Hør, hvad andre siger om pilates-uddannelsen

LÆS MERE OM UDDANNELSEN

PILATES ER EN PERSONLIG TRÆNINGSFORM
– MED MANGE POSITIVE EFFEKTER

Fordelene ved at dyrke pilates er mange. Du styrker både store og små muskler i kroppen, øger din kropsbevidsthed, forbedrer din kropsholdning og meget mere.

Pilates er også en personlig træningsform. Du er måske startet, fordi du ønsker at genoptræne din krop på en effektiv og skånsom måde? Eller måske har du behov for at træne din evne til at være til stede i nuet? Motivationen er individuel, og derfor kan der være forskel på, hvor man mærker den største forskel, når man dyrker pilates.

Tidligere kursister på pilates-uddannelse fortæller her, hvad deres største udbytte af pilates og pilates-uddannelsen er:


Udtalelser fra glade deltagere

Anja: En dybere bevidsthed

Anja fortæller: "På uddannelsen får man en dybere bevidsthed om pilates. Man finder ud af, hvorfor man gør som man gør, og får nogle gode redskaber, som man kan bruge i sin hverdag. Det vil jeg gerne give videre til andre.”

Klik her, og læs om uddannelsen

Camilla: Jeg er blevet stærkere

Camilla fortæller: ”Jeg er blevet stærkere, langt stærkere. Alle kan dyrke pilates. Både mænd og kvinder. Pilates er en pause i hverdagen og skaber god bevidsthed og harmoni i hele kroppen. Det vil jeg gerne give videre til andre.”

Book din plads på uddannelsen her
20

”Jeg manglede en hobby, hvor jeg kunne bruge min krop. Pilates er blevet en livsstil for mig. Pilates kan give mig en god start på dagen, og en pause senere på dagen.”

Dorthe Vang
Dorthe Vang Tidligere deltager

”Pilates gør, at jeg arbejder med noget, der gør mig glad. Pilates-uddannelsen har været god både socialt, fysisk og psykisk. Vi vokser med opgaven.”

Mayda Simonsen
Mayda Simonsen Tidligere deltager

”Pilates for mig er ro og tid til fordybelse i øvelserne. Man går derfra med god energi og følelsen af, at det måtte godt lige vare 5 minutter længere.”

Jytte Krogh
Jytte Krogh Tidligere deltager

”Jeg elsker nørderiet i pilates. Forståelsen af kroppen. Jeg har fået fast træning ind i mit liv, og skabt balance i livet – både fysisk og psykisk. Det vil jeg gerne give videre til andre.”

Nina Honoré
Nina Honoré Tidligere deltager

Mette: Lige til at gå til

Mette fortæller: ”Jeg kan godt lide, at pilates-uddannelsen er så håndgribelig og jordnær. Man får konkrete værktøjer med det samme, både i form af øvelser og programmer, og også selve formidlingsdelen og PR. Det er lige til at gå til.”

Klik her, og læs om uddannelsen

Tina: Grundighed og kvalitet

Tina fortæller: ”Jeg kan godt lide den grundighed og kvalitet, der ligger i uddannelsen, at der er mulighed for at gå i dybden med de enkelte øvelser, og at det er nemt at tage hjem og bruge direkte.”

Book din plads på uddannelsen her

Henriette: Træningsform for alle

Henriette fortæller: ”Jeg vil gerne vise andre, at pilates er en træningsform for alle - også folk med skavanker. Uddannelsen er opbygget, så man kommer i gang med at undervise."

KLIK HER, og bliv en del af pilates-uddannelsen
20

”En af deltagerne på mit øvehold blev fri for rygproblemer, og jeg har selv fået en bedre holdning, mere ro og mere overskud. Det er superdejligt at mærke sig selv på den måde.”

Stine Nancke
Stine Nancke Tidligere deltager

”På uddannelsen har vi tid og plads til at gå i dybden med øvelserne, og jeg har fået nogle gode værktøjer - både til at komme godt i gang og videre.”

Jannie Høgh Blond
Jannie Høgh Blond Tidligere deltager

”Selvom jeg har gået til pilates før, har det været noget helt andet at tagen uddannelsen, fordi der på uddannelsen har været tid til at nørde med øvelserne.”

Gitte Lauridsen
Gitte Lauridsen Tidligere deltager

”Uddannelsen har givet mig lyst til at formidle øvelserne på en sikker måde, og jeg ved, at jeg kan. Jeg har lært at sætte tempoet ned og fordybe mig.”

Connie Larsen
Connie Larsen Tidligere deltager

Lisette: Alle kan være med

Lisette: ”Pilates kan bruges af alle – også hvis man allerede dyrker zumba, biking eller andet. Pilates er et godt supplement, fordi man får trænet sin kropskerne. På pilates-uddannelsen kan jeg rigtig godt li' de mange muligheder, vi har for at få hjælp - også mellem modulerne.”

Klik her, og læs om uddannelsen

Danielle: Nu tror jeg på, jeg kan

Danielle fortæller: ”Pilates er en træningsform, der giver en rigtig god styrke. Derudover skal man koncentrere sig, og derfor er man hele tiden i nu'et. Om pilates-uddannelsen: "Jeg har fået troen på, at jeg er klar til at undervise i pilates!”

Book din plads på uddannelsen her

Sigrid: Jeg var nysgerrig

Sigrid fortæller: ”Jeg kan godt li’ den indre ro, og at jeg kommer i kontakt med mig selv. Pilates-uddannelsen har givet mig troen på mig selv tilbage. Jeg har også fået en meget bedre holdning og styrke. God og grundig gennemgang af øvelserne. ”

KLIK HER, og bliv en del af pilates-uddannelsen

2007

Etableringsår

60

timers undervisning

10

deltagere max på holdet

10

måneders varighed

2

uddannelser om året

Udtalelser fra endnu flere glade deltagere

Kamilla: Jeg har rykket mig meget

Kamilla: Jeg kan godt li’, at man har fokus på åndedrættet og arbejder i dybden. Jeg vil gerne gi' andre den oplevelse af pilates, som jeg har: nemlig  at det er rigtig dejligt, og at det er super effektivt. Jeg er også glad for, at vi på pilates-uddannelsen har tid mellem modulerne, så vi får værktøjerne afprøvet.”

KLIK HER, og book din plads på uddannelsen

Rebecca og Rikke: Ro og kvalitet

Rebecca og Rikke: ”Vi kan godt li’, at træningen har gode resultater på både den indre og ydre styrke. Undervisningen på uddannelsen er meget grundig. Bente er lidt af en pilates-nørd, og det kommer os deltagere til gode.”

KLIK HER, og tilmeld dig i dag

”Jeg kan godt li’, at pilates-uddannelsen er delt op i moduler. På modulerne lærer vi en hel masse, og bagefter har vi tid til at øve os og reflektere over det, vi har lært, inden vi bygger mere på. På den måde er der hele tiden udvikling.”

Julie Ramskov
Julie Ramskov Tidligere deltager

”Jeg kan godt li’, at vi arbejder så meget med øvelserne på uddannelsen, og at vi får lov til at undervise vores medkursister. Det giver os et forspring i forhold til, vi skal ud og undervise i pilates.”

Mette Møller
Mette Møller Tidligere deltager

”Bente er rigtig dygtig til at undervise i alt det, der også ligger uden om selve pilates-træningen. Bente kan komme med tusind input til, hvordan man får fyldt holdene, hvordan man planlægger en sæson, og får et godt flow.”

Pernille Palme
Pernille Palme Tidligere deltager

”Jeg kan især godt li’,  at jeg ikke længere har ondt i ryggen! Og så kan jeg godt li’, at jeg kan gå fra hjerne til krop. Pilates-uddannelsen har været afgørende for, at jeg er kommet i gang med at undervise. Jeg har forstået metoden, og kan formidle den videre.”

Louise Brandstrup
Louise Brandstrup Tidligere deltager

”Jeg kan rigtig godt li’, at man dykker ned i kroppen, og at man kan arbejde med musklerne på en effektiv måde. Jeg kan også godt li’, at man får ro i sindet. Pilates-uddannelsen har motiveret mig til at gøre tingene på min måde.”

Aylin Ünal
Aylin Ünal Tidligere deltager

”For mig er pilates ro, smidighed, styrke, mindfulness, og det vil jeg gerne gi' videre til andre. Pilates-uddannelsen har givet mig en helt anden indgangsvinkel til rigtig mange øvelser.”

Lene Mahler
Lene Mahler Tidligere deltager


”Der er mulighed for stor variation, fordi der er mange øvelser. Nu kan jeg se, hvorfor det er så vigtigt at bruge åndedrættet. Det var virkelig en aha-oplevelse for mig.”

Emma Christensen
Emma Christensen Tidligere deltager

”Jeg er glad for fornemmelsen af at gå ind i sig selv, og det virker afstressende for mig selv at undervise andre i pilates. Bente, som underviser på uddannelsen brænder for sit fag, og det er meget afsmittende.”

Elisabeth Langvad
Elisabeth Langvad Tidligere deltager

Der er ingen grund til at vente længere