fbpx

Tillykke med uddannelsen!

Kender du den særlige lykkefølelse, som vokser i kroppen, når man har overvundet en stor, personlig udfordring?

I sidste weekend bestod otte seje kvinder den certificerede prøve, som gør, at de i dag kan kalde sig certificeret TROMBORG pilates-instruktører!

Personligt er jeg fuld af beundring for de mennesker, der vælger at gå denne vej. For det første, fordi de udlever en trang til at gøre noget godt for dem selv – og for andre. Og for det andet, fordi pilates-uddannelsen er mere end en uddannelse. Det er også personlig udvikling.

Hver deltager tilmelder sig uddannelsen med ønsket om at forandre én (måske flere) ting. Nogle drømmer om en stærkere krop eller en bedre balance mellem krop og sind. Andre døjer med skader og smerter, som de ønsker at gøre noget ved, og andre vil gerne føle sig mere selvsikker som underviser.

Ved afslutningen står alle tilbage med et personligt udbytte, der ofte viser sig at være langt større end det, de kom for. Sådan er det i hvert tilfælde på dette hold. Tag for eksempel Birgitte. Hun tilmeldte sig uddannelsen efter 20 år med stillesiddende arbejde og tiltagende smerter i nakken. I dag er hun fri for smerter i nakken og har samtidig fundet en ny forståelse og respekt for sin krop, som også er blevet meget stærkere. Og Hanne, der i forvejen var dygtig til pilates. Hun blev opmærksom på nye metoder til at udvikle sin egen praksis og fandt i dén grad modet til at undervise andre! Og sådan kunne jeg fortsætte. Èn efter én har de rykket sig helt vildt! Både som instruktører og personligt.

På billedet øverst i dette indlæg står de så alle otte. Med smil på læberne og en berusende fornemmelse i maven. I hånden holder de beviset på, at de er certificerede pilates-instruktører. Et bevis, som samtidig vidner om, at når de sætter sig et mål, kan de også krydse målstregen.

Tillykke med sejren!

Nu er de klar til at rykke ud i landet og hjælpe med til at reducere antallet af sygemeldinger, der skyldes rygproblemer og stress, og få kurven for velvære, balance og glæde til at skyde i vejret.

Hvis du føler dig inspireret af de seje kvinder og har lyst til at sætte et mål, der vil udvikle dig både fysisk og mentalt, er pilates-uddannelsen måske også noget for dig.

Her er blot et lille udpluk af de fordele, som dette holds deltagere oplevede på uddannelsen:

• Bedre form
• Mere udadvendt
• Fri for smerter
• Ikke genert
• Mod til at undervise
• Muligheden for at træne trods skader

Kunne du tænke dig noget lignende, eller har du et andet formål med uddannelsen? Lige nu kan du booke en afklarende samtale med mig, hvor vi sammen taler om din situation og dine ønsker for udvikling.

Samtalen er helt uden forpligtelser, men jeg har ikke mange tider tilbage, så skynd dig – hvis du også drømmer om at gøre noget godt for dig selv og andre.

BOOK DIN SAMTALE HER

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg