Få hjælp til din udvikling

Vil du have mulighed for løbende at trække på min viden og mange års erfaring som selvstændig? Hvis du f.eks. ønsker min hjælp til forretningsforståelse, selvudvikling, udvikling af nye tiltag eller hvad dit behov er, så er et klippekort en fantastisk løsning.

Du kan bruge klippene til gode råd, sparring, strukturering, prissætning, motivation, opbakning, afklaring – eller hvad du nu kan have brug for at spørge om eller få hjælp til.

Du kan også bruge de store klippekort til et decideret lærings- og mentorforløb, hvor vi opbygger viden og udvikler konkrete forløb og tiltag over tid.

Udvikling gennem professionel og personlig mentoring

Klippekort-modellen er til dig, der har taget min pilates matwork-uddannelse, og vil have en mentor, som er der, når du har brug for det - og som kender dig og din proces. En mentor, der selv har gået vejen, og skabt de resultater, du drømmer om at skabe.

Du kan vælge mellem henholdsvis 4, 10, 25 og 50 timers klippekort. Timerne opdeles i klip á 15 minutter, og du betaler et klip pr. påbegyndt kvarter.

Med klippekortet får du adgang til mine råd, når du er i tvivl, og har brug for en afklaring, så du kan komme godt videre. Du får lavpraktiske anvisninger, konkrete eksempler, trin-for-trin-guides og individuel supervision.

At nå til dit næste niveau er meget nemmere, når du har en klar vej at gå og bliver guidet af en, der allerede selv har gået vejen.


Sådan foregår det

Trin 1

Vælg dit klippekort nedenfor. Når dit køb er registreret, modtager du et link til min online-kalender, hvor du kan booke din første tid.

Vælg om sessionen skal foregå telefonisk eller i mit studio i Silkeborg.

Trin 2

Når du har booket din tid, modtager du et "Forud for mentor-session-skema", som du skal udfylde og sende til mig, inden vi mødes.

Vi sparer tid på sessionen, fordi vi med det samme kan gå i gang med det, der er aktuelt for dig.

Trin 3

Vi mødes telefonisk eller i mit studio i Silkeborg.

Du får en afklaring og struktur ud fra lavpraktiske anvisninger, konkrete eksempler og trin-for-trin-guides, så du hurtigt kan komme godt videre.

Trin 4

Efter vores session, modtager du et "Evaluering af mentor-session-skema", som du skal udfylde og sende til mig senest 24 timer efter vores møde.

Dette trin 4, gør processen konkret og nemmere at føre ud i livet.


Vælg dit klippekort

Kr. 4.400 + moms
(Timepris 1.100,-)

Køb her

En samlet betaling

Kr. 9.900 + moms
(Timepris: 990,-)

Køb her

6 måneder a' 1.650,-
eller 1 betaling a' 9.900,-

(priserne er ekskl. moms)

Kr. 21.000 + moms
(Timepris 840,-)

Køb her

10 måneder a' 2.150,-
eller 1 betaling a' 21.000,-

(priserne er ekskl. moms)

Kr. 39.500 + moms
(Timepris 790,-)

Køb her

10 måneder a' 3.950,-
eller 1 betaling a' 39.500,-

(priserne er ekskl. moms)


Har du spørgsmål?

Kontakt mig her