fbpx

Pilates har gjort, at jeg har holdt mig i gang

To graviditeter har sat Mettes krop under pres. Begge gange havde hun bækkenløsning, og efterfølgende led hun af en tilstand kaldet ’rectus diastase’, som er, når mavemusklerne ikke længere sidder, hvor de plejer. Oven i det kom også en løs skulder, og det hele gjorde det ganske svært at træne og komme tilbage i form.

En træningsform, der tager hensyn til kroppen – som den er!
Langt fra alle træningsformer tager hensyn til de udfordringer, som kroppen rammes af. I værste fald kan man opleve, at træningen forværrer de skader, man forsøger at komme til livs. Sådan er det ikke med pilates. Det havde Mette også på fornemmelsen, og derfor undersøgte hun nøje TROMBORG pilates-uddannelsen, inden hun tilmeldte sig.

”Jeg var bekymret for, om jeg kunne følge med”, fortæller Mette. ”Men det kunne jeg – også selvom jeg endte med at få en operation i min skulder”. Allerede fire uger efter operationen kunne Mette træne egne hold igen, og hun tilskriver pilates æren for, at hun trods fysiske skader kunne holde sig i gang. ”Nu har jeg fået kontakten til mine mavemuskler tilbage”, siger hun med et stort smil.

Konkret hjælp til at opstarte egne hold
Pilates viste sig også at passe rigtig godt med den uddannelse, som Mette har i forvejen. Hun er uddannet Holistisk Energiterapeut, og på pilates-uddannelsen var hun særlig begejstret for, at man som deltager opstarter egne træningshold allerede efter det første modul.

LÆS OGSÅ: Man skal passe bedre på sin krop, end jeg har gjort

Uddannelsen er bygget om en række moduler, hvor deltagerne mødes og har tid til at fordybe sig i øvelser, metode og lærer at undervise andre i pilates. I tiden mellem modulerne kan man gense øvelserne på det fælles forum, som er skabt online. Her finder man også:

  • TROMBORG boksen, som indeholder mine 5 mest populære guidede afspændinger, som man kan bruge selv og på egne hold
  • TROMBORG PR-PAKKEN, med guides, køreplaner og eksempler hjælper dig med at fylde dine hold med glade og tilfredse deltagere – på en både enkel og overkommelig måde

Formen er fundet – og nu kan glæden deles
For Mette har pilates-uddannelsen været et dejligt åndehul i hverdagen og styrket troen på, at hun kunne komme i form. De positive oplevelser med pilates deler hun nu med alle de deltagere, som møder op på Mettes egne træningshold – og det er også med til at give Mette energi og tilfredshed: ”Her – efter snart et helt år med egne træningshold – begynder jeg at mærke den glæde, mine deltagere får ud af at være på holdet”.

LÆS OGSÅ: Tillykke med uddannelsen


Kan pilates-uddannelsen også hjælpe dig?
Døjer du også med skader, der gør det svært at komme i gang med at træne? Eller har du opgivet tanken om at genvinde styrken i din krop?
Lad mig høre mere om dine personlige udfordringer og forhindringer for at træne. Så kan jeg fortælle dig, hvordan pilates genopbygger og styrker din fysik og skaber en bedre balance mellem krop og sind.

Book en afklarende samtale med mig, så hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der skal til for at gøre din drøm til virkelighed – uanset om du vil undervise i pilates ved siden af dit nuværende job, eller om du vil gøre din passion for pilates til din levevej.

Læs mere om pilates-uddannelsen

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg