fbpx

Pilates matwork uddannelse – sådan foregår den

Pilates matwork uddannelse - sådan foregår den

Der kan være stor forskel på, hvordan en pilates matwork uddannelse er opbygget. Nogle uddannelser er korte intensive forløb, mens andre giver god tid til, at du kan arbejde med det, du lærer undervejs.

Tid til at arbejde med det du lærer

TROMBORG pilates matwork uddannelsen, som foregår online, består af 4 moduler, som du får adgang til med 2 måneders intervaller. Første modul får du adgang til 2 uger efter din tilmelding, når du har gennemført uddannelsens introforløb. Undervisningsmodulerne varer 3-6 timer + opgaver.

Du har adgang til disse online undervisningsmoduler i 10 dage. Derefter lukkes adgangen. Du behøver derfor ikke at tage undervisningen på en bestemt dag. Men du skal planlægge din tid, så du kan tage den inden for de 10 dage, hvor du har adgang til materialet. 

Den nye viden skal lagre sig i hoved og krop – og derfor forsvinder selve undervisningen efter 10 dage.

At pilates matwork uddannelsen hos mig er opdelt i moduler betyder, at du mellem modulerne har tid til at arbejde med det, du lærer på undervisningsdagene. Du høster nogle erfaringer, og skaber et fundament, som vi bygger videre på, når vi mødes på det efterfølgende modul.

 

LÆS OGSÅ: Man skal passe meget bedre på sin krop, end jeg har gjort

Tid til at træne selv og øve dig

Mellem modulerne skal du selv træne Pilates. Det kan foregå på holdtræning, personlig træning eller via video. Du skal også øve dig i at undervise andre i pilates. På den måde implementerer du det, du lærer på uddannelsen og høster dine erfaringer.

Du har tid til at træne selv, så du kan opleve øvelsernes virkning på egen krop. Når du deltager på min uddannelse, får du onlineadgang til videoer med de øvelser, vi gennemgår på uddannelsen, så du kan gense øvelserne, når du kommer hjem. Du kan også bruge videoerne til selv at blive undervist i pilates og på den måde opleve pilates-øvelserne på egen krop.

Mellem modulerne har du også tid til at øve dig i at undervise andre i pilates. Du kan øve dig på andre ved at oprette et øvehold, der mødes en gang om ugen. Eller du kan lave en aftale med en veninde, søster, mor, bror eller andre. Du kan også vælge at oprette et hold ”Pilates for begyndere”.

Det er forskelligt, hvem deltagerne på min uddannelse øver sig på. Hvordan du gør det, er ikke afgørende, det der er afgørende er, at du øver dig i at guide andre.

Træningsprogrammer er klar til dig

Når du har gennemført det første modul, har du dine 3 første træningsprogrammer. Træningsprogrammer, som jeg har gjort klar til dig, så du ikke er i tvivl om, hvilke øvelser du skal undervise i, og i hvilken rækkefølge øvelserne skal komme. Du skal blot koncentrere dig om at øve dig i at undervise.

Senere på uddannelsen lærer du, hvordan du selv sammensætter træningsprogrammer, der virker.

Du bliver holdt i hånden

Noget af den feedback, jeg får fra deltagerne på min uddannelse, er, at de føler sig holdt i hånden: Du lærer, det du skal bruge, når du skal bruge det.

Vi starter med ”pilates for begyndere”, og slutter med ”pilates for øvede”.

Du har adgang til uddannelsens onlineforum efterfølgende, på samme vilkår som alle de andre instruktører, der tidligere har gennemgået uddannelsen.

Du får også individuel feedback undervejs. Jeg har efterhånden stor erfaring med online undervisning og sparring, så denne del fungerer også helt uden problemer.

LÆS OGSÅ: Tillykke med uddannelsen!

Den certificerende prøve

Uddannelsen afsluttes med en certificerende prøve. For at kunne gå til den certificerende prøve, skal du have deltaget på uddannelsen fire moduler, du skal selv have trænet 25 timer, og du skal have undervist andre i pilates i 25 timer.

Kravene er det, der skal til, for at du kan bestå den certificerende prøve. Opfylder du ikke kravene, har du mulighed for at udskyde din certificerende prøve, så du f.eks. kan selvtræne det antal timer, du mangler for at opnå det, der skal til.

Når du har bestået den certificerende prøve og står med det fine certifikat i hånden og den gode fornemmelse i maven, kan du gøre en forskel for andre og dig selv som pilates-instruktør.

Som certificeret TROMBORG pilates-instruktør kan du f.eks. undervise i fitnesscentre, aftenskoler, klinikker, studier eller i eget regi. Hvad du skal være opmærksom på, når du ønsker at undervise, gennemgår vi i alle detaljer på uddannelsen, så du er godt rustet.


Du læse mere om uddannelsen her

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg