TROMBORG PLUS er for dig,
der ønsker fleksibel online træning

Pilates og yoga online

Pilates for begyndere - 6 ugers onlineforløb

- starter næste gang d. 20. april 2022

Er du medlem hos TROMBORG PLUS? Så får du gratis adgang.

Pris for ikke-medlemmer: 799,- kr.

Vores populære 6-dages pilates- og yogaforløb online

- starter næste gang d. 19. juni 2022

Er du medlem hos TROMBORG PLUS? Så får du gratis adgang.

Pris for ikke-medlemmer: 799,- kr.

Med TROMBORG PLUS kan du vælge mellem en række træningsvideoer på 15-60 minutter, og træne både pilates og yoga hjemme hos dig selv. Programmerne løsner op for spændinger, opbygger styrke og smidighed og skaber ro i sindet.

TROMBORG PLUS er et fleksibelt tilbud med pilates- og yogaundervisning online, som du kan bruge NÅR du vil og HVOR du vil.

    [op_file_download_item title="Download%20TROMBORG%20PLUS-folder" icon="style1-Pdf-64x64.png" file="https://pilates-uddannelsen.dk/wp-content/uploads/2021/03/A5-online-TROMBORG-PLUS.pdf" package="" level="" new_window="Y"][/op_file_download_item]

Pilates og yoga online

Vores dygtige pilates- og yogainstruktører supplerer løbende med nye videoer. Du vælger dem, der passer til din hverdag. Måske nyder du at træne helt for dig selv, men hvis du søger fællesskab er det også muligt, da du kan få adgang til en lukket Facebook-gruppe, der holder dig opdateret og motiveret.

  • Flere end 100 træningsvideoer på 15-60 minutter, så du kan dyrke både pilates og yoga hjemme hos dig selv
  • Guidede afspændinger mindsker stress og giver fornyet energi
  • START HER-guiden hjælper dig godt i gang
  • Medlemsfordele: Gratis deltagelse på vores 6-dages og 6-ugers-forløb, som vi afholder flere gange om året (ikke-medlemmer betaler 799,- for hvert af disse forløb)
  • Spar tid og vælg selv hvor og hvornår du vil træne

Du får den første uge gratis, der er ingen binding og du kan opsige når som helst.


Et medlemskab af TROMBORG PLUS giver dig straks og ubegrænset adgang til et lukket medlemsunivers spækket med videoer, viden og værktøjer i forhold til at gøre noget godt for krop og sind.

Medlemskabet kører på abonnement og betales forud så længe, du ønsker. Du får den første uge gratis, der er ingen binding og du kan opsige når som helst.

Du kan vælge at betale pr. måned eller pr. år. Et årsmedlemskab giver dig en god besparelse.


Du får den første uge gratis, der er ingen binding og du kan opsige når som helst.


Det siger nogle af medlemmerne:

Fri for muskelsmerter fx i lænden, ryg og nakke

Jeg har meldt mig ind i TROMBORG PLUS, fordi jeg vil slippe for muskelsmerter fx i lænden, ryg og nakke. Fordelen ved at undervisningen ligger online er at den er fleksibel på tidspunkt - jeg kan afspille den, når den er uploadet og det passer mig.

- Birgitte, kvinde i alderen 45-54 år, region Sydjylland

En vej til indre ro

Jeg har meldt mig ind i TROMBORG PLUS, for at have adgang til en vej til indre ro. Jeg ønsker at være mere levende, smidig, stærk og have en smertefri ryg, især. Når jeg træner på egen hånd, er der en tendens til at hvile- og nærværs sekvenserne bliver for korte, men når jeg følger videoerne, er det SÅ godt for mig.

- Karen, kvinde i alderen 55-64 år, region Midtjylland

Opbygger styrke, smidighed

Jeg er medlem af TROMBORG PLUS, fordi jeg gennem pilates og yoga opbygger styrke, smidighed, ro i sindet og holder mig smertefri. Fordelen ved at undervisningen foregår online er, at jeg kan gøre det når det passer mig, love it

- Tina, kvinde i alderen 45-54 år, region Nordjylland