fbpx

Motiveret | Når tingene ikke helt går som du gerne vil ha’ dem til at gå, eller når du er bange for at tage det kvantespring, der vil ændre dit lv, er det din motivation og dit store hvorfor, der vil holde dig i gang uanset hvad. Du har måske tidligere hørt mig tale om hvorfor “dit store hvorfor” er vigtigt, enten i andre blogindlæg, eller på mine forløb, men for de af jer, der ikke ved det, får I her min definitation på det STORE HVORFOR…

Når du har taget en af de store beslutninger, som vil ændre dit liv, har du brug for at finde årsagen til, hvorfor du vil foretage ændringen. ”Jeg vil have flere penge” eller ”Jeg vil ha’ en anden karriere” er simpelthen ikke grund nok. Dit store hvorfor bliver den eneste grund. Det vil motivere dig, uanset hvor mange ”Nej’er” du får. Det vil holde dig stærk. Når din rejse bliver hård, og du føler du rammer et bump på vejen, vil dit STORE HVORFOR være der for dig. Det vil føre dig igennem og give dig det mentale skub, der holder din motivation oppe. Du ved, når du har fundet det, for da du vil kunne mærke det tydeligt indefra.

Mit store hvorfor var og er mine døtre. Jeg vil vise dem, at vi kan leve det liv, vi drømmer om. At vi kan skabe det arbejdsliv, der passer til os. At de ikke skal vælge uddannelse efter, hvor man tjener mest, men efter, hvad der gør dem glad, og at de kan skabe et liv, hvor de tjener godt og er økonomisk uafhængige af andre – uanset, hvad de vælger.

Da jeg startede min rejse og begyndte at opbygge min virksomhed, fandt jeg stor inspiration og motivation ved at omgive mig med positive citater, følge inspirerende podcasts, blogs og nyhedsbreve og følge online-forløb med trin-for-trin-processer, der fik mig i mål. I denne uge, vil jeg dele nogle af mine yndlingscitater, som måske også kan hjælpe dig med at holde dig positiv, opmuntret, motiveret og inspirere dig.

10 citater, der holder dig motiveret

“People with goals succeed because they know where they’re going. “ – Earl Nightingale

“If you can tune into your purpose and really align with it, setting goals so that your vision is an expression of that purpose, then life flows much more easily.” – Jack Canfield

“One of the lessons that I grew up with was to always stay true to yourself and never let what somebody else says distract you from your goals.” – Michelle Obama

“Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible.” – Tony Robbins

“The way to get started is to quit talking and begin doing.” – Walt Disney

“Min far var og jeg er meget begejstret for ord. Min far har altid syntes at min forståelse for ord er vigtig. En af min fars yndlingscitater var ”watch your words”. Fordi ord bliver til tanker. Tanker bliver til ting. Ting bliver til handlinger. Dine handlinger skaber din karakter. Din karakter skaber ultimativt din skæbne. Men det hele starter med ord og tanker.” – Chris MacDonald

“You know that feeling when you wake up in the morning and you’re excited for the day? That’s one of my main goals in life.” – Kirsten Dunst

“Remember always that you not only have the right to be an individual, you have an obligation to be one.” – Eleanor Roosevelt

”Gud give mig sindsro til at acceptere det, jeg ikke kan forandre, mod til at forandre det, jeg faktisk kan forandre, og visdom til at se forskellen” – sindsrobønnen

“Bekymringer trækker en negativ rente, de vokser sig små, hvis man ka`la`dem vente.” – Piet Hein

Jeg håber, at disse citater og andre taler til dig. Sørg for at finde nogle, der giver genklang hos dig og fordyb dig i dem , så længe de er nyttige. Jeg sætter nogle af dem op som baggrundsskærm på min tlf. Det lyder så enkelt, men det virker! Prøv det! Husk, at omgive dig med inspiration der kan skabe en mental ændring i retning af positivitet og kreativitet. Det er helt sikkert et af de bedste råd jeg kan give til alle, der ønsker at nå deres drøm.

Hvad får dig til at springe ud af sengen om morgenen?

Jeg vil rigtig gerne høre, hvilke yndlings-citater du har, og eventuelle ritualer, du har som hjælper dig med at forblive fokuseret og på sporet. Send mig en kommentar nedenfor eller del den på min Facebook-side. Jeg vil også gerne høre, hvad dit store hvorfor er. Hvad gør du, som får dig ud af sengen, så du kan tackle verden lige på, på hver eneste dag?

Lev det liv du elsker.

//Bente ❤
– – – – – – –

Vil du have det hele med?

►  Hvis du vil have det hele med, skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER

Hvad får dig til at springe ud af sengen om morgenen?

Jeg vil rigtig gerne høre, hvilke yndlings-citater du har, og eventuelle ritualer, du har som hjælper dig med at forblive fokuseret og på sporet. Send mig en kommentar nedenfor eller del den på min Facebook-side. Jeg vil også gerne høre, hvad dit store hvorfor er. Hvad gør du, som får dig ud af sengen, så du kan tackle verden lige på, på hver eneste dag?

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg