Holdbeskrivelse

Pilates matwork 

Pilates på måtte | Pilates matwork er effektive og målrettede øvelser, der udføres i et stille og roligt tempo med bevidst brug af åndedrættet. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper og har derudover en afstressende effekt.

Ashtanga Yoga

Ashtanga er for dig, der kan lide at blive udfordret på styrke, udholdenhed og disciplin og kan lide den meditative del, der ligger i at gentage samme sekvens hver gang. Astanga Yoga kan dyrkes af alle. Også i Astanga yoga kan stillingerne tilpasses den enkelte, så den enkelte arbejder på sit eget niveau.

Hatha og Blid yoga

Til hatha yoga og blid yoga får du både pulsen op gennem aktive og dynamiske sekvenser og øvelser, der skaber flow og styrke, ligesom du kommer helt ned i kroppen gennem blide og restorative stillinger. Holdet er for alle der er interesserede i at dykke dybere ned i yogaens verden, og hver time er bygget op omkring et tema eller et bestemt fokus.

MammaYoga

MammaYoga er for mødre med baby/tumling. Til MammaYoga fokuserer vi på velvære for mor. Gennem blide og rolige øvelser genoptræner vi din core og bækken samt styrker din ryg, så den er stærk nok til at du bærer rundt på den lille. Til MammaYoga er undervisningen tilrettelagt så baby kan ligge ved siden af og observere. Ja, baby kan sågar være med i nogle af stillingerne. Så kom og giv dig selv noget selvkærlighed og tag gerne din mødregruppe med. I fortjener det.

Personlig træning | Måtte og reformer

Til dig, der vil træne pilates alene eller sammen med en træningspartner tilbyder jeg personlig træning i pilates matwork og/eller reformer. Privat og duet er til dig, der vil fordybe dig i træning, der er skræddersyet til netop dine ønsker og behov.

Ring til Bente Tromborg, tlf. 2685 1863 for nærmere info og aftale om tid.

Senior Pilates

Senior pilates foregår på måtte og er effektive og målrettede øvelser, der udføres i et roligt tempo med bevidst brug af åndedrættet. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper og har derudover en afstressende effekt. Her kan alle være med.

Pilates reformer

Reformeren består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Maskinen er bygget op af et fjedersystem, så du selv kan kan tilpasse belastningen. Du får en dynamisk og effektiv træning, hvor du vil blive tilpas udfordret på din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration.

Flow'n blid yoga

Lad dig inspirere i Flow yoga, hvor vi fokuserer på at give slip på både spændinger og tanker ved at rette vores opmærksomhed på vores krop. I en række af henholdsvis styrkende og afspændende øvelser, finder vi styrke og ro i os selv. På en blid og kærlig måde arbejder med vores krop og velvære. Timen afsluttes med afspænding, der tager afsæt i blid yoga.

Vinyasa Yoga

Yoga i flow med plads til både at få pulsen op og at fordyb dig i en sentitiv afspænding. Du vil gradvist få opbygget styrke og smidighed i din krop og få udfordret din balance. Du vil lærer forskellige åndedrætsøvelser og yogastillinger der kan skabe ro i hovedet og give dig en naturlig velvære.

Yin Yoga

Yin yoga kræver lidt eller ingen fysisk styrke. Vi skruer tempoet helt ned og befinder os som udgangspunkt i stillingerne 3-5 minutter, de fleste stillinger vil være siddende eller liggende. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vænner sig til det langsomme tempo, føles det magisk, at få lov at give slip og at have god tid til det.