fbpx
 Del på Facebook

Vil du også fordybe dig i pilates?

I sidste weekend startede forårets hold på pilates-uddannelsen. At pilates er for ‘alle’ var deltagerne på uddannelsen et godt eksempel på:

  • Aldersgruppen på holdet er 24-60 år
  • Kvinder og mænd er repræsenteret
  • Deres respektive kendskab til pilates er forskellige. Nogen har gået til pilates i lang tid andre i kort tid.

Deres erhvervsmæssige baggrund er også vidt forskellige:

  • marketingansvarlig
  • lærer
  • studerende inden for oldtidskundskab
  • dagplejer
  • kirkegårdsgraver
  • fysioterapeut

Mindst en ting har de til fælles: Lysten til at fordybe sig i pilates, så de kan gøre noget godt for sig selv, og hjælpe andre med det samme.

Sparring, øvelse og godt selskab (og vejr!). Jeg glæder mig til endnu en rejse med fremtidens “pilates-ambassadører”

Vil du også fordybe dig i pilates?

TROMBORG pilates-uddannelse er for dig, der ønsker at fordybe dig i pilates. På uddannelsen får du en solid faglighed som afsæt for at undervise andre. Du får metoden bag styrke, smidighed og balance i krop og sind.

Uddannelsen er et 6 måneders forløb bestående af 8 hele dages undervisning +  hjemmeopgaver og træning + 1 individuelt modul.

Du kan læse mere om uddannelsen her
Eller downloade vores nye folder om uddannelsen her

Det sagde nogle af deltagerne efter deres første modul på uddannelsen:

Jeg fik mange gode fif og tricks. og det udleverede kompendie synes jeg er meget brugervenligt. og meget håndgribelig. Jeg er blevet motiveret for at arbejde videre med, det at undervise. Og tror nu lidt mere på at jeg vil kunne komme til at holde af den del.
– Deltager på uddannelsen

Jeg kunne virkelig godt lide, den måde modulet var opbygget på. At skiftevis lytte, træne, skrive og undervise. Det var virkelig godt. Det var også rigtig dejligt at begynde at forstå, hvad er grundprincip, opvarmning og øvelser. At kunne skille dem ad. Nu kan med sikkerhed gå ud at undervise. Jeg ved, hvad jeg skal sige og gøre. Jeg har et program at gå efter, det er rigtig dejligt. Det giver mig en sikkerhed i, at bygge mine erfaringer op, sådan at jeg får det hele ind på rygraden.
– Deltager på uddannelsen

Jeg er meget mere tryg og selvsikker ift. at skulle starte på at undervise andre
– Deltager på uddannelsen


Indsæt en kommentar

Din e-mail bliver ikke udgivet.