fbpx

Sådan slipper du tankemylderet, inden du skal sove

Tankemylder. Tankerne hopper ustyrligt omkring som en flok vilde aber, og kan holde os vågne om natten og stresse hele kroppen. Men slip idéen om at dressere de vilde aber, og vend i stedet din opmærksomhed hen i mod noget andet.

Oplever du også, der bor en flok vilde dyr inde i dit hoved, når du lægger hovedet på puden? Sådan nogle utæmmelige abekatte, som vågner lige når du har besluttet dig for at gå til ro. De hopper omkring, mens de slår sig for brystet og stiller en masse forstyrrende spørgsmål, når du forgæves forsøger at finde hvile og rejse ind i drømmeland. Hvad nu hvis jeg ikke får opgaven færdig inden deadline? Hvad nu, hvis den opgave som JEG helt vild gerne vil ha’ går til en anden? Hvad nu hvis, hvad nu hvis ikke ..?

Jeg kender det godt.

Jeg har delt soveværelse med en stor flok abekatte i mange år.

Men jeg gør det ikke mere.

Det der gjorde forskellen for mig, var, at jeg valgte at fokusere på noget andet. I stedet for at ligge og forsøge at stoppe tankemylderet. Vende og dreje mig i sengen. Valgte jeg at flytte min opmærksomhed til åndedrætsøvelser, og guidede afspændinger.

DET virker!

Jeg har tidligere delt flere åndedrætsøvelser her på bloggen

I DAG vil jeg dele en afspænding, som jeg ofte guider deltagerne på mine hold igennem for nylig. De elsker den! Derfor har jeg optaget den så  jeg har den på lydfil. Det har jeg gjort, fordi så kan jeg også selv plotte den i ørerne, og lytte til den, inden jeg drager afsted til drømmeland. På den måde forsvinder tankemylderet helt af sig selv.

Rejsen får en rigtig god start.

Prøv selv – hvis du har lyst.

Jeg vil give dig muligheden for at opleve det samme. Download filen med det samme, så du har den klar til brug. Jeg kan kun anbefale dig at plotte den i ørerne, lægge dig godt til rette, og lade dig guide gennem afspændingen. Jeg tror på, du vil opleve, at dit tankemylder forsvinder.

Du finder afspændingen, som hedder ”Bjerget” lige her:

LYT MED DET SAMME:

 

>> KLIK HER FOR AT DOWNLOADE

Når du kommer tilbage fra drømmeland:

KOM TILBAGE TIL BLOGGEN, når du har lyttet til Bjerget: Hvad syntes du om afspændingen? Del gerne med os andre her i kommentarfeltet.

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg