fbpx

Vi nærmer os med hastige skridt den tid, hvor vi skal opfylde hinandens ønsker. Køkkenmaskiner, krimiserier eller kjoler – hvad ønsker du dig i år?

Er det måske noget helt andet, du går og drømmer om?

En stærk krop. En bedre balance mellem krop og sind. Færre smerter og gener af skader.

Det er bare ikke lige ting, vi typisk skriver på ønskesedlen, køber online og lægger under træet juleaften.

MEN! Det skal ikke forhindre dig i at lytte til dig selv og mærke efter, hvad du virkelig ønsker dig i år.

For måske er TROMBORG pilates-uddannelsen din hjælp til at opfylde dine mest betydningsfulde ønsker. Lad mig give dig et eksempel:

I november blev et nyt hold på TROMBORG pilates-uddannelsen certificerede pilates-instruktører. Det var en festlig dag, og alle deltagerne var enormt glade, forståeligt nok. De var nemlig fyldt op af den stolthed og glæde, som udspringer af at nå et mål, man selv har sat:

• At få en stærkere krop
• At blive en sikker underviser
• At styrke balance mellem krop og sind
• At afhjælpe smerter i kroppen

Deltagerne havde hver især deres eget personlige mål med uddannelsen, og nu hvor de har passeret målstregen, har de samtidig også bevist, at de kan nå i mål. Og det en gave, de kan bruge igen og igen.

Hvis du – ligesom deltagerne – har et ønske om at gøre noget godt for dig selv, kan TROMBORG pilates-uddannelsen også være din vej til et bedre velvære.

Først må jeg dele min glæde med dig. For efter uddannelsen sluttede i lørdags, har flere deltagerne meldt tilbage, at uddannelsen ikke bare levede op til deres forventninger og indfriede deres personlige mål. Deltagerne mærker også en forskel på det mere personlige plan:

”Jeg har nu rigtig forstået, hvor meget jeg elsker pilates. Det giver mig en utrolig glæde at undervise, og det bidrager også på det personlige plan”

”Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvordan krop og sind hænger uløseligt sammen”

”Nu er jeg overbevist om, at pilates skal være en stor del af min levevej fremadrettet”

Er du også klar til at sætte dig et mål og bane vejen for et bedre velvære?

Læs mere om pilates-uddannelsen eller book din plads med det samme.

Booker du din plads i dag, kan du med det samme tage hul på din gave, nemlig i form af det introforløb, jeg sender til dig. Med introforløbet får du bl.a. en video, der gennemgår de fem grundprincipper i pilates og en video med dine 10 første pilates-øvelser.

Tilmeld dig nu – og nyd december med alt, hvad den bringer … for om lidt er din tur til at få opfyldt det ønske, du virkelig drømmer om.


Vil du gøre noget godt for andre og dig selv som pilates-instruktør? Men er du i tvivl om hvordan?

Book en afklarende samtale med mig, så hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der skal til for at gøre din drøm til virkelighed – uanset om du vil undervise i pilates ved siden af dit nuværende job, eller om du vil gøre din passion for pilates til din levevej.

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg