fbpx

Jeg har i længere tid taget tilløb til at få taget nye billeder! Mit ene profilbillede er fra 2010 (og selvom jeg holder mig godt :-), så er der dog sket noget på 6 år!), og det andet profilbillede, er et screenshot fra en videooptagelse.

Not good, når jeg, som person, er meget æstetisk. Jeg kan li’ at omgive mig med smukke ting, og foretrækker, at tingene er i orden.

Jeg drømte om billeder, der kunne vise, hvem JEG er – en autentisk, glad, rummelig og passioneret person.

For at kunne få det frem, var jeg klar over, at jeg skulle kunne slappe af og være mig selv foran et kamera, men det var ikke dét billede, der tonede sig frem på min nethinde, når jeg tænkte på fotografering. For jeg brød mig slet ikke om, at jeg skulle stå foran et kamera.

Men som altid, når noget er vigtig nok, så begynder underbevidstheden at gøre os klar til processen.

Jeg tog tilløb i gennem længere tid, og kunne mærke jeg modnedes.

  • Mine døtre og jeg fik flere og flere "Mor-skal-vi-ikke-ta'-en-selfie"-billeder - og med pigerne slapper jeg altid af
  • Jeg stødte "tilfældigvis" på nyhedsbreve fra en professionel fotograf. Og læste hendes tips til billeder, der føles godt at få taget.
  • Og forløsningen kom, da en af mine netværkskollegaer slog et nyt - og professionelt - profilbillede op på facebook. Billedet var fuldstændig i overensstemmelse med, hvordan jeg opfattede hende. Cool, professionel og med sans for skønhed.

Jeg gik ind på fotograf Isabelle Hjorths hjemmeside, og læste udtalelser fra tidligere kunder. Jeg kunne li’, hvad jeg læste. Det tydede på at jeg havde fundet en fotograf, der kunne få sine kunder til at slappe af foran kameraet. Var god til at se sine kunders potentiale og power.

Jeg var tryg – og klar!

Jeg bestilte en pakke bestående af en fotosession i København, inkl. styling. Oveni prisen kom transport fra Herning til København og hjem igen. Overnatning på hotel i det indre København m.m.

Kostede det mange penge?

Ja!

Var det, det værd?

Ja!

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse i torsdags, da jeg var til photo shoot i København. Og jeg nød hvert eneste minut i fulde drag


Tager du også tilløb?

Har du lige haft ferie? Og har du haft 2 uger eller mere? Så sidder du sikkert og læser denne artikel med en følelse af, at du stadig kan mærke dig selv.

Når vi holder to ugers ferie eller mere kommer vi helt ned i gear. Og det bliver pludselig ret tydeligt, hvad vi ikke længere vil lade være en del af vores hverdag, og hvad vi vil ha' mere af.

Måske noget i stil med det her:

  • Du overvejer at skifte karriere - helt eller delvist, og kan mærke, at hvis du uddanner dig til pilates-instruktør, så kan du lave en blid og glidende overgang til en ny karriere.
  • Det kan også være, at du i din sommerferie oplevede, hvordan det var at opholde sig i stressfri zone, og der vil du gerne sikre dig, at du kan forblive resten af året. Du ved, at du som pilates-instruktør får adgang til en masse effektive værktøjer, der virker her og nu!
  • Eller det kan være, du mærkede hvor vigtigt det var for dig og din ryg, at du får lavet nogle øvelser, der giver dig mere styrke og smidighed, så du kan blive fri for dine rygproblemer, og i stedet ha' det godt i din hverdag! Som pilates-instruktør ved du, at du møder op til den ugentlige undervisning og får lavet øvelserne - det er jo dig, der skal undervise.

Du står sikkert som hesten i startboksen og stamper i jorden.

https://pilates-uddannelsen.dk/faa-verdens-bedste-bi-jobDu mangler bare at tilmelde dig, så du kan komme igang!

Da jeg trykkede på knappen og købte pakken med styling og fotografering havde jeg helt ærligt også sommerfugle i maven. Men jeg vidste, at jeg havde taget den rigtige beslutning. Og inden længe modtager jeg billederne fra fotografen, og så kan jeg vise dig nogle af dem, der blev taget.

På samme måde vil du føle det, når du har besluttet dig for at det er NU du vil ta' pilates-uddannelsen, så du kan styrke dit helbred OG hjælpe andre til det samme.

Der er så meget hjælp at hente på pilates-uddannelsen. Læs alt om den her


Andre deltagere fortæller:


Se Sigrids video-udtalelse:

Sigrid: Jeg var nysgerrig

Sigrid fortæller: "Jeg kan godt li' den indre ro, og at jeg kommer i kontakt med mig selv. Pilates-uddannelsen har givet mig troen på mig selv tilbage. Jeg har også fået en meget bedre holdning og styrke. God og grundig gennemgang af øvelserne."


Se Danielles video-udtalelse:

Danielle: Nu tror jeg på, jeg kan

Danielle fortæller: "Pilates er en træningsform, der giver en rigtig god styrke. Derudover skal man koncentrere sig, og derfor er man hele tiden i nu'et. Om pilates-uddannelsen: "Jeg har fået troen på, at jeg er klar til at undervise i pilates!"


Foto: Isabelle Hjorth - Photography

PS

Nu er det DIN tur til at at blive forkælet! Tilmeld dig næste pilates-uddannelse. Jeg lover dig, du vil elske processen! Jeg glæder mig til at se dig!

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg