det lærer du på Pilates-uddannelsen

Du lærer, hvordan du udfører alle Pilatesøvelserne korrekt, og hvordan du skal undervise andre i dem. Det er vigtigt at forstå øvelserne 100 pct. korrekt, så du kan sammensætte et godt program for dine holddeltagere, som de både finder udfordrende og spændende.

Som en vigtig del af uddannelsen deler jeg mine erfaringer med, hvordan du fylder dine hold gang efter gang. Som Pilates-instruktør vil du selvfølgelig gerne have, at du har fyldte hold hver gang. Det er altid sjovere at undervise på fyldte hold, og det kan virkelig booste dig, når du får spredt det gode budskab ud til en masse holddeltagere. Det er også grunden til, at det er en vigtig del af Pilates-instruktør uddannelsen at dele min hemmelighed med dig.

Når du deltager på Pilates-uddannelsen, får du selvfølgelig hemmeligheden bag, hvordan du fylder dine hold.

Her kan du undervise

Uddannelsen kan bruges alle steder, hvor der undervises i Pilates. Dvs. i fitnesscentre, aftenskoler eller klinikker. Masser af fitnesscenter udbyder i dag Pilates, og der burde derfor være gode muligheder for at kunne undervise i Pilates efter endt uddannelse.

Det er ikke så vigtigt, hvor du har lyst til at undervise henne. Det vigtigste er, at du gerne vil formidle din viden om Pilates videre til andre.

Hvis du gerne vil det, er du klar til at være en del af TROMBORG pilates. Du kan læse mere om dine muligheder her.

du tilmelder dig en pilates-uddannelse

TAK FOR DU LÆSER MED. Mit navn er Bente Tromborg, og jeg er uddannelsesleder på pilates-uddannelsen. Formålet med mine indlæg her bloggen er at inspirere dig og andre læsere til at finde indre ro, frihed og overskud.

Samtidig kan du gennem mine blogindlæg lære mig bedre at kende, og på den måde finde ud af om pilates-uddannelsen er dit næste skridt.

Ses vi? Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at styrke dit helbred OG lære andre til det samme! >> Tilmeld dig mit nyhedsbrev her <<, så du kan få gratis adgang til mit mini-kursus med 5 simple øvelser, du kan praktisere med det samme leveret direkte til din indbakke.

Kærligst
Bente <3

HUSK Hvert eneste like, hver eneste kommentar i kommentarfeltet modtages med kyshånd. Det giver nemlig mig mulighed for at lære dig bedre at kende, så jeg kan gøre indlæggene her på bloggen endnu mere relevante for dig og resten af PILATES-REVOLOUTIONEN.

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg