TROMBORG pilates-uddannelsen

RE-UNION-DAGEN 2022

Jeg vil med den 19. november 2022

Ny inspiration og opdateret viden
til din undervisning

Jeg ved, at du allerede er god til at undervise i pilates. Jeg vil gøre mit til, at du kan bevare dit høje niveau, og gøre dig endnu bedre. Det gør jeg ved at give dig ny inspiration og en opdateret viden, som du kan bruge til i din undervisning.

Derudover er den årlige RE-UNION-dag også din mulighed for at netværke og nyde samværet med andre pilates-instruktører. Gøre noget godt for dig selv og din krop, når du giver dig selv lov til en hel dag, hvor det er dig, der bliver undervist.

Hvem er RE-UNION-dagen målrettet til

RE-UNION-DAGEN er designet specielt til dig, der er uddannet pilates-instruktør og underviser i pilates. Du vil lære, hvordan du kan blive ved med at udfordre dine deltagere, skabe fornyelse, så du kan variere dine øvelser og din undervisning.

Du vil opdateres på udviklingen inden for pilates, og du vil ha' indsigt i, hvordan du sikrer fortsat udvikling for dig selv som instruktør - og for dine deltagere.

Den indsigt og de redskaber du får med dig på uddannelsen, kan du bruge i mange andre sammenhænge i din hverdag.


Det siger sidste års deltagere om RE-UNION-DAGEN

RE-UNION-dagen gør mig sæsonklar - og jeg får opfrisket mit "hvorfor" pilates er så HELT fantastisk

Dejligt at blive fyldt op og sparre/netværke med andre instruktører

En god mulighed for genopfriskning & for at blive udfordret på mange måder

Godt at få genopfrisket kendt, men måske lidt "støvet" viden - og for at lære nye redskaber/muligheder (og mennesker med interessefællesskab) at kende

Tager inspirationen med mig videre - vil også prøve at få tænkt andres erfaringer ind i min egen fremadrettet planlægning

Gav mig inspiration og lyst til at prøve de nye øvelser af, ny spark

Er fyldt med inspiration!!!!!!

RE-UNION-dagen har givet mig ny inspiration til min undervisning, som både vil komme mine deltagere og mig selv til gode


Her får du et overblik over dagens indhold

# MINDFUL MOVEMENT Lær, hvordan du kan blive mere bevidst om dine tanker og udvikle evnen til selektiv fokus. Denne færdighed vil hjælpe dig med at være mere nærværende (mindful), når du bevæger, dig, og giver dig en endnu bedre oplevelse af bevægelserne.

# MAT WORK Matwork-klassen UDEN redskaber giver dig nye input til din undervisning. Du får programmet integreret i kroppen og du får det på tryk, så du kan overføre det helt eller delvist til din undervisning, når den nye sæson starter umiddelbar efter RE-UNION-DAGEN.

# MATWORK MED REDSKABER Denne del af RE-UNION-DAGEN giver dig flere variations-muligheder til din undervisning. Du får nye og anderledes øvelser, der  hjælper dig med at skabe stabilitet og også tilføjer udfordring til forskellige øvelser.

ØNSKELISTEN Ca. 2 uger inden RE-UNION-DAGEN, modtager du et spørgeskema fra mig via e-mail. Skemaet indeholder spørgsmål, som afklarer dine aktuelle behov, ønsker og forventninger til RE-UNION-DAGEN. Det er vigtigt, at du bruger tid på at reflektere over spørgsmålene og besvare dem, så du er klar til at arbejde målrettet med din egen udvikling på når vi mødes igen.

# VIL DU LEVE AF DIN HOBBY? Et heldagsarrangement, et weekendkursus eller et forløb, der strækker sig over en længere periode giver dig mulighed for at øge din indtjening og gøre en endnu større forskel for dine deltagere. Få indblik i, hvordan du step-by-step kan gøre din Hobby til din Levevej - helt eller delvist.

# OPDATERET CERTIFIKAT Din certificering som pilates-instruktør skal opdateres en gang om året. Den årlige faglige opdatering opnår du ved at deltage på et eller flere pilates-kurser/workshops af en samlet varighed på min. 4 timer, hos pilates-uddannelsens workshops og kurser eller andre pilates-kursus-udbydere. Udstedelse af opdateret certifikat koster 495. Det opdaterede certifikat er inkl. i prisen for RE-UNION-DAGEN.


19.

DAG

NOV.

MÅNED

2022

ÅR

10

FRA KL.

16

TIL KL.

Hvor, hvornår og pris

RE-UNION DAG afholdes lørdag d. 19. november 2022 i de hyggelige, lyse og velindrettede undervisningslokaler midt i Silkeborg.  Tilmeld dig med det samme, så du er sikker på at få en plads.

Programmet varer fra kl. 10 til 16.

RE-UNION-dagen 2019 koster kun 1.495 kr.
Inkl, opdateret certifikat (værdi 495 kr.)

(Har du tegnet et Medium eller Udvidet medlemskab i Pilates-instruktørernes medlemsklub, får du 500 kr. rabat på RE-UNION)

Du kan læse mere om regler for afbud o.a. her