fbpx

Uddan dig til pilates-instruktør ​

Vil du have et bi- eller fuldtidsjob, som gør dig selv og din krop sundere? Kan du se dig selv som underviser – nu eller i fremtiden? Så er pilates-uddannelsen måske noget for dig.

Pilates styrker krop og sind. Det er samtidig en sund måde at skabe sig et job på, som kan supplere din faste indtægt – og måske endda blive din levevej.

Hvis du leger med tanken om at blive pilates-instruktør, er det dog vigtigt, at du uddanner dig, så dine deltagere kan stole på, at din pilates-faglighed er i orden.

Uddannelsen gør dig sikker og kompetent. Samtidig er det trygt for dig selv at have styr på både øvelserne og din rolle som pilates-instruktør.

Online uddannelse eller fysisk fremmøde?

Kan man tage en online pilates-uddannelse, når alt handler om fysiske øvelser? Ja, det kan du sagtens. Faktisk giver det dig tid til fordybelse at arbejde på egen hånd.

Det er derfor ikke placeringen, som skal afgøre, hvor du finder din pilates-uddannelse.

Derimod skal du sikre dig, at du får grundig viden om pilates – uanset om du tager en online eller fysisk uddannelse.

For pilates-metoden er ikke hel enkel. Som instruktør skal du hjælpe dine deltagere med at bruge hjernen til at kontrollere musklerne. Kombinationen af stræk- og styrkeøvelser skaber udholdenhed og spændstighed. Du skal hjælpe andre mennesker med at blive stærke og opnå en bedre kropsholdning, smidighed og balance. Din rolle er at lære deltagerne at forbinde krop og bevidsthed på den rette måde. Det kræver faglighed.

Sørg derfor for at få en uddannelse, som går i dybden. Blandt andet med individuel feedback, så du virkelig forstår at praktisere din nye faglighed.

Er du klar til at blive pilates-instruktør?

Pilates er en træningsform, der er dyrket igennem generationer. Med pilates-uddannelsen kan du hjælpe andre mennesker med at forebygge, reducere og fjerne rygproblemer, stress og andre skavanker. Samtidig tilbyder du tid til ro og fordybelse, hvilket der er stort behov for i disse år.

Der er en stor glæde ved at gøre noget godt for andre og samtidig få friheden til at gøre mere af det, du brænder for.
Men du skal naturligvis tænke over, om du er klar til at lære om de mange detaljer ved pilates? For at blive en dygtig underviser skal du selv bruge tid og opmærksomhed på at fordybe dig i øvelserne. Heldigvis har det en positiv sideeffekt: Du bliver selv stærkere og mere smidig, imens du nørder med detaljerne.

Når du har styr på fagligheden, åbner der sig en udstrakt verden af muligheder for dig. Du kan fx undervise på fitnesscentre, aftenskoler, studier og klinikker – eller starte dit eget studio.

Læs her, hvad tidligere deltagere fortæller om pilates-uddannelsen

Læs her om TROMBORG pilates-uddannelse

Pilates på den danske måde

TROMBORG pilates-uddannelse har siden 2011 hjulpet både nystartede og erfarne instruktører med at få styr på fagligheden. Efter en årrække med fysiske uddannelser lanceredes en online udgave med det samme indhold. Fleksibiliteten tiltrækker flere nye instruktører, og de færdiguddannede er i fuld gang med at undervise.

Stifteren, Bente Tromborg, er selv tidligere underviser fra fitnesscentre og aftenskoler. Hun driver desuden sit eget studio, og ved derfor, hvad du som instruktør møder i din hverdag.

Og så har hun været med til at bringe pilates til Danmark. Hun tog nemlig sin pilatesinstruktør-uddannelse på engelsk og oversatte undervisningen til dansk både sprogligt og formidlingsmæssigt.

”I USA foregår pilates-undervisning primært som eneundervisning og på helt små hold. Men i Danmark er vi vant til aftenskoler, studier og fitnesscentre. Her er holdene større hold, og det kræver en anden måde at undervise på,” forklarer Bente Tromborg.

En uddannelse du kan leve af

TROMBORG pilates-uddannelse har udviklet sin egen unikke formidlingsmetode for at sikre, at du kommer hele vejen rundt. Du lærer at sammensætte varierede og udviklende træningsprogrammer, så dine deltagere har lyst til at fortsætte hos dig.

Men du skal også vide, hvordan du fylder dine hold. Derfor handler en del af uddannelsen om kommunikation og markedsføring. For hvis du skal skabe en solid indtægt, er det vigtigt, at du ved, hvordan dine deltagere finder frem til dig.

”Uddannelsen bygger på mine erfaringer gennem mange år, og det handler jo også om salg. Andre behøver ikke at lave de samme fejl, som jeg gjorde i mine første år som underviser. Derfor deler jeg ud af konkrete skabeloner, tjeklister og trin-for-trin-guides, der kan hjælpe uddannelsens deltagere godt på vej,” forklarer Bente Tromborg.

Læs mere om pilates-uddannelsen her

Træning i studio:

Træning online:

Pilatesinstruktør-uddannelse:

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORG planten

TROMBORG-planten symboliserer, at vi henter inspiration i studiet, som vi kan bruge andre steder. Den er ganske særlig, fordi den forandrer sig alt efter, hvor

Læs mere »
TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg