Pilates-uddannelsens mentorforløb

PASSION OG LEVEVEJ

Individuelt forløb til dig, der vil mere med din pilates-undervisning

JEG VIL MED!

Mentorforløbet er for dig, der vil gøre en større forskel (og på et dybere plan) for dine deltagere

- og på den måde gøre din passion for pilates til din levevej, som du kan leve (godt) af!

Vil du lære (en gang for alle), at gøre din passion for pilates til din levevej, så den giver dig
FRIHED til at leve dit liv på den måde, der føles rigtig for dig?

Du behøver ikke sige op og satse din gode, faste løn, hvis du ikke har lyst  - du kan skabe dig et vellønnet bijob
og i dit eget tempo finde ud af, om du vil være selvstændig eller ej.

Mentorforløbet Passion og levevej er for dig,
hvis du f.eks.

 • Vil gøre den forskel for andre, som du ved du kan gøre, når du gør det på din måde!
 • Vil have muligheden for at skifte karriere (bygget på de værdier, der er vigtige for dig)
 • Selv vil styre din hverdag og planlægge din tid
 • Ikke vil gå på kompromis med din faglighed og integritet
 • Vil have en klokkeklar plan for, hvad du skal nu

De fleste deltagere vil opleve, at de allerede efter kort tid kan dække mange af deres udgifter til mentorforløbet og at de, hvis de arbejder seriøst med tingene, kan tjene hele forløbet ind, inden de afslutter mentorforløbet.

På pilates-uddannelsens mentorforløb
lærer du bl.a.

 • 1

  At kombinere din holdundervisning

  med personlig træning, retreats og supplerende materiale, der ligger online

Sammensæt din undervisning, så du giver dine deltagere noget, de ikke kan få andre steder. Du skiller dig ikke blot ud fra mængden - du gør også en større forskel for dine deltagere.


 • 2

  Hvordan du skalerer dine træningsforløb,

  så de tilgodeser hver enkelt deltagers ønsker og behov.

Nogle af dine deltagere har brug for, at du er meget tilstede for at få det fulde udbytte -  andre har ikke. Lær hvordan du tilgodeser de forskellige behov – også dine egne.


 • 3

  Hvordan du designer dine forløb,

  så de giver mest mening for både dig og dine deltagere.

Jeg arbejder ud fra en helt specifik køreplan, når jeg sammensætter mine forløb. Fordi jeg ved, at den får deltagerne i mål på en både enkel og overkommelig måde. Du får min personlige køreplan på mentorforløbet.


 • 4

  Hvordan du coacher dine kunder på at nå i mål,

  f.eks. lærer du, hvordan du nemt og kærligt holder motivationen høj hos dine deltagere.

Når du formår at engagere og involvere dine deltagere og få dem til at nyde processen, sker resten (næsten) af sig selv. Ikke at mål ikke er vigtige. Men når vi finder en person, der faktisk kan motivere os til at møde op, og som kan gøre processen god, opnår vi vores mål langt nemmere.

 • 5

  Før din undervisning til næste niveau,

  både hvad planlægning, formidling, resultater og indtjening angår.

Jeg har trådt stien for dig. På mentorforløbet får du adgang til en række skabeloner og indsigt i processer, der kører helt automatisk. Et velfungerende setup, der gør, at du får mere tid, hjælper flere og tjener mere.


Du  får mulighed for at arbejde med andre mennesker med afsæt i DINE værdier - og det på en måde, så du ikke er nødt til hverken at undervise både morgen, middag og aften eller gå på kompromis med en fornuftig indtægt.

Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal sige dit faste job op og blive selvstændig på fuld tid - men du lærer, hvordan det kan blive muligt for dig, hvis du vil.

Hvem er du?

 • Du underviser i pilates og ønsker at udvide din eksisterende undervisning indenfor et område, hvor der er et kæmpe udækket behov
 • Du har opsagt dit job, eller overvejer at gøre det, men orker ikke at undervise både morgen, middag og aften for at skrabe en indtjening sammen, som kun nærmer sig en anstændig indtægt - du ønsker dig en plan, hvor du lærer at arbejde “smartere”
 • Du underviser i pilates, og vil bruge mentorforløbet PASSION OG LEVEVEJ til at gøre en større forskel for andre og samtidig få mere ud af din egen træning
 • Du har gennem længere tid forsøgt at passe ind i kultur og normer og er gået på kompromis med din egen sandhed. Du længes efter FRIHEDEN til at gøre det, du ved, der skal til
 • Du vil gøre op med den ”normale” arbejdskultur, hvor du bliver betalt for den tid du arbejder i stedet for den forskel du gør
 • Du vil være en rollemodel for dine børn (hvis du har nogen) og vise dem, at de (også) kan skabe præcis det liv, de drømmer om
 • Du vil med på mentorforløbet, hvor du får personlig sparring på din egen træning og undervisning, samtidig med, at du får et solidt fundament du kan stå på, fordi du har erfaringer fra de mindst 25 øvesessioner, du har gennemført under uddannelsen

Pilates-uddannelsens mentorforløb er til dig, der allerede underviser i pilates. Mentorforløbet PASSION OG LEVEVEJ er tilrettelagt så du hurtigt kommer i gang med at skabe resultater i form af du får mere tid, hjælper flere og tjener mere.

Du bliver guidet gennem
mentorforløbets 5 trin til frihed på alle planer

Trin 1
Sæt retning og fokus

Vi starter med at udstikke kursen for de kommende 12 måneder. Med dit personlige årshjul skaber du overblik, du sparer tid og du skaber fundamentet for en øget indtjening. Samtidig gør dit personlige årshjul det nemt for dig at vælge til og fra. Fordi du en gang for alle har udstukket kursen for de kommende 12 måneder.

Trin 2
Skab din PERSONLIGE signatur

Det er kun DIG, der har lige præcis din PERSONLIGE signatur. Med afsæt i dig (din livserfaring, dine kompetencer og din passion) skaber vi den signatur, der gør, at du adskiller dig fra mængden af andre pilates-instruktører, og går klart igennem med dit budskab. Det betyder bl.a. at vi laver en grundig research og, at du tiltrækker lige præcis de deltagere, du allerhelst vil arbejde med - og som du er den bedste til at hjælpe.

Trin 3
Design din undervisning

Nu øger vi dine kompetencer indenfor undervisning. Vi kombinerer holdundervisning, personlig træning og ekstra materiale online. Vi arbejder også med designet undervisning, der understøtter de tre læringsstile og dine deltageres læringsproces. Alene dette trin, vil gøre underværker for både dig og dine deltagere. Fordi det er skræddersyet til den enkelte tager du, tager du sammen med dine deltagere, den direkte vej til det fulde udbytte.

JEG HAR HØRT NOK! JEG VIL MED!

Trin 4
Skab et stærkt fundament

Når du vil gå fra, at din undervisning er en glad hobby til at din passion for pilates bliver din levevej, kræver det et stærkt fundament. Sammen skaber vi et professionelt set-up, hvad angår kommunikationen til dine deltagere, din markedsføring, og din virksomhedsdrift i det hele taget. Vi gør det på en måde, der giver dig mere FRIHED på alle planer.

JA TAK, JEG VIL GØRE MIN DRØM TIL VIRKELIGHED - NU!

Trin 5
Mindset og implementering

Da du startede med at undervise i pilates, trådte du ud af din komfortzone for en stund. På pilates-uddannelsen fik du de redskaber og den hjælp, der gjorde processen tryg, og derfor er din komfortzone blevet udvidet efterhånden som du har undervist i pilates i en periode. På samme måde får du min hjælp, støtte, opmuntring samt sparring til at gøre din passion for pilates til din levevej - og det er for de fleste endnu et trin ud af komfortzonen, indtil du mærker, at du sagtens kan. Det kræver støtte - og jeg har din ryg.

JEG VIL MED - OG JEG VED, JEG KAN (MED DEN RETTE HJÆLP)

Hvordan foregår det?

Mentorforløbet er designet så du  får glæde af den intensive 1:1 sparring med fokus på lige præcis det DU har brug for.

Når du er tilmeldt mentorforløbet, får du løbende adgang til omfattende undervisningsmateriale og opgaver. Som det første får du en opgave, der guider dig til at sætte mål og skabe grundlaget for dit fremtidige frie liv - på en helt anden måde, end du sikkert er vant til.

Hvorefter vi mødes til en 1:1 session som foregår online.

Derefter består forløbet af en god blanding af udviklingsdage i Silkeborg, opgaver online, hjemmeopgaver samt intensiv sparring via Zoom.

Du er ALDRIG overladt til dig selv. Der er ALTID hjælp at hente. Jeg gør ikke tingene for dig, men jeg giver dig gerne sparring, på ALT det jeg kan hjælpe dig med, og jeg har et arsenal af gode ressourcer, som jeg gerne deler med dig.

Forløbet varer min. 7 måneder (afhængig af, hvornår du tilmelder dig) og herefter følger adgang til yderligere 3 måneder med onlinemøder live, så du får reelt støtte i 10 måneder til at få tingene til at ske.


Fase 1
Udvikling og igangsætning

Din rejse starter så snart du er tilmeldt og har betalt min. 1. rate. Du har taget en beslutning, der er vigtig for dig, og du begynder at indstille dig på den gode forandring, der skal ske. 1 måned inden vi mødes første gang, får du adgang til de første indledende opgaver online, hvor du sætter retning og justerer dit fokus. Alsammen forberedende øvelser til den indledende 1:1 session.

Jeg vil være din mentor under hele forløbet. Jeg har udviklet mentorforløbet med det formål at støtte dig under din proces fra drøm til virkelighed. Vi mødes første gang til en

Indledende 1:1 60 minutters session, som foregår via telefon

Her får du sparring på dit arbejde med de indledende opgaver, og vi kigger på dit personlige årshjul, så du møder godt forberedt op til det første live-retreat.


Fase 2
Din rolle som personlig træner

1 hel udviklingsdag, som foregår i Silkeborg

LIVE-udviklingsdag i Silkeborg består af undervisning i lokalerne på Nygade i Silkeborg.

Som personlig træner kommunikerer, underviser og arbejder du på en måde, der på flere punkter er anderledes, end den måde den traditionelle pilates-instruktør gør.

På dette modul lærer du at forstå din rolle som personlig træner, og hvad det er for anderledes - og meget effektive - redskaber, du bruger til at hjælpe dine deltagere til at opnå, de resultater de drømmer om.

Metoderne går du hjem og implementerer, og øver på dine egne elever, inden vi mødes igen på det næste modul.

Når du kommer hjem fra udviklingsdagen får du adgang til nyt materiale online, som du skal arbejde med og sætte dig ind i, inden vi mødes igen.


Fase 3
Udvikling af ekstra materiale

Individuel 60 minutters session, som foregår via Zoom

1 hel udviklingsdag som foregår i Silkeborg

Udviklingsdagen i Silkeborg består af undervisning i lokalerne på Nygade i Silkeborg.

På dette modul lærer du, hvordan du kan give dine deltagere supplerende undervisning UDEN, at du selv skal være fysisk til stede. For første gang stifter du også bekendtskab med den køreplan jeg selv anvender, hver gang jeg udvikler et nyt forløb. En køreplan du selv kan følge helt slavisk for at komme godt i mål.


Fase 4
Sæt i gang

Individuel 60 minutters session, som foregår via Zoom

1 hel udviklingsdage, som foregår i Silkeborg

Udviklingsdagen i Silkeborg består af undervisning i lokalerne på Nygade i Silkeborg.

Med dette sidste modul skaber vi momentum. Både hvad angår udvikling af forløb, der fyldes med glade og tilfredse deltagere, personlig træning og ekstra materiale, der giver dine deltagere mere end de får andre steder – UDEN at du skal knokle - tværtimod!

Du bliver IKKE overladt til dig selv. Du bliver ”holdt i hånden” via sparringskald, som du har eksklusivt adgang. Her kan du stille alle de spørgsmål til mig, som du overhovedet kan komme i tanke om. Jeg er der for dig, også hvis du føler dig udfordret, din opsætning forvirrer, du mister troen på dig selv, du har lavet noget materiale, som du ønsker min feedback på, du er på afveje eller….

BONUS

Til slut får du yderligere 3 måneders gratis mentoring, som er et tilbud til de deltagere, der gennemgår pilates-uddannelsens mentor-forløb. Her får du hver måned adgang til 1 times  sparringskald, hvor du fortsat kan få hjælp til struktur, udvikling og alt mulig andet.


Det får du

 • UDVIKLINGSDAGE: 3 x udviklingsdage inkl. undervisning i lokalerne på Nygade
 • VIP SESSION: 3 x individuel VIP session (60 minutters varighed) med Bente Tromborg
 • ONLINE-FORUM: Online undervisning inden hvert modul.
 • RESSOURCELISTE: Adgang til TROMBORGS ressourceliste: Jeg laver ikke done for you, men jeg henviser gerne til relevante eksperter, som jeg kan stå inde for. Jeg briefer også gerne – men udgifter til done for you er ikke inkluderet.
 • SUPPORT: Intensiv mindset support gennem hele forløbet
 • SKABELONER OG KØREPLANER: Din genvej til effektiv og professionel kommunikation og formidling
 • BRANDING: Mulighed for branding via pilates-uddannelsens og skolens nyhedsbrev, Facebook, interviews, online events m.v.
 • BONUS: Adgang til yderligere 3 måneder med onlinemøder live, så du får reelt støtte i 8 måneder til at få tingene til at ske.

Det praktiske

Mentorforløbet starter når du tilmelder dig, hvor du får adgang de indledende opgaver, der ligger klar til dig online. Det betyder, at du kommer i gang ved tilmelding og kan udnytte tiden frem til holdet mødes første gang

Din første 1:1 session afholdes allerede inden vi mødes først gang i Silkeborg. Datoen for din første 1:1 session fastsættes umiddelbart efter tilmelding.

Udviklingsdagene starter med 1 times walk and talk i den smukke natur i Silkeborg. Herefter fortsætter udvikling og sparring i TROMBORG pilates- og yogastudio.

 

Tidsplan:

 

Inden vi mødes første gang i Silkeborg

Du får adgang til opgaver online kort tid efter tilmelding, så du kan starte din rejse HURTIGT!

Så snart du er klar... (Dato fastsættes, når jeg kontakter dig umiddelbar efter din tilmelding)

Indledende 1:1 session (60 minutters varighed) med mig, som er din mentor

Ca. 1 måned efter tilmelding, Fredag, kl. 9.00 - 16. 00

 1. Udviklingsdag afholdes i Silkeborg: "Din rolle som personlig træner" med undervisning på TROMBORG pilates- og yogastudio

Aftales individuelt

Individuel mentoring (60 minutters session), som foregår via Zoom

Ca. 2 måneder efter 1. udviklingsdag i Silkeborg, Fredag, kl. 9.00 - 16. 00

2. udviklingsdag i Silkeborg: "Ekstra materiale og længere forløb" med undervisning i TROMBORG pilates- og yogastudio

Aftales individuelt

Individuel mentoring (60 minutters session), som foregår via Zoom

Ca. 2 måneder efter 2. udviklingsdag i Silkeborg, Fredag, kl. 9.00 - 16. 00

3. udviklingsdag i Silkeborg: "Sæt i gang" med undervisning i TROMBORG pilates- og yogastudioHvad skal du investere

Jeg har gjort min passion for pilates til min levevej – og hvis jeg kan, så kan du også!

Hvis du implementerer det, du lærer, og samtidig er villig til at arbejde målrettet med din plan, så kan du komme til at tjene LANGT mere, end du skal investere - og dette i MANGE år frem.

OBS. Dette er ikke en magisk pille, der får tingene til at ske, imens du ligger på sofaen. Hvis du ikke sætter handling bag de gode intentioner, så sker der ikke noget.

Du skal være villig til at yde en indsats, også når det bliver svært, fordi du skal gå imod frygten (hvilket sker MED min støtte).

Jeg ved, at hvis du er villig til at gøre det, der skal til, så kan du få det præcis, som du gerne vil have det.

Men derudover…

Hvad ville det være værd for dig at lykkedes med at gøre din passion for pilates til din levevej?

Hvad ville det være værd for dig aldrig mere at være afhængig af et job, hvor du skal gå på kompromis med dine egne værdier?

Hvad ville det være værd for dig at vise dine børn (hvis du har nogen) og andre mennesker, der betyder noget for dig, at man godt kan leve af sin passion og lykkes med sin drøm?

Hvad vil det være værd for dig at få din FRIHED tilbage?

Mit gæt er, at investeringen i dette forløb svarer til en brøkdel af, hvad ovenstående vil være værd for dig.

Din investering i dit nye (arbejds)liv og et kæmpe løft til din indtjening i mange år fremover er:  én samlet betaling på 24.500 kroner – eller betaling i 7 nemme rater a’ 3.995 (27.965,-).

Tænk på, hvor mange spildte timer og spildt energi du kan spare i løbet af de næste bare 6 måneder i forhold til, hvis du fortsætter på samme måde som hidtil?

Hvad vil det betyde for dig – ja for hele dit liv?

Hvis du også indregner den ekstra indtjening, du kan skabe allerede i løbet af de næste  måneder – samt måned efter måned og år efter år fremover, så er spørgsmålet, om du har råd til at lade være?

Har du det?

Gider du heller ikke spilde mere tid?

KLIK HER og tilmeld digJeg har selv gået vejen

Som du ved, hedder jeg Bente Tromborg, jeg lever af at gøre en forskel for andre som pilates-instruktør.

Som pilates-instruktør gør du en forskel for mange. Derfor viser jeg dig vejen til, hvordan du kan gøre din passion for pilates til en levevej, på en måde, der gør, at du får mere tid, hjælper flere og tjener mere.

Det gør jeg, fordi du fortjener at leve et liv, hvor du ikke skal gå på kompromis med din egen sandhed.

Jeg ved nemlig, at man bliver SYG, når man ikke lytter til kroppens signaler.

I mange år accepterede jeg f.eks. at leve med ugentlige migræneanfald. Det var blevet hverdag at have det sådan – og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre ved det. Som småbørnsmor med fast arbejde kunne jeg ikke se, hvad jeg kunne gøre anderledes Tøjet skulle vaskes, der skulle købes ind og laves mad, der var forældremøder, legeaftaler og fritidsinteresser. Jeg bed tænderne sammen og overlevede. Længe.

Både da jeg led af migræneanfaldene og senere oplevede, at jeg ville gå ned med stress, hvis jeg fortsatte på den måde, besluttede jeg mig for, at det ville jeg ikke. Jeg ville ikke sygemeldes og på piller – jeg besluttede, at jeg måtte ændre på mit liv og mit arbejdsliv.

Ja, jeg havde det dårligt – men det var ikke fordi jeg var hårdtarbejdende småbørnsmor. Jeg har altid elsket at være mor og nydt at være sammen med mine børn. Nej, jeg havde det dårligt, fordi jeg ikke lyttede til mig selv. Jeg forsøgte at passe ind i normer og kultur, og gik på kompromis med min egen sandhed.

Jeg tog et såkaldt rigtigt arbejde. Påtog mig en masse opgaver, fordi jeg kunne udføre dem… (og i dag kan jeg se, at man jo ikke skal sige ja til opgaver, bare fordi man kan udføre dem - man skal have lyst til dem og de skal give én energi). Nogle af opgaverne ku jeg li – men mange andre tog jeg på mig, fordi jeg følte, at jeg burde. Fordi jeg troede, at andre forventede det af mig.

Det begyndte at ændre sig, da jeg endelig stoppede op og besluttede, at ændre på min livssituation. Jeg ville simpelthen ikke til lægen, sygemeldes og have piller – jeg ville i kontakt med min krop igen.

Gennem pilates fik jeg kontakten med min krop igen, og lærte at mærke, hvad der føltes godt for mig. Ikke kun, når jeg selv trænede, men også når jeg underviste andre i pilates.

Undervejs forsvandt mit tankemylder, mine spændinger i kroppen og mine ugentlige migræneanfald.

Det er det, jeg gerne vil give videre til andre. At de også kan få det såkaldt “rigtige” arbejde og træffe de rigtige valg - blot ved at lytte til sig selv og kroppen.

Sideløbende med deltidsansættelse i en af landets største aftenskoler har jeg opbygget TROMBORG pilates-uddannelsen, som jeg nu oplever, sidder lige i skabet.

Når deltagerne evaluerer den, får den 5 ud af 5 stjerner, både hvad angår opbygning, indhold og platforme. Deltagerne får meget for pengene, det siger de selv.

Pilates-uddannelsen er der, hvor det ikke kræver mange timer at gøre den god, for det er den. Små justeringer gør den endnu bedre. Og den er i konstant udvikling, ud fra den feedback jeg får fra deltagerne.

Pilates-uddannelsens mentorforløb PASSION OG LEVEVEJ indeholder alle de værdifulde erfaringer, jeg selv har gjort mig undervejs - og det er dem, jeg giver videre til deltagerne på mit mentorforløb.

Der er jo ingen grund til, at de skal gå de omveje, som jeg tog, når jeg kan hjælpe dem til at gå den direkte vej til at få succes.


Min platform

I 2007 holdt jeg de første kurser og workshops i pilates og siden 2011 har jeg uddannet flere hold årligt på min pilates-uddannelse. Min undervisning har i mange år været en kombination af 1:1 sessioner, gruppeforløb og supplerende materiale, der ligger online.

TROMBORG pilates-uddannelsen har jeg opbygget sideløbende med deltidsansættelse i en af landets største aftenskoler. Uddannelsen sidder lige i skabet. Når deltagerne evaluerer den, får den 5 ud af 5 stjerner, både hvad angår opbygning, indhold og platforme.

I dag driver jeg mit eget studio i Silkeborg, hvor jeg sammen med mit team på 9 skønne pilates- og yogainstruktører tilbyder personlig træning og holdundervisning indenfor pilates matwork og reformer samt yoga.

Derudover har jeg skabt TROMBORG PLUS, som er et fleksibelt tilbud med pilates- og yogaundervisning online, som du kan bruge NÅR du vil og HVOR du vil.

Pilates-instruktørernes medlemsklub er senest skud på stammen. Mit formål med medlemsklubben er at give pilates-instruktører en platform med inspiration, ny viden, netværk og fællesskab. Med et budgetvenligt medlemskab kan medlemmerne
kvalitetssikre deres fortsatte udvikling, og den forskel de gør for andre som pilates-instruktør.

Glade deltagere fortæller

”… fået ting til at ske… på en lettere facon”
Jeg har oplevet, hvordan Bentes fantastiske evne til at holde øjet på målet og få sat handling bag intentionerne igen og igen har fået ting til at ske, opgaver til at blive løst på en lettere facon og alle til at tage ansvar og handle.

Helle Laursen

“... god hjælp ifm. jeg skulle starte som selvstændig”
Bente er rigtig dygtig til at undervise i alt det, der også ligger uden om selve pilates-træningen. Bente kan komme med tusind input til, hvordan man får fyldt holdene, hvordan man planlægger en sæson, og får et godt flow.

Pernille Palme

Er du (også) træt af at holde dig selv tilbage?

JAT TAK, JEG VIL GØRE MIN DRØM TIL VIRKELIGHED!