fbpx

Leder du efter den perfekte gave til pilates-entusiasten? Her finder du de bedste gaver til inspiration, så du kan glæde den eller de du har kær. Gaverne kan købes på nettet.

Jeg får ikke procenter eller anden fee for at anbefale disse træningsredskaber. Jeg anbefaler dem, fordi jeg selv er glad for at bruge produkterne, og selv synes, de lever op til krav om god kvalitet, der holder.

Træningsmåtte

Fordelen ved disse træningsunderlag er, at de er tykkere en yoga-måtter, hvilket gør, at de beskytter rygsøjlen – f.eks. i de øvelser, hvor vi ruller – rolling like a ball, open leg rocker etc.

Find træningsmåten her


Den store træningsbold

Bemærk: Når du skal købe til et hold, skal du købe forskellige størrelser. Spørg forhandler, om han/hun har en fordelingsnøgle. 55 cm. 65 cm. og 75 cm.

Find træningsbolden her


Den poplære redondobold

Redondobolden har jeg givet kælenavnet “Ulv i fåreklæder”. Det har den fordi, den er så rar at røre ved, men så hård at træne med. Denne grå actisan bold er beklædt med en antibakteriel overflade. Det betyder, at den ikke tiltrækker støv og snavs.

Find redondobolden her


Foamroller

En foamroller fremmer din træning og hjælper ømme muskler. Vær OBS!, når du køber foamrollers. Man kan ofte finde billigere udgaver på nettet og i butikker. Men nogle af dem, bliver hurtigt deformer. Det gør denne ikke.

Find foaamrolleren her


Træningselastik

Træning med træningselastikker er både skånsom for kroppen og super effektiv. Derudover har træningselastikken den fordel, at den intet fylder, og derfor er nem at have med sig overalt. Denne træningselastik er latexfri.

Find træningselastikken her


Blå blok

Den blå blok anvendes som støtte i pilatesstillinger for både øvede og begyndere, og derudover bruger vi også blokken som et redskab til f.eks. øget kropsbevidsthed.

Find den blå her

Træning i studio:

Træning online:

Pilates matwork-uddannelse

Pilates reformer-uddannelse

Sådan underviser du andre i pilates, selvom du ikke er instruktør (endnu):

Seneste blogindlæg

TROMBORGs sorte citationsstegn

Flere indlæg