fbpx

Jeg har i dén grad fået mod på at undervise!

Når man selv er glad for at dyrke pilates, kan man også få lyst til at dele de positive effekter med andre. Sådan oplevede Hanne det. Hun var en erfaren pilates-udøver og havde teknikken godt på plads. Nu drømte hun om at undervise andre. Der var bare én ting, som afholdt hende fra at gøre det!

”Min udfordring er formidling. Jeg synes, det kan være svært at omsætte min viden til ord”, fortæller Hanne.

Hvad gør andre?
Formidling er en vigtig del af undervisningen. Det gælder, uanset hvilket fag du arbejder med. Passion og viden kan bringe dig langt, men mange mennesker har også brug for at se, hvordan andre gør eller undersøge, hvad de selv synes, der virker.

Heldigvis lod Hanne ikke sin drøm bremse af et enkelt hul i vejen. Hun trykkede nærmere speederen i bund og tilmeldte sig pilates-uddannelsen. Formålet var at blive bedre til at formidle øvelserne, og da jeg talte med Hanne efter uddannelsen var slut, følte hun, at målet var nået.

Gentagelser styrker rutinen
Måske var hun blevet inspireret af min måde at undervise på – eller af andre deltageres tilgang til pilates. Og måske fik hun også en mere klar opfattelse af, hvad hun selv vil vægte som underviser på pilates-hold. Samtidig er det helt sikkert, at hun under uddannelsen også udviklede sin egen praksis i kraft af den fokuserede pilates-træning.

”Jeg oplevede, at Bente ofte gentager mange øvelser – og det var overraskende godt for mig. Gentagelserne gjorde, at der skete noget i min proces med at omsætte øvelserne”.

>> Læs også: Lisette: Nu kan jeg gøre, det jeg brænder for

Større faglig og personlig sikkerhed
For Hanne viste uddannelsen sig at være en rigtig beslutning. Også selvom hun samtidig var i gang med en videregående uddannelse og i begyndelsen følte sig lidt usikker på, om pilates lå inden for rammerne af hendes faglige profil. ”Pilates-uddannelse har været den rette investering”, fortæller Hanne glad. ”Jeg er blevet bekræftet i, hvordan pilates kan bruges inden for mit felt, og jeg føler mig godt klædt på til at skulle formidle og undervise”.

Hvis du fortsat læser med, er du måske også én af dem, som mærker trangen til at dele din viden om pilates med andre? Så er pilates-uddannelsen nok også lige nået for dig!

Også hvis du lige er begyndt – eller overvejer at begynde til pilates. Uddannelsen er for alle, der gerne vil gøre noget godt for både sig selv og for andre.

>> Læs også: Glasknogler stoppede ikke Ann Bett for at blive pilatesinstruktør

_______________________

Book en afklarende samtale, hvis du vil høre mere om, hvad du kan få ud af at deltage på pilates-uddannelsen.

Under samtalen, som er gratis og foregår telefonisk, hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der skal til for at gøre din drøm til virkelighed – uanset om du vil undervise i pilates ved siden af dit nuværende job, eller om du vil gøre din passion for pilates til din levevej.

Samtalen bliver bedst, når du har læst om uddannelsen først

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg