fbpx

TRÆNING I STUDIO

STYRKE SMIDIGHED & FORDYBELSE

SMÅ HOLD I ET RART STUDIO

Der venter dig en grundig træning med tid til ro og fordybelse. Du vil hurtigt mærke, at ugentlig træning gør underværker for din krop.

Du kommer nemt til at kende de andre deltagere i vores lille fællesskab, hvor du kan lukke øjnene og arbejde fokuseret på din egen måtte – eller tilmelde dig et reformerhold med lidt mere tempo

TROMBORGs online-ikon

KOM GODT I GANG MED INTROPAKKEN

TROMBORG pilates- og yogastudio er et helle i hverdagen, hvor  du arbejder med din styrke og smidighed. Vi holder til i hyggelige lokaler centralt i Silkeborg

Slip for stivhed i kroppen og få ro i hovedet, samtidig med at du arbejder med din styrke og smidighed. God og effektiv træning med tid til fordybelse

TROMBORGs online-ikon

GRATIS ADGANG TIL SUPPLERENDE TRÆNING ONLINE EFTER 12 SAMMEN-HÆNGENDE UGER I STUDIO

Hvis du er forhindret, og melder afbud senest 12 timer før holdstart, kan du inden for fire uger få en erstatningsgang på
et andet hold

Tankerne bag

Det er en stor fordel at træne i faste rammer, fordi det giver fokus og stabilitet.

Du kan fx deltage på det samme hold uge efter uge. Her lærer underviseren alle så godt at kende, at programmet kan tilpasses, så de enkelte deltagere bliver bedre og bedre.

Eller du kan planlægge din træning fire uger ad gangen og dermed sikre, at du kommer af sted, når det passer dig – på et hold, som imødekommer dine aktuelle behov.

Hvis du er forhindret, melder du afbud, så en anden kan få glæde af din plads. Melder du afbud senest 12 timer før holdstart, kan du få en erstatningsgang på et af de andre hold. 

Mere om: Pilates, yoga og reformer træning i Silkeborg

TROMBORG pilates- og yogastudio er et helle i hverdagen, hvor du arbejder med din styrke og smidighed. Vi holder til l i hyggelige lokaler centralt i Silkeborg.

Vi ved, at rigtig mange kan blive fri for rygproblemer, stress og andre skavanker, når pilates eller yoga bliver en naturlig del af deres hverdag, for vi har oplevet det på egen krop – og derfor brænder vi for at hjælpe andre til at opnå det samme.

Nærmest intet kan måle sig med pilates og yoga, når det gælder om at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Mange af os forsøger hele tiden at regne livet ud ved at tænke os til, hvad vi skal gøre.

I virkeligheden skal vi lære at komme ned i kroppen og mærke, hvad der er rigtigt. Det har de fleste af os glemt, hvordan man gør – og så reagerer kroppen måske med stress, rygproblemer eller andre skavanker. Kroppen er intelligent og den prøver at fortælle, at der er noget galt. Hvis man har en god kontakt til sin egen krop, så kan man bruge kroppen til at mærke, hvad man skal gøre i en specifik situation. Man er slet ikke i tvivl.

Kom og vær med på et af vores pilates, yoga eller reformerhold og bliv en del af fællesskabet på Nygade i Silkeborg

KOM GODT I GANG MED VORES INTRO-PAKKE