WORKSHOP MED BENTE TROMBORG

3 TIMERS LIVE WORKSHOP
MED BENTE TROMBORG

Ja tak, jeg vil med

Giv dig selv mere ro og balance i krop og sjæl

Workshoppen er for dig, der vil gøre noget godt for dig selv - og (måske) vil gøre en forskel for andre som pilates-instruktør.

Kom og vær med til 3 timers fordybelse i pilates, hvor du gør noget godt for dig selv, og får en introduktion til TROMBORG pilates-uddannelsen.

Kom og få

#1 Styr på grundprincipperne
En introduktion til de fem grundprincipper i pilates (det er grundprincipperne, der udgør selve fundamentet i pilates og sikrer dig de bedste resultater af din træning).

#2 Pilates med styrke og smidighed
Oplev, hvordan pilates opbygger din styrke indefra og ud, når jeg guider dig gennem pilates-øvelser, der samtidig øger din smidighed.

#3 TROMBORG pilates-uddannelsens 5 trin
De fem trin lærer dig det der skal til for at blive en god pilates-instruktør - uanset om du vælger at undervise i pilates, fordi du vil ha' VERDENS BEDSTE BI-JOB eller VERDENS BEDSTE LEVEVEJ.

#4 Mindful pilates
Skab indre ro! Og få en fornemmelse af, hvad pilates kan gøre for dig i en hektisk hverdag, når jeg fører dig gennem et program med mindful pilates.

Praktiske oplysninger

Dato:

Søndag den 27. maj 2018
kl. 13:00-16:00

Pris:
En samlet betaling på 500,-
eller to nemme rater a' 275 kr. (samlet pris 550,-)

Workshoppen er momsfritaget

Sted:
Ananda yogaskolen
Amaliegade 45
8600 Silkeborg

Det er nu, du skal sikre dig en plads

Jeg afholder denne workshop ret sjældent. Så det er nu, du skal booke din plads, hvis du vil opleve min undervisning live, og få en fornemmelse af, hvad både pilates og pilates-uddannelsen kan gøre for dig.

Du går hjem fra workshoppen med en viden om pilates, som du kan bruge i dit eget liv med det samme, og en indsigt i, hvordan du kan få VERDENS BEDSTE BI-JOB, så du får større frihed til selv at planlægge  din tid, kan gøre mere af det du brænder for og kan gøre noget godt for andre og dig selv - samtidig.

Efter workshoppen ved du også, hvordan du kan gøre din pilates-undervisning til din LEVEVEJ.